לחץ דם גבוה וסוכר בדם

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
לחץ דם גבוה וסוכר בדם

שלום לכולם אני לא יודע אם זהו הפורום המתאים אבל לא מצאתי שום פורום אחר כאן שיכול לעזור לי בנושא הזה. אתמול מצאו לאבא שלי סוכר בדם וזה מצטרף ללחץ דם גבוה שיש לו כבר כמה שנים. מה אני אגיד לכם, הבנאדם בדיכאון. אני חושב שזה בגלל שהוא מרגיש שהוא מזדקן ובעיות הבריאות של הזיקנה מתחילות. בכל אופן אתמול שמעה אמא שלי מחברה שלה שיש איזה צמח או ירק שהוא מצויין בטיפול בבעיות אלה. החברה לא הצליחה להיזכר בשמו של הצמח/ירק וגם לא עשתה מאמצים רבים כדי לברר. אני לא יודע אם הצמח עוזר גם בסוכר בדם וגם בלחץ דם או רק בסוכר, אני לא יודע אם זה צמח או ירק ואני לא יודע את שמו, לכן אני מבקש את עזרתכם. בתודה מראש מאור

robinhod

New member
צמח

מאור צר לי לאכזב אותך אבל אף צמח אחד או ירק לא יעזרו לאביך! יש מספר דברים שיכולים לעזור לו כמו שינוי הרגלי אכילה, הרגלי חיים (בד"כ פחות עצבים -גורמים למחלות הללו). הייתי ממליץ לו שיילך לטפל ברפואה משלימה (אבל עדיף שיאזן את רמת הסוכר שלו בדם אחרת רוב הטיפולים יכשלו) בכל אחד מהתחומים ואם הוא מפחד או לא מאמין כל כך שינסה את העיסוים שיש כמו שיאצו, טווינא, אפילו רפלקסולוגיה בתור התחלה ומשם להמשיך הלאה. בריאות ואושר

mishmush

New member
טיפול הולם לל"ד ולסוכר גבוה../images/Emo119.gif

הי, (אני דיאטנית קלינית ומטפלת מוסמכת בשיאצו)- אבא שלך אכן צריך שינוי בתזונה ובאורח חיים- (אם הוא סובל גם מעודף משקל רצוי מאוד שירד קצת במשקל- כיוון שזה יקל מאוד על שתי הבעיות). קיימים כל מיני תוספים וצמחים שיכולים להועיל (לדוגמה- עלי זית)- אך זה בהחלט לא מחליף שינוי באורח חיים, רק בתור טיפול תומך. הדבר האחרון שהוא צריך זה להילחץ ולהיכנס לדיכאון- לחץ רק יחמיר את 2 המצבים- (אני יודעת- קל להגיד,קשה לבצע), זה לא סוף העולם- בסדר,אז נדלקה נורה אדומה- זה הזמן לקחת את עצמו בידיים ולעשות שינוי חיובי, בסופו של דבר זה יהיה רק לטובה בכל המובנים. אבל הכי חשוב- לנשום עמוק וללמוד להירגע (יש המון שיטות וטיפולים היום שיכולים לעזור לו). בהצלחה ולבריאות- מיכל (אגב, אם תהיה מעוניין אוכל לשלוח לך במייל- כל מיני טיפים לל"ד שכתבתי)

למעלה