לחנך

may may.

New member
לחנך

לעטוף באהבה כשהוא צועק לחנך כשהוא מקלל להקשיב כשהוא לא נותן להוציא מילה לשמור על משמעת כשהוא שולח רסן לחנך את ילדיי כשבן זוגי עושה הכל להיפך איך מתמודדים? פעם ראשונה כאן...... היי לכם.

לי28

New member
ברוכה הבאה..

הייי שמחה לראות אותך כאן... ונשמח לשמוע ממך. אני חושבת שבכל בית זה קורה, אחד מבני הזוג קשה יותר מהשני, אחד רוצה להיות זה שהוא נחמד, אך תודי שלעיתים זה גם משתנה, שישנם מצבים בהם את הנחמדה ואילו בן זוגך הוא זה אשר רוצה יותר לשמור על הכללים, משחק תפקידים אשר מחליף שחקנים. מה עושים??? אני ישבתי עם בן זוגי והחלטנו - לא שוברים מילה - , ישנים דברים שהם כערכים לעתיד, שאם אנו לא ניתן... אחרי זה נספוק אותם בחזרה ויהיה קשה לתיקון, להגיד לך שזה עובד? אהמממ זה יותר טוב ממה שהיה, יש עכשיו יותר הסכמה, אך עדין נשאר האיום... ``ככה, טוב, אני אספר לאבא``. בהצלחה יקרתי. שלך לי28

may may.

New member
אידיליה....

כן אידיליה... יכולה לחלום על זה אבל שמחה שאצלך זה עובד. תודה. M

לי28

New member
למה???

אני דוגלת בשיחה, אני חושבת שאם יש משהו שניתן לשינוי ויש צורך בשינוי לגביו, שיחה יכולה לעזור, לפתוח לשני הצצדים את העיניים ולהבין את הצד השני ואת אשר משתמע מכך. תנסי מאי מאי... אל תפסלי ישר, תשבו במקום נטרלי, על כוס קפה, במקום המוני שם השיחה תמיד יותר רגועה ונינוחה ותוך כדי תעלי את נושא חינוך הילדים ואת דעתך, אני בטוחה שגם לו יהיה מה להגיד בנושא. שלך לי28

ממוש

New member
ברוכה הבאה חמודה

שיחות ושיחות ושיחות. שום דבר אחר לא יעזור. רק לשוחח ואולי גם לנסות ממש להמחיש. תהגי רעיון איך. עם האופציות שיש לך. מירבי

עופריקו

New member
לא חושב שמישהו יכול .....

לתת לך רעיון קסמים או רעיון אחר, רק שיחה ודיבור יפתרו את הבעיות, האם הבעיה רק בחינוך הילדים ? ישנם יועצים מיוחדים,אולי אם את לא מצליחה להגיע להדברות איתו דרך היעוץ היא אולי הפיתרון, בכל מקרה ברוכה הבאה יש כאן אנשים מקסימים (וגם מנהלת הפורום)שודאי יהיו מוכנים לעזור תמיד שלך עופר

למעלה