מטרת ההודעה היא לבחון האם ניתן לשפר או לסגת.
שנות דור אני כותב בפורום הזה...ממש כך, תמיד בשמי תמיד מזוהה, עברתי שנים של התקפות של טרולים, התמודדתי בהצלחה, בעובדה הם נעלמו, אני נשארתי.
המוניטין שלי קיבל תאוצה עצומה מכתיבת מאמרים מקצועיים על נדל"נ, עשרות פנו ופונים אלי בנושאים כמו איתור, חוו"ד במקרקעין ויש עבודה בשפע.
את הפורום מנהלים מרחוק חבורה עסקית אנונימית [ואין כמובן כוונתי לעו"ד חן סרי] שמסרבים לשדרג את האתר והם הפכו אותו לכר נרחב של פרסומות שפוגמות לעיתים בתצורה הסופית של הכתיבה [כמו רוחב הכתיבה שאינו תואם את המצב הסופי שמפורסם]
האינטרסים העסקיים שלהם גרמו להם להרחיק אותי יותר מפעמיים ואף חייבו אותי לשנות את הכינוי/שמי האמיתי שלי רק כי כתבתי אמת נגד חברה מסויימת ששילמה כסף כדי לפרסם בפורום.
כל זה נשכח.
תנועת הכותבים בפורום הולכת ומתמעטת, במקביל תעבורת הכותבים עוברת למערכות אודיו/סרטוני וידאו/סמרטפונים, הכל ב"חי" ומייד , פייסבוק ו"דומיו" נמצאים בתפוצה הולכת וגדלה, השימוש ההולך וגובר במערכות שיתוף "בין לאומיות" יוצר תחרות על הכותבים כולם.
הפלטפורמה שאנו מזוהים איתה וכותבים בה נשארת במקום.
ולכן רואים את התוצאה בהיקף הכותבים הקבועים שהולך ומתמעט ואת הריבוי היחסי של כותבים אנונימיים חד פעמיים בדרך כלל.