לחץ ... דייי

אור ה101

New member
לחץ ... דייי

היי לכולם התגעגעתי לכם לך שוני, פעמונית, אושו, ולך גריני אויר שלי. מצטער כהרגלי בקודש אני בא לפה עם חבילה חדשה סורי, אני מרגיש לחוץ לחץ רגשי חזק ובמיוחד שאני בחברה וזה הורס אותי דיי להרגשה הזו נמאס לי. נ.ב. איזה יופי בדיוק אני שומע שיר האהוב עלי שלא נשמע מזה שנתים פלוס שמחזיר זיכרונות מהעבר יו ... (super garil)

ברוך הבא אור...

למה אתה מרגיש לחוץ חשבת על זה? ולמה דוקא בחברה? מה גורם לך להיות לחוץ? מה אתה בדיוק מרגיש?

אור ה101

New member
נראה ...

אולי זה נובע מפחד לא להיות מספיק טוב לא לעמוד בצפיות שהחברה מציבה לדוגמה שאת מדברת עם אדם ולא חשוב על מה את מצפה שהיה ענייני, באופן כללי יש אצלי פחד לאבד שליטה בעיקר ריכוז וחשיבה והאמת שהרבה אבל הרבה הריכוז החשיבה שלי בורחת אפילו בשיחה רגילה ויש לזה השלכות סוף הדרך שמתחיל מהביטחון העצמי שיורד לאפס ונגמר בשומקום זה הורס אותי. נ.ב. תודה לכם מזל שיש לי אותכם כי יש לי רק אותכם תודה שאתם מגיבים ומנסים לעזור זה נורא חשוב לי .

ש ו נ י

New member
כולם מפחדים ברמה מסוימת, כ"א במידה

שלו. אולי אצלך זה קצת מופרז אבל שתדע לך שהפחד הכי מושרש אצל הבנאדם אולי, זה הפחד מדחייה אם וכאשר זה קורה לך, אתה יכול להתנצל, להגיד שיש לך בעיה כזאת או משהו, ולהמשיך מאיפה שסיימת כשאתה רוצה. אנשים יבינו אם תסביר זה לא ייתכן שבכל פעם שזה קורה לך הבטחון העצמי שלך יילך לך לאיבוד אי אפשר לא להיות מספיק טוב אתה מספיק טוב בשביל ה', אז מהם בני אדם ובשר ודם לעומת הקדוש ברוך הוא שאוהב ומקבל אותך כפי שאתה והרבה יותר משאתה יכול להאמין אפילו?... ו.. יש בני אדם שמה שתעשה זה לא מספיק בשבילם ויש אנשים שאתה לא צריך לעשות כלום ואתה נפלא אבל אתה לא יכול להיות תמיד שבוי בציפיות של האחרים ובאיך שהם מודדים אותך אם אתה מספיק טוב או לא אפילו עם הבעיה הספצ' הזאת (ולכל אחד מאתנו יש ברוך ה' בעיות כאלה ואחרות) אתה יכול להחליט כן, להחליט שאור מספיק טוב שלא משנה מה אחרים מצפים אתה בסדר גמור תמיד ואם בורחים לך הריכוז והחשיבה ואתה מתרגש מזה, זה יקרה לך יותר ויותר. אתה אפילו מצפה לזה. אם תגיב לזה באופן כזה שתגיד שזה קורה, ויש אנשים שזה קורה להם, ותקבל את עצמך ותגיד שאתה מושלם אפילו אם זה קורה לך; יהיה לך קל יותר להתמודד עם זה. אור. דע לך שלכולנו יש דברים שקשה לנו יש מלא דברים שאף אחד בעולם לא יבין, שרק ה' מבין אותנו ורק אנחנו מבינים את עצמנו יש דברים שאחרים ישר מתייגים אותנו ואפילו במקרים מסוימים צוחקים עלינו ומחליטים שאנחנו לא שווים או משהו, בגלל שיש לנו קשיים מסוימים אבל... זה שהםמגיבים איך שהם מגיבים זה אומר שזה שלהם ולא שלך הם ולא אתה וזה בא ממקום פנימי שלהם ויכול להיות אפילו שמשקף משהו שמפריע להם בעצמם אסור לך להרשות לתגובה שלהם שבעצם לא קשורה אליך לפגוע בך המון אהבה אחשלי

אור ה101

New member
פה

איתכם אני מרגיש אור ואהבה נראה שהזמן עושה את שלו ואתם נוראא נחמדים ומה לא שזה המקום שברוך ה` אני נושם.

ש ו נ י

New member
יש משהו מפה שאתה יכול להעביר לשם?

כלומר לחיים לא באינטרנט? יש משהו שאתה יכול לנסות לבקש מאתנו שנעשה אתך/בשבילך או נתרגל אתך שיעזור לך להתמודד טוב יותר במציאות? חביבי, אנחנו אותם אנשים אמיתיים שאתה תפגוש בחוץ אנחנו לא דמויות וירטואליות מאחורי כל ניק נמצא בנאדם אמיתי מאחורי כל מסך מחשב נמצאת נשמה אנחנו לא יוצאי דופן לדעתי מאף אדם אחר אם פה טוב לך ואתה מסתדר אז יש סיכוי טוב שגם בחוץ אז... יש לך אולי רעיון או הצעה איך אתה מעביר את התחושות הטובות שלך כלפי אנשים פה, ותחושת הקבלה והשייכות והתמיכה פה להתמודדות שלך עם החברה בחוץ?

osho7

New member
זה בסדר../images/Emo57.gif

גם אני עוברת עכשיו איזה "ניקוי". עולים לי דברים ישנים שחשבתי שכבר עברתי אותם, אבל הנה, מתגלה רובד עמוק יותר שעוד צריך להתנקות, ואמת שהתחושה לא נעימה במיוחד, אבל תדע שגם אז הכל בסדר ושאלוהים איתך.

אור ה101

New member
ללא

האמת שהמחנק הזה מלווה אותי כמה שנים טובות כאלו אבן גדולה יושבת לי באזור הלב ויש זמנים לצערי רוב הזמן אני מרגיש מחוסר כוחות נפשים אפילו לדבר עם מישו עד כדי כך

למעלה