לחם

yaironi

New member
לחם

איזה לחם אוכלים? האם קיים בכלל לחם נטול גלוטן וכיצד אפשר להיות בטוחים?
 
אופים לבד בבית

מקמח נטול גלוטן. אני עוד לא עשיתי את זה אבל יש כאן מומחים שישמחו לתת לך מתכונים.
 
יש לחמים בחנויות טבע

אבל אני אישית אכן מעדיפה את אלה שמכינים בבית (ותודה לאמא
). אם את מחפשת באופן כללי דברים שהם על תקן לחם, אני אוהבת מאוד את הפיתות שמוכרים בחנויות טבע (ובעיקר את 'פיתוס').
 

yaironi

New member
נשמח למתכון

במיוחד אם נספיק לפני שבת. כפי שהבנתי הלחם בחנויות טבע מאוד יקר. מלבד זאת האם ידוע לך/ם היכן ניתן לרכוש בירושלים?
 
היא משתמשת במכונת לחם...

ואני חושבת שזה די קריטי לתהליך. אולי יש פה מישהו שיודע להכין בלי?
 

עינית

New member
בספר העמותה יש מרשמים למכונה

ומתכונים להכנה ללא מכונה. בעיקרון - כולל ביצים, שידביקו את החומרים. כדאי להכין לחמים שהם מעין עוגות מאפינס, עוגות בחושות לא מתוקות, ולהעשיר בגזר, בטטה וכו'.
 

garbil

New member
מתכון ללחם ../images/Emo21.gif

1 כוס חלב 2 ביצים 2 כפות סוכר 1 כפית חמאה 2 כפות מחוקות של שימרית 3.1/3 כוסות קמח מרמלייט 1/2 כפית מלח זהו, פשוט תדייקו בכמויות ויצא לכם הלחם הכי טעים בעולם. נ.ב צריך לבחור בתכנית 2 במכונה (שעתיים ו45 דקות)
 
סליחה שאני שוב שואלת- אבל במקום NG

באיזה קמח אפשר להחליף???? הבן שלי אלרגי גם אליו... והוא מת ללחם...תודה
תלמה.
 
למעלה