לחץ דם...

מותר לי

New member
לחץ דם...

תוך חצי שעה הלחץ דם שלי המריא... במדידה הראשונה הוא היה בערכים מצוינים, ובמדידה השניה- הערך הנמוך היה קצת פחות מערך הגבוה של המדידה הראשונה. אני כולה בת 20, מעולם לא סבלתי מלחץ דם כ"כ גבוה, (בד"כ הוא היה קצת נמוך, אך עדיין בערכים סבירים), אני בריאה בד"כ... רציתי לשאול רק מה כדאי לאכול/ לשתות כשיש לחץ דם גבוה. מתוק? מלוח? חמוץ? מר? מה?? תודה!

ה מוזה

New member
נטול מלח

וללכת כמובן לבדיקת רופא יש תזונה שמתאימה למי שיש לו לחץ דם כרוני גבוה בכל אופן,לעת עתה המנעי ממלח וקפאין

מותר לי

New member
הייתי הולכת לרופא...

אבל זה קרה במיון, והם "החליקו" את זה... אני מסופקת אם יש טעם לפנות עם זה שוב לרופא, כי הוא ידע שהייתי במיון (בגלל משהו אחר...) ובכלל הוא עושה צחוק מכל הבעיות שלי. אני מרגישה היפוכונדרית כשאני באה אליו! (אגב- לא הוא הפנה אותי, אבל כשאני אסיים עם הפסיכומטרי הוא יידע שהייתי בבי"ח) מישהו אמר צבא?

זה קרה במיון?

למה? זה קרה אחרי מאורע מסויים? לפעמים המצב הנפשי משפיע מיידית על לחץ הדם.

מותר לי

New member
כן...

היתה לי בעיה כבר חודש, והרופא כל פעם "ניפנף" אותי, בסוף הלכתי לחר"פ והם שלחו אותי למיון. המדדים בחר"פ היו מצוינים, וגם בפעם הראשונה במיון. אח"כ הפנו אותי ממיון אחד למיון אחר ושם פתאום המדדים קפצו. זה לא מלחץ, כי הם רצו לשלול בעיה מסויימת שידעתי בוודאות שאין לי. באופן כללי אני טיפוס שלו, ובטח שלא נלחצת מבי"ח... אין לי מושג למה זה קרה, אבל זה קרה, וכרגע אני יודעת שאני חייבת לעמוד על המשמר גם כדי להשאר בריאה, ובעיקר כי בשבועיים הקרובים שום גורם רפואי לא יטפל בי. (גורם רפואי זה הרופא ביחידה שבמקרה הטוב יתן לי אקמול
)

למעלה