לחץ דם (הנה יעל, אני נהנית עכשיו :)

shiranShik

New member
לחץ דם (הנה יעל, אני נהנית עכשיו :)

אתמול בלילה הייתה לי סחרחורת אחרי שהזרקתי קלקסן. זה מן הסתם לא קשור. מה שקשור שהזרקתי בחדר האמבטיה, אחרי שעשיתי מקלחת (לא אמבטיה) ארוכה, ונשבעת שלא חמה מאוד. כנראה נשמתי את האדים יופי (כן כן, בכל זאת יש אדים), בנשימות הארוכות שלקחתי כדי לסבול את הזריקה. היום היה לי לחץ דם נמוך יחסית 90-60. בד"כ בבדיקות הקודמות בהיריון היה לי 110-70 ואח"כ ירד לי ל 100-60 ונשאר ככה קצת זמן. אמרו לי לשתות הרבה, כי חם. גם לכן אותו סיפור קורה/קרה לפעמים? שותים ועובר? בסוף יהיה לי ל"ד מתחת לרצפה. טוב, עדיף נמוך מגבוה. לא?

shiranShik

New member
אין לי שמץ אבל אני מקבלת תוספות

אני לוקחת מולטי-ויטמין וגם ברזל. ברזל ולחץ דם קשורים אחד בשני?

ט ל ט ל י

New member
../images/Emo32.gifתרשו לי לשרשר שאלה...../images/Emo35.gif

עד מתי אפשר לישון על הבטן? ועוד משהו אני בשבוע 14+1 להריון, כלומר בשבוע 15, ז"א שאני בחודש רביעי
מחכה לתשובה
טל

ועל הבטן את יכולה לישון כמה שתרצי

כל עוד זה לא מפריע לך! אין מניעה רפואית מלישון על הבטן , רק שבשלב מסוים זה כבר לא נוח לחלק מההריוניות. יש , מותק?

טילי2

New member
אני כבר לא מצליחה לישון על הבטן../images/Emo86.gif

ומעשה שהיה כך היה.אתמול החלו לי גירודים בכל הגוף והלכתי להתקלח ואח"כ מרחתי בנדיבות קרם גוף. לגב לא הצלחתי להגיע ובקשתי מישועתי שישלים את המלאכה. הבעיה היא שכדור הרגל שבלעתי ממש הפריע לי לשכב על הבטן והוא היה צריך לגמור את המריחה במהירות. נ"ב זה הפרט הכי עסיסי שאני יכולה לדווח לכן מחדר המיטות שלנו. כל שאר הסקס מצתמצם בצפיה ב:סקס והעיר הגדולה. מיסטר ביג מעורר בי זכרונות מעברי ההיסטורי, הוא תואם הרבה שמוקים שהיו בחיי.

ט ל ט ל י

New member
טילי באיזה שבוע את?../images/Emo79.gif

איזה כיף זה תאומים- והבטן תופחת לה פי שתיים...
שימשיך בטוב ובהנאה! טל

yaelhul

New member
סליחה? עד לא מזמן כן הצלחת לשכב

על הבטן??? אצלי אין על מה לדבר כבר חודש וחצי לפחות !!! את כנראה ממש במצב טוב דרלינג
ואגב, אצלנו גם מריחת הקרמים נעשית בעמידה באמבטיה, אז אני אפילו לא יכולה לדווח מחדר המיטות...
וחוץ מזה מרקיז, הכל בסדר ??? יעל, ש-
משתוללים לה בבטן בסלטות היסטריות

אכן שמוק אמיתי , אבל חתיך אש!!!

טילי , הרבה "מיסטר ביגים" היו לך??? אחותי , שיחקת אותה !

טילי2

New member
ענת, קודם כל היה לי פור של 20 שנות

רווקות. ושנית כל ישועתי הטוב והאינטלגנטי, החכם והמבין היא תופעה בלתי ידועה בתולדות חיי ולכן חטפתי אותו בלי לחשוב פעמים. היתה לי תכונה מעצבנת להדבק לכל מני חראים חתיכים, אגוצנטרים ומאוד מחזיקים מעצמם, מהארץ ומהתפוצות.

ligo

New member
גם לי כבר לא נוח על הבטן

(שבוע 21) אבל הייתי היום בבריכה והיתה לי תובנה בעקבות זאת- ההריון חוסך לי בקרם הגנה מהשמש- היות ואני לא שוכבת על הבטן, אין צורך למרוח את חלק הגוף האחורי...

shiranShik

New member
עד מתי מותר לשכב על הבטן? מעניין...

גם אני אשמח לדעת את התשובה לשאלה הזו. בדיוק הלילה הזה נורא התחשק לי לשכב על הבטן. אני בשבוע 21. מי ידע מי שמע???

shiranShik

New member
אה כבר עניתם. אין תשובות ללחץ הדם?

איזו מסטולית אני...כבר עניתם על השאלה... זה לחץ הדם הנמוך שלי 90-60. אז מה אתם אומרות לגבי לחץ הדם הנמוך? אמרו לי לשתות קפאין ושאז זה יעלה. מצד שני זה לא ממש בריא בהיריון. אז מה עושים? יש פתרון למישהי?מידע?

ט ל ט ל י

New member
שיקית, אין לי מושג בענייני לחץ דם,

לחץ הדם שלי הוא 60/100, אז אנחנו די קרובות (????) לחץ הדם שלי נורמלי? תוהה לעצמי טל

למעלה