לחץ אוויר צמיגים אופל קורסה 2011 מישהו מבין מהמדבקה שאני מצרף - איזה לחץ צריך?
ע ענן שובב New member 31/1/13 #1 לחץ אוויר צמיגים אופל קורסה 2011 מישהו מבין מהמדבקה שאני מצרף - איזה לחץ צריך?
K KIA PICANTO 1000 New member 31/1/13 #3 חישבתי בשבילך בעומס מלא הקדמי זה 38PSI האחורי זה 46.5PSI זה בעומס מלא. אם אתה צריך לסרוגין עומס מלא או עומס קל אז עדיף שתשים מלא קבוע
חישבתי בשבילך בעומס מלא הקדמי זה 38PSI האחורי זה 46.5PSI זה בעומס מלא. אם אתה צריך לסרוגין עומס מלא או עומס קל אז עדיף שתשים מלא קבוע
K KIA PICANTO 1000 New member 31/1/13 #5 מצורף קישור לטבלת המרה רשום את הKPA ולחץ CALCULATE UTZ ואז תקבל את הערכים בPSI וגם בBAR
ע ענן שובב New member 31/1/13 #6 מה ז"א עומס מלא או קל? לא מבין אני נהג יחיד ברכב, בד"כ נוסע לבד בלי נוסעים אחרים.
ע ענן שובב New member 31/1/13 #9 וואלה האוטו הקודם שלי היה מאזדה 2. מילאתי בכל הצמיגים 32, גם קדמי גם אחורי. מצחיק שעכשיו מקדימה לחץ X ומאחורה לחץ Y.
וואלה האוטו הקודם שלי היה מאזדה 2. מילאתי בכל הצמיגים 32, גם קדמי גם אחורי. מצחיק שעכשיו מקדימה לחץ X ומאחורה לחץ Y.
M M o l New member 31/1/13 #11 אם זו נסיעה חד פעמית ולא למרחק גדול זה לא נורא. למלא לחץ אוויר בהתאם להנסיעה בכל פעם זה בלבול מוח מיותר. אם כמעט תמיד הוא נוסע לבד - שימלא בהתאם. אם הוא יוצא לטיול ארוך עם עומס מלא שיעבור לפני בתחנת דלק.
אם זו נסיעה חד פעמית ולא למרחק גדול זה לא נורא. למלא לחץ אוויר בהתאם להנסיעה בכל פעם זה בלבול מוח מיותר. אם כמעט תמיד הוא נוסע לבד - שימלא בהתאם. אם הוא יוצא לטיול ארוך עם עומס מלא שיעבור לפני בתחנת דלק.