לחמניות להמבורגר ../images/Emo21.gif
שלום לחברי הפורום, כן-כן, אני אחד מאלו המתבוננים מהצד. הפקתי הנאה רבה מצפייה במתרחש בפורום, והנה יש לי שאלה. בסוף שבוע הקרוב החלטנו ללכת על ההמבורגרים
איכותיים. עניין הבשר די סגור וברור- אנטרקוט משובח טחון גס. ומה עם הלחמניות? אלו מהסופר אינן באות בחשבון, כמובן. הצצתי בספר של ארז, אבל המתכון שלו נראה לי מוזר משהו: 500 גרם קמח 50 גרם שמרים טריים 100 גרם חמאה 25 גרם סוכר 400 גרם חלב 15 גרם מלח החלב באמת נראה לי חיוני ללחמניות המבורגר, אבל כל כך הרבה חמאה? מה זה, בריוש? (טוב, חסרים ביצים...) אז מישהו יכול להציל אותי? יש למישהו מתכון טוב (או לפחות הנחיות כלליות)?
שלום לחברי הפורום, כן-כן, אני אחד מאלו המתבוננים מהצד. הפקתי הנאה רבה מצפייה במתרחש בפורום, והנה יש לי שאלה. בסוף שבוע הקרוב החלטנו ללכת על ההמבורגרים