לחם איזה לחם אוכלים? האם קיים בכלל לחם נטול גלוטן וכיצד אפשר להיות בטוחים?
Y yaironi New member 23/6/05 #1 לחם איזה לחם אוכלים? האם קיים בכלל לחם נטול גלוטן וכיצד אפשר להיות בטוחים?
פ פני בובה New member 23/6/05 #2 אופים לבד בבית מקמח נטול גלוטן. אני עוד לא עשיתי את זה אבל יש כאן מומחים שישמחו לתת לך מתכונים.
א אלפקה פקה New member 23/6/05 #3 יש לחמים בחנויות טבע אבל אני אישית אכן מעדיפה את אלה שמכינים בבית (ותודה לאמא ). אם את מחפשת באופן כללי דברים שהם על תקן לחם, אני אוהבת מאוד את הפיתות שמוכרים בחנויות טבע (ובעיקר את 'פיתוס').
יש לחמים בחנויות טבע אבל אני אישית אכן מעדיפה את אלה שמכינים בבית (ותודה לאמא ). אם את מחפשת באופן כללי דברים שהם על תקן לחם, אני אוהבת מאוד את הפיתות שמוכרים בחנויות טבע (ובעיקר את 'פיתוס').
Y yaironi New member 23/6/05 #4 נשמח למתכון במיוחד אם נספיק לפני שבת. כפי שהבנתי הלחם בחנויות טבע מאוד יקר. מלבד זאת האם ידוע לך/ם היכן ניתן לרכוש בירושלים?
נשמח למתכון במיוחד אם נספיק לפני שבת. כפי שהבנתי הלחם בחנויות טבע מאוד יקר. מלבד זאת האם ידוע לך/ם היכן ניתן לרכוש בירושלים?
א אלפקה פקה New member 23/6/05 #5 היא משתמשת במכונת לחם... ואני חושבת שזה די קריטי לתהליך. אולי יש פה מישהו שיודע להכין בלי?
ע עינית New member 24/6/05 #6 בספר העמותה יש מרשמים למכונה ומתכונים להכנה ללא מכונה. בעיקרון - כולל ביצים, שידביקו את החומרים. כדאי להכין לחמים שהם מעין עוגות מאפינס, עוגות בחושות לא מתוקות, ולהעשיר בגזר, בטטה וכו'.
בספר העמותה יש מרשמים למכונה ומתכונים להכנה ללא מכונה. בעיקרון - כולל ביצים, שידביקו את החומרים. כדאי להכין לחמים שהם מעין עוגות מאפינס, עוגות בחושות לא מתוקות, ולהעשיר בגזר, בטטה וכו'.
G garbil New member 28/6/05 #7 מתכון ללחם ../images/Emo21.gif 1 כוס חלב 2 ביצים 2 כפות סוכר 1 כפית חמאה 2 כפות מחוקות של שימרית 3.1/3 כוסות קמח מרמלייט 1/2 כפית מלח זהו, פשוט תדייקו בכמויות ויצא לכם הלחם הכי טעים בעולם. נ.ב צריך לבחור בתכנית 2 במכונה (שעתיים ו45 דקות)
מתכון ללחם ../images/Emo21.gif 1 כוס חלב 2 ביצים 2 כפות סוכר 1 כפית חמאה 2 כפות מחוקות של שימרית 3.1/3 כוסות קמח מרמלייט 1/2 כפית מלח זהו, פשוט תדייקו בכמויות ויצא לכם הלחם הכי טעים בעולם. נ.ב צריך לבחור בתכנית 2 במכונה (שעתיים ו45 דקות)
ת תלמה פינץ New member 4/7/05 #9 סליחה שאני שוב שואלת- אבל במקום NG באיזה קמח אפשר להחליף???? הבן שלי אלרגי גם אליו... והוא מת ללחם...תודה תלמה.
סליחה שאני שוב שואלת- אבל במקום NG באיזה קמח אפשר להחליף???? הבן שלי אלרגי גם אליו... והוא מת ללחם...תודה תלמה.