לחפש מילים או לשקוע בנמנומים. ואולי למצוץ אצבע?
ש שירה כמים 1959 Well-known member 6/2/23 #2 לצפות בך (בתמונה) במלוא כוחך ויופייך ואז להסתובב על צידך במיטתך להכניס אצבע לפה
ש שירה כמים 1959 Well-known member 6/2/23 #3 תשכיבי את הילדה את הילדה תשכיבי לישון ותכסי בשמיכת צמר ורודה ואז צאי לך למסיבה מסיסה בשומן רעבה בתכריך מתגיישת
תשכיבי את הילדה את הילדה תשכיבי לישון ותכסי בשמיכת צמר ורודה ואז צאי לך למסיבה מסיסה בשומן רעבה בתכריך מתגיישת
ש שירה כמים 1959 Well-known member 6/2/23 #4 אמרת שאנחנו לא נפרדים אמרת שמבחינתך אני תמיד מוזמנת לחזור הקול שלך היה רעיד ואמין. אמרתי: אני צריכה לסלוח לעצמי על אי האפשרויות שלי להחזיק באמונות שלי אבל לא זחלתי חזרה כי פשוט היית מטומטם וזה לא יפה לומר אבל זה מה שהיה שם
אמרת שאנחנו לא נפרדים אמרת שמבחינתך אני תמיד מוזמנת לחזור הקול שלך היה רעיד ואמין. אמרתי: אני צריכה לסלוח לעצמי על אי האפשרויות שלי להחזיק באמונות שלי אבל לא זחלתי חזרה כי פשוט היית מטומטם וזה לא יפה לומר אבל זה מה שהיה שם
ש שירה כמים 1959 Well-known member 7/2/23 #6 ואולי זאת סתם מלודרמה של שחזורי זיקנה כי מי היית לי בכלל מי
ש שירה כמים 1959 Well-known member 8/2/23 #7 מברכת אותך לשלום אלוהים לתמיד אנחנו נפרדים מה אתה משאיר אחריך הרבה זכרונות חלל כהה לעוף בו להיכחד ככוכב נופל כמטאוריט צונח
מברכת אותך לשלום אלוהים לתמיד אנחנו נפרדים מה אתה משאיר אחריך הרבה זכרונות חלל כהה לעוף בו להיכחד ככוכב נופל כמטאוריט צונח