לחמשושים שבינינו...וגם למי שבא...

לחמשושים שבינינו...וגם למי שבא...

יש לנו בשבוע הבא את פרוייקט שכב"ג (יש לכם את זה נכון?) אז תשמעו את הנושא שבחרנו- "פרטי לבוש" לא נשמע מעניין...אבל זה כן...אני הולכת להכין פעולת גרביים אוי זה יהיה אדיייייר!!! ועוד עם השכב"ג המסריחים האלה שלא מחליפים גרבים חוץ מפעם בשבועיים כשהם מתקלחים... ואנחנו לוקחים אותם לניצנים (חוף ניצנים...) ואנחנו נשארים שם לילה... בונא השבוע אני יעבוד כמו לא יודעת מה כי שישי שבת הבאים הם הימים היחידים שאנחנו יכולים לעשות את הפרוייקט בגלל שבעוד שבועיים יש לנו סמינר יחד עם השכב"ג וברגע שאנחנו עוברים את הסמינר אנחנו כבר נחשבים לשכגיסטים!! (באסה....) טוב אני חייבת לרוץ אני אבוא מחר לפורום ביי...

פרט נמק והסבר...

היום ישבו על כספים... זה יוצא אחוש יקר.. אז אנחנו לוקים הורה עם נשק אז זה פחות 810 ש"ח למאבטח... (כן בדקנו מחירים) וההורה כנראה תהיה אמא שלי שהיא גם נהגת נט"ן (ניידת טיפול נמרץ...) אז היא גם תהיה חובשת... האוטובוס יוצא לנו 1100 ש"ח שזה הכי מיקר וכל השאר זה אוכל... יש לנו תקציב של 50 ש"ח לכל שכבגיסט... ונראה לי שנסתדר... וגם אם לא היה שווה לנסות... (אל תשכח שאנחנו שבט קטן...)

פרוייקט שכב"ג

זה שהחמישיות מעבירות פעולה לשכבגיסטים כדי להוכיח את עצמם ולהראות שם יכולים להתחיל לתת ותרום לשבט ולא רק לקחת ממנו... וידה וידה של השמצים הנילווים לזה...(אם לא הבנתםן תמשפט האחרון... אל תשאלו...)

למעלה