לחמניות פרג ושוקולד צ'יפס
לחמניות פרג ושוקולד מטריפות המתאימות לאכילה עם גבינות לבנות, עם ריבות, ממרחים מתוקים למינהם וכמובן ככה טעימות בפני עצמן.... אינני יודעת איך עד היום לא הומצאו (מלבדי) לחמניות עם השילוב שבעיני מנצח....חובה לנסות- מומלץ!! המרכיבים: (לכ- 15 לחמניות) 4 כוסות קמח רגיל 1 כף שמרים יבשים ¼ חב` מרגרינה/ חמאה (50 גר`) 2 כפות גדושות סוכר 3 כפות גדושות של פרג טחון טרי. 1 כפית שטוחה של מלח 4 כפות גדושות שוקולד צ`יפס כ- 1/2 1 כוסות מים פושרים *ביצה טרופה או חלב למריחה. שומשום אופן ההכנה: להכניס לקערה את כל מרכיבי הבצק (מלבד השוקולד צ`יפס) לפי הסדר. ללוש היטב את הבצק (רצוי במיקסר בעל להב לישה) בשלב שהבצק נפרד מדפנות הקערה ומתאחד יש להוסיף את השוקולד צ`יפס וללוש עוד מס` דקות. לכסות במגבת מטבח ולהמתין עד אשר הבצק מכפיל את נפחו (כ-3/4 שעה). ללוש שוב את הבצק ולחלקו לחלקים שווים, לגלגל לכדורים ולהניחע ל נייר אפיה, שוב להתפחה,להבריש בעדינות בביצה טרופה במעט מים או בחלב, ניתן לפזר מעט שומשום מעל.
לחמניות פרג ושוקולד מטריפות המתאימות לאכילה עם גבינות לבנות, עם ריבות, ממרחים מתוקים למינהם וכמובן ככה טעימות בפני עצמן.... אינני יודעת איך עד היום לא הומצאו (מלבדי) לחמניות עם השילוב שבעיני מנצח....חובה לנסות- מומלץ!! המרכיבים: (לכ- 15 לחמניות) 4 כוסות קמח רגיל 1 כף שמרים יבשים ¼ חב` מרגרינה/ חמאה (50 גר`) 2 כפות גדושות סוכר 3 כפות גדושות של פרג טחון טרי. 1 כפית שטוחה של מלח 4 כפות גדושות שוקולד צ`יפס כ- 1/2 1 כוסות מים פושרים *ביצה טרופה או חלב למריחה. שומשום אופן ההכנה: להכניס לקערה את כל מרכיבי הבצק (מלבד השוקולד צ`יפס) לפי הסדר. ללוש היטב את הבצק (רצוי במיקסר בעל להב לישה) בשלב שהבצק נפרד מדפנות הקערה ומתאחד יש להוסיף את השוקולד צ`יפס וללוש עוד מס` דקות. לכסות במגבת מטבח ולהמתין עד אשר הבצק מכפיל את נפחו (כ-3/4 שעה). ללוש שוב את הבצק ולחלקו לחלקים שווים, לגלגל לכדורים ולהניחע ל נייר אפיה, שוב להתפחה,להבריש בעדינות בביצה טרופה במעט מים או בחלב, ניתן לפזר מעט שומשום מעל.