לחמניות

נעמהG

New member
לחמניות

היי, מישהי פעם אפתה לחמניות? אבל כאלה שיוצאות אוריריות, קלות וטעימות, ניסיתי כמה מתכונים ויצא כאלה כבדות.. והכי חשוב- שיה מתכון קל, פשוט וטעים.. תודה רבה, יום נפלא
נעמה

נעמה כל מתכון שתבחרי יתאים את האוריריות אני

משיגה בגלל דרך הטיפול שלי בבצק אחרי שהבצק מוכן אני לא נוגעת יותר בקמח ומטפלת בו רק עם שמן אחרי שמחלקת לכדורים ללחמניות מרדדת את הכדורים דק דק דק (ומזכירה לך כל הזמן עם שמן ולא קמח) ואז מגלגלת אותם ואופה מתקבלות לחמניות אוריריות וטעימות

כן יש לי מתכון שנקרא בצקובי והוא מעולה לכל

מאפה שאני רוצה כמעט , לחמניות פוקצה חלת תלישות בסיס לפיצה פיתות עירקיות קאדה ומה לא מצרכים 1 ק"ג קמח 3 כפות שמרים יבשים 3 כפות סוכר כף שטוחה מלח 3 כפות שמן זית 3 כוסות מי ברז ללוש לבצק להתפיח להוציא אויר ולהתפיח פעם נוספות מכאן השמים הם הגבול אגב אני מכינה עם הבצק הזה גם לחמניות ממולאות, וכאמור למעלה כל מה שבא לי. שבת שלום

יש לי מתכון ללחמניות, מודה שעוד לא ניסיתי

אותו, אבל יש לי המלצות, אולי תנסי ותגידי לנו איך יצא, בכל מקרה גם אני בונה עליהן, ולמתכון: לחמניות ביס. 2 גביעי אשל, קופסא של גבינה סקי 5% 1 גביע קוטג' 250 גרם גבינה בולגרית מגוררת, 150 גרם גבינת קשקבל מגוררת, 100 מ"ל שמן, 3 ביצים, 2 וחצי כוסות קמח תופח, אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים יחד, ליצור עיגולים ולאפות בחום בינוני עד שהלחמניות משחימות, רצוי בתבנית עם שקעים. בהצלחה.

למעלה