דובי אופני
New member
לחם
שתי שאלות לחברי הפורום: 1. האם למישהו יש את המתכון ללחם שיפון (הכבד והדחוס ההוא)? 2. איפה ואיך ניתן להשתתף בקורס להכנת לחם בארץ? תודה לכולם דובי. נ.ב. תודה על ההפניות בנוגע לסכיני מטבח. חיפוש ברשת הניב שיטפון מידע. המחירים לסכינים איכותיות מגיעים, מסתבר, עד לכ 100$ (!!!). לפחות אני מכיר את הנושא מעט יותר טוב.
שתי שאלות לחברי הפורום: 1. האם למישהו יש את המתכון ללחם שיפון (הכבד והדחוס ההוא)? 2. איפה ואיך ניתן להשתתף בקורס להכנת לחם בארץ? תודה לכולם דובי. נ.ב. תודה על ההפניות בנוגע לסכיני מטבח. חיפוש ברשת הניב שיטפון מידע. המחירים לסכינים איכותיות מגיעים, מסתבר, עד לכ 100$ (!!!). לפחות אני מכיר את הנושא מעט יותר טוב.