לחסוך בקטנה שמצטברת לגדולה

לחסוך בקטנה שמצטברת לגדולה

בזמנו פניתי לחברות כמו תלמה ואוסם, ובקשתי להמיר את הציצנות פלסטיק העמוקות (למשל:מיונז,חרדל ודומיהם) לכלים שטוחים, כי הרי יש להם כלים כאלו, לא צריך להמציא. מכיוון שכלי עמוק זה קצת מעייף לנסות להוציא את כל מה שיש, ואז משאירים. לא קבלתי תשובה והבנתי שהם סומכים על זה שאנשים זורקים חלק מהמוצר, וכך קונים חדש.

אני משתמש בסבון נוזלי במקלחת. לבקבוק הפסטיק יש פיה שמושכים ואז אפשר למזוג מהנוזל, ואחר כך לוחצים על הפיה והיא נסגרת.
הגעתי קרוב לתחתית הבקבוק ובכל שימוש צריך להפוך ולהמתין שהסבון ינוע לאט לאט לכיוון הפיה. הבנתי שלאנשים רבים אין סבלנות, ובסוף זורקים את הבקבוק הזה וקונים חדש.
החלטתי לנסות: לקחתי כוס, והבקבוק יושב בתוכה הפוך (וסגור כמובן) כל הזמן. לשימוש אני רק מושך בפניה לוקח כמה שצריך וסוגר ומשאיר את הבקבוק קבוע בתוך הכוס הפוך.
חשבתי לזרוק את הבקבוק הזה ולקנות חדש, אבל עם הפטנט הזה אני משתמש בו כבר יותר משבועיים והוא לא נגמר.
אז נכון שהחסכון מיזערי, אבל בסופו של דבר שילמתי עבור כל הבקבוק......

דינהלה1

New member
צורת האריזה של המוצר לא פעם משרתת את היצרן

פיה גדולה מידי כדי שיצא יותר חומר ממה שצריך, אריזות עם מכסה שלא ניתן לסגור בחזרה, אריזות שמועדות להיקרע וכו.
מוצרים עם אריזה יותר מתוחכמת עולים יותר. למשל חלב בבקבוק עם פקק עולה יותר מחלב בשקית. אריזת שימורים שהמכסה כולל מתג לפתיחה קלה עולה יותר מאריזה שצריך
לפתוח עם פותחן שימורים. אבקת כביסה בשקית עולה פחות מאשר אבקה שארוזה בקופסה עם מכסה וכו...

י מ י ת 2

New member
מיכל פלסטיק של סבון או שפופרת אפשר

לגזור או לחתוך את הכלי לקראת קצהו וכך אפשר להשתמש בכל התכולה. ולא מתבזבז כמעט שום דבר. למדתי זאת מחברתי הייקית.יש כמה פטנטים יקיים שכדאי לרכוש.

ימית, אני לא יודעת עם רכשתי את הפטנט

בייקלנד או שאני פשוט חסכונית !!
בקבוק או כל דבר אחר שהמכסה נפגם, פשוט לקחת נייר אלומיניום, על פעמיים וללפף מסביב לפתח והרי לכם פקק !!
בדרל כלל הפקקים של בקבוקי יין , לא ניתנים לשמוש חוזר, כי מכונה מכניסה אותם בכוח, יש לי כל מיני פקקים לבקבוקים,
שהם סגירה הרמטית !

מאיר, לקראת סוף הבקבוק ,

תשים חצי כוס מים פושרים ותערבב, הסבון יצא עד סופו !!
מה עם כל המשחות בשפופרות, שתמיד נשאר בפנים??? אפשר להעמיד אותם על ראשם, או פשוט לחתוך את השפופרת מפלסטיק האמצע , ועם כפית להביר את השארית לצנצנת קטנה !!
בענין המיונז, תיקח כפית עם ידית מאורכת, היא תגיע לכל מקום, אותו דבר עם טחינה גולמית בצנצנת !

י מ י ת 2

New member
תודה לאה, מכל מלמדי השכלתי

יוליקה, את כל זה אכלו אצלך בשבת? לבריאות.
שבוע טוב.

יוליקה ,ויייייייי איזה מזנון עשיר וטעים !

מכל הטוב של ארצינו !!!

אנחנו חגגנו אצל בתי הגדולה, היא גם עשתה כל מיני פשטידות ותוספות , אני מאוד אוהבת פשטידות, בעלי לא ! להכין רק לעצמי , לא כדי ,כשאני עושה רק בשבילי , לוקחת עלה מלוואה , משטחת אותו, שמה כמו לפיצה, על זה גבינה צהובה, מוסיפה חצילים קלויים או קישואים קלויים, ועל הכל פרמז'ן ואופה הכל! יוצא בצק דק , פריך ולא כמות גדולה !!!

יוליקה

Member
מנהל

למעלה