לחץץ... תנו לו לצאת

לחץץ... תנו לו לצאת ../images/Emo46.gif

האמת שכרגע בניגוד לנושא ההודעה, אני דווקא מאוד רגועה, עומדת ללכת לים עם חברים, לא עסוקה, שלווה ומנסה להינות מהחיים. אבל זה העלה לי תהייה: איך אנו מתמודדים עם לחץ אם מעבודה ומרוב עיסוקים ואם מלחץ של אחרים עלינו

good girl30

New member
../images/Emo10.gifלחץ זה הדבר הכי קשה שאיתו אני

מנסה להתמודד... שאני בלחץ קורים שני מצבים: א. אני עצבנית... ב. אני מתפקדת לא טוב, הכל יוצא עקום,אני שוכחת דברים... איך באמת נהיים אדישים ?

רננהלי

New member
תכנון זמן

זה דבר שאני משדלת לעשות לרשום לי את כל הדברים שאני צריכה לעשות. ואז להחליט: מה הכי דחוף? מה לוקח הכי הרבה זמן? מה הכי קשה/מעצבן/נחמד לי לעשות? ולמחוק כל פעם כשאני מסיימת מטלה. ככה אני מרגישה שאני בשליטה, ושאני מתקדמת, ואני פחות לחוצה. מזמן לא הייתי פה קופצת מדי פעם, כשאני קצת יותר מתפנה

רננהלי

New member
עוד משהו

אני באמת חוששת שאני עוד מעט אתחיל להיות לחוצה עשיתי ראיון לעבודה חדשה, הפעם בתחום שלי ולא על ידו (סוף סוף הגעתי למסקנה שאני מסוגלת ורוצה). ואני לחוצה לא להתקבל, אבל גם לחוצה כן להתקבל ואז מה? ואז אני באמת אצטרך לעבוד. להשקיע. להתמודד עם כל הדברים שאני לא יודעת, ועדיין להמשיך. וזה מפחיד אותי!!!!!!
אבל לא רוכשים ניסיון אם לא מתנסים. מתחשק לי לקפוץ כמה חודשים או שנה קדימה ולהיות כבר יותר בעלת ניסיון. איך מתמודדים עם לחץ כזה, אני לא יודעת. ומפחדת

thankful

New member
לקפוץ כמו במכונת זמן לעתיד ? :)

"מתחשק לי לקפוץ כמה חודשים או שנה קדימה" . ובכן , לי לא פחות מתחשק - לפחות לדעת מתי התאריך בו סוף-סוף אתחיל לעבוד (יהיה כזה ? מקווה) ו "לקפוץ" אליו כמו במכונת-זמן לעבר העתיד . להגיע לתאריך הזה (יכולתי לבקש לקפוץ לתאריך בו אקבל את המשכורת הראשונה מזה מספר שנים , אבל קודם אני רוצה לקפוץ לנקודה בזמן בה אתחיל לעבוד - ולהשקיע - אחרת , אם אקפוץ לתאריך בו אקבל את המשכורת הראשונה , ארגיש שהגעתי לתאריך הזה ללא כל מאמץ - וזה לא טוב !) זה אולי פתיח מסויים למאמר אותו הרצתי בראש לפני כשבועיים בנושא עתידנות ... סבלנות , גם זה יגיע ביום מן הימים (פרסום המאמר ...) ליאור .

למעלה