לחם

נעמה283

Active member
בוקר טוב
הלילה חלמתי שאני מגיעה לסופר פארם , ואני נכנסת לבית מרקחת וקונה לחם , הקופאית יושבת מחוץ לקופה של בית המרקחת אלא בקופה ליד , היא אומרת לי שאי אפשר לשלם פה אז היא תרשום את פרטי כרטיס האשראי בדף ואני צריכה להתקשר ולוודא שזה חוייב, לא התייחסתי למה שהיא אמרה בכלל ורק רציתי לקחת את הלחם , יצאתי משם ,הגעתי הביתה ואני רואה שאביו של בעלי שוב מתקרץץ ומציק לי , אני מחליפה חולצה בחדר והוא לא אכפת לו ממשיך להציק אבל הוא רחוק , אמרתי לו תקח את הלחם ותניח לי וכך נגמר החלום .הבאתי לו שלוש כיכרות גדולים.
רקע ,הוא התקשר ולא עניתי כי לא יכולתי , ולא חזרתי אליו גם .לגביי הלחם אין לי מושג ,אבל זו לא פעם ראשונה אולי יהיו לך תובנות חדשות ..
תודה !

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על ככרות לחם

שני החלקים הראשונים של החלום, הם מוזרים ביותר:

את הולכת לקנות לחם בסופרפארם, הקופאית לא די בכך שאינה במקומה הרגיל, היא אינה מוכנה לחייב את כרטיס האשראי שלך כרגיל ומטילה עלייך את החובה לבדוק שהוא חוייב...

את אינך מגיבה למה שהקופאית אומרת לך ורוצה לצאת עם הלחם – אבל בקטע הזה, לא ברור שלקחת את הלחם איתך וכמה כיכרות היו. זה שייך לחלק האחרון.

קשה לי לקשר את הסופרפרם וכל הארועים לחייך, כי אין לך רקע עבור הפרטים הללו. אנסה לקשר אותם בהקשר סמלי.

הלחם – מאז ומתמיד היה המזון הבסיסי של האדם בכל המזרח התיכון וצפון אפריקה גם בעולם העתיק וגם בימינו. על שדות הלחם (חיטה) ועל נחלות אבות – היו נלחמים עד מוות! השורש ל.ח.ם יכול לציין את הלחם שאוכלים וגם מלחמה עליו, או למענו.

אם היתה סכנת שוד או גזל. הלחם דרש עבודה קשה ביותר כל השנה מגידול החיטה, הקציר הדייש והכנת הקמח ועד אפיית הלחם. עבודה מחזורית שיש לה סדר לפי עונות השנה. בחלום אין סדר הגיוני. בבית מרקחת לא קונים לחם, וגם אם כן – הקופאית יושבת במקומה ואין שום בעיה לשלם באשראי. בחלום אפילו לא ברור בשלב זה – אם לקחת את הלחם שלמענו "נלחמת" או לא. הקטעים הראשונים מראים שיש איזה אי סדר בחייך, משהו לא מסתדר כמו שצריך להיות. משהו מבולבל. קניית לחם – פעולה בסיסית ביותר, לא מתקדמת היטב. היא מתקדמת בסוף אבל בקושי, הקניה לוקחת זמן, מבלבלים לך את המוח... ואת לא מבינה ולא מתייחסת למה שרוצה הקופאית. אין פלא – שאת רוצה לצאת מהמקום הזה כמה שיותר מהר. גם כאן כמו בחלום הקודם על חסימת המעבר באוטובוס – יש חסימה ביציאה. היציאה לא חסומה ממש, אבל יש עיכוב. וכאן הנושא הזה של היציאה מהמקום הוא נושא חוזר מחלום קודם לחלום זה. את צריכה לחשוב על הנושא הזה!

בחלק הבא, את סוף סוף מגיעה לביתך. אבל טראח!! את לא מספיקה להיכנס וכבר חמיך, מתקרצץ עלייך ומציק לך. את מחליפה חולצה בחדר ושותקת והוא... מרוכז בעצמו בלבד ובכעסו עלייך, כעס לא מובן לך ולא מגיע לך! עוד מוטיב חוזר מהחלום הקודם מאמש – הבחור שהתחיל לשוחח עם הגברת המגונדרת, לא חשב שהוא חוסם את המעבר ולא חשב, שהוא משתף את כולם בדברי החנופה שלו לגברת. הוא היה סתם אטום ומרוכז בעצמו. לעומתו - חמיך הוא לא רק אטום – הוא גם כעסן ויש לו דרישות! אין ספק שיש לך בעיות איתו והן מחלחלות לחלום, אבל חמיך בחלום – יכול לסמל את בעלך גם כן. והוא מופיע בשני פנים כחמיך וכבעלך גם יחד.

החלום ללא סוף ברור. ההתחלה היתה מבולבלת והסוף – חסר! לפחות כאן מתגלה הלחם שקנית! את מציעה לו את שלש הכיכרות כדמי שתיקה... אבל לא ברור מהחלום אם ההצעה הזאת התקבלה. מה שכן ברור – שהצלחת בסוף לקנות את הלחם ולהביאו הביתה , למרות העיכובים... החלום אומר שאת מצליחה להסתדר במקום שאין בו סדר ( הסופרפארם) ולבסוף את משיגה את שלך. אבל בבית כנראה ששם הבעיה או הבעיות קיימות ואת מצליחה איך שהוא, להתעלם ( ניסית לפתור אבל לא ברור מה היתה התוצאה) מהן ואולי כך את בעצם מסתדרת איתן.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש. (היה די קשה למען האמת)

נעמה283

Active member
זה נראה שזה נכון שבעלי הוא חמי בחלום. וגם יכול להיות שניהם.
וזה גם נראה שהחלום הוא נבואי .
מכיוון שהיום בעלי התעורר עם בטחון ממש גבוה בעצמו והוא הוציא לי את הדם כל היום , זה רק התחיל באמצע היום לכן לא קישרתי .
מה שהכי מעציב אותי שהם גם קיבלו ממני לחם והם גם ממשיכים במציאות להוציא לי את הדם .
לא ברור לי מה הם רוצים .
אם הייתה לי אפשרות הייתי הולכת לגור במקום אחר כי זה ממש בלתי אפשרי כבר .
אנשים לא מבינים שכולנו בני אדם ולא רובוטים שמהם מוצצים דם.
אני מאוכזבת מהחיים שלי ולפעמים כבר רוצה לסיים את הפרק אבל נשארת בחיים למען הילדים . אני בן אדם מאוד רגיש ומה שנראה להם כדיבור נורמלי לי זה לא נראה. אולי זו אני שטועה אבל לוקחת ללב. הם מתישים אותי אנרגטית . עד שאני מתמלאת באנרגיות טובות והם מורידים .
הפירוש שלך נראה מתאים מאוד . סליחה ששיתפתי יותר מידי ...

אלישבע777

Well-known member
זה נראה שזה נכון שבעלי הוא חמי בחלום. וגם יכול להיות שניהם.
וזה גם נראה שהחלום הוא נבואי .
מכיוון שהיום בעלי התעורר עם בטחון ממש גבוה בעצמו והוא הוציא לי את הדם כל היום , זה רק התחיל באמצע היום לכן לא קישרתי .
מה שהכי מעציב אותי שהם גם קיבלו ממני לחם והם גם ממשיכים במציאות להוציא לי את הדם .
לא ברור לי מה הם רוצים .
אם הייתה לי אפשרות הייתי הולכת לגור במקום אחר כי זה ממש בלתי אפשרי כבר .
אנשים לא מבינים שכולנו בני אדם ולא רובוטים שמהם מוצצים דם.
אני מאוכזבת מהחיים שלי ולפעמים כבר רוצה לסיים את הפרק אבל נשארת בחיים למען הילדים . אני בן אדם מאוד רגיש ומה שנראה להם כדיבור נורמלי לי זה לא נראה. אולי זו אני שטועה אבל לוקחת ללב. הם מתישים אותי אנרגטית . עד שאני מתמלאת באנרגיות טובות והם מורידים .
הפירוש שלך נראה מתאים מאוד . סליחה ששיתפתי יותר מידי ...
אכתוב לך בפרטי

למעלה