לחם

לחם

שתי שאלות לחברי הפורום: 1. האם למישהו יש את המתכון ללחם שיפון (הכבד והדחוס ההוא)? 2. איפה ואיך ניתן להשתתף בקורס להכנת לחם בארץ? תודה לכולם דובי. נ.ב. תודה על ההפניות בנוגע לסכיני מטבח. חיפוש ברשת הניב שיטפון מידע. המחירים לסכינים איכותיות מגיעים, מסתבר, עד לכ 100$ (!!!). לפחות אני מכיר את הנושא מעט יותר טוב.
 

turkiz

New member
לחם שיפון ושאור.

דובי שלום! יש באפשרותך להשיג את כל סוגי המתכונים לסוגי הלחמים כולל המתכון ללחם שיפון הדחוס בספרון: לחם ולחמניות מתוך סידרנת הסיפרונים המצויינת שמופיעים בסידרת הסיפרונים הנקראת: ``הסידרה הקטנה לבישול עולמי ``. לי אישית יש בבית מספר סיפרונים מסידרה זאת ומתוך נסיוני המתכונים מוצלחים ללא השקעת מאמץ רב. עלות כל סיפרון היא ממש מינימלית לעומת התוצאות הטובות. מקווה שעזרתי לך. במידה ובכל זאת תהיה מעוניין במתכון עצמו ארשום לך. ביי - turkiz.
 
תודה על ההפניה.

שלום טורקיז, מסתבר שיש לי את הספרון בבית ואף הצצתי במתכון. איכשהו התרשמתי מהתמונות שזה לא מה שחיפשתי. אני חיפשתי את המתכון ללחם ההוא שנמכר במרכולים באריזות של מס` פרוסות בודדות, בצבע חום כהה ודביקות משהו. בכל מקרה, המתכון בחוברת שווה ניסיון. תודה ושבת שלום, דובי.
 
למעלה