לחמניות ממולאות-יוכי

nava17

New member
לחמניות ממולאות-יוכי

היום אפיתי את הלחמניות הממולאות של יוכי,חצי במילוי טונה והמחצית השניה במילוי שקשוקה. הלחמניות במילוי שקשוקה נגמרו, נשארו לי רק שתי לחמניות במילוי טונה,אותן צילמה ביתי.(אני בורה בענייני צילום...) לא הצלחנו להעבירכפי שחנה ויוכי הציעו ולכן העברנו צילום מסך.

nava17

New member
פאי לימון של ג'ויס-הביאה דרומית מתוך חלבי.

עץ הלימון שבגינת ביתי נתן פריו... כיון שיש לי הרבה לימונים הייתי צריכה לנצל אותם. ראיתי בפורום חלבי מתכון זה וניסיתי אותו. ילדי הקטנים לא אהבו עוגה זו, אך בעלי והגדולים אמרו שהיא טעימה מאוד.(לא כל אחד אוהב את המרקם של מילוי העוגה) התמונה לא יצאה כל כך טוב.

nava17

New member
לגולדה

המתכון לפאי הלימון נמצא במאמרים של הפורום החלבי בקטגוריה עוגות-פאי וטארט,טארלטים, שם המתכון:פאי הלימון של ג'ויס/דרומית 1. אם לא תמצאי אותו אקליד אותו. רציתי לציין שעשיתי שינויים קלים במתכון,לפי הטעם שלי:הוספתי לתחתית העוגה 2 כפות גדושות סוכר וכפית אבקת אפייה.

nava17

New member
יוכי

רציתי להודות לך על המתכון המעולה, הלחמניות נחטפו.(עשיתי חצי במילוי שקשוקה כי ילדי לא אוהבים חצילים)

יוכי68

New member
נאוה, שמחתי מאוד לראות את הלחמניות שיצאו

לך ממש רכות ואם הן נחטפו ככל הנראה גם טעימות.........תהנו! כל כך בא לי להכין משהו לימוני אבל נראה לי שכמו ילדייך המרקם הפודינגי הזה לא כל כך יאכל......נחשוב על משהו לימוני מתאים...............אם יהיה לך רעיון אשמח לקבל.

למעלה