לחץ לפני טסט

sharona0909

New member
לחץ לפני טסט

היי בנות יקרות!
בשבוע הבא יש לי טסט (שלישי לצערי), בפעמיים הקודמות נכשלתי כי הייתי בלחץ הסטרי, הרגל שלי ממש רעדה על הגז והקלאצ' והרגשתי שאני לא מצליחה לתפקד, אפילו הטסטר אמר לי שאקח כמה דקות להרגע לפני שהתחלנו.
רציתי לדעת איך אתן נרגעות? יש לכן שיטות? אני ממש לא יודעת מה לעשות

מיכל312

New member
אפשר לנסות כל מיני דברים:

יש כל מיני דרכים שיכולות לעזור להרגע, כמו יוגה ומדיטציה ונשימות וספורט, אבל בגלל שמדובר בשבוע הבא, לא בטוחה שתספיקי לרכוש את הכלים והמיומנות להם

את צריכה לחפש משהו יותר זריז שדי משפיע במיידי - אולי תנסי ללכת למישהו שיעביר לך הדרכה בדימיון מודרך וככה תוכלי להוריד לחץ, בעצמך, לקראת הטסט? אולי תחפשי איזשהו כדור מרגיע? לא ברמה של הוואבנים או כל שאר כדורי ההרגעה שעלולים לטשטש אותך ולהוציא אותך מפוקוס אלא דברים טבעיים? יש את הלקטיום של סופהרב שמשפיע די מהר ומרגיע שאולי שווה לך לבדוק לגביו. אולי תנסי ללעוס מסטיק? לא יודעת אם סיפרת על הטסט הזה לאנשים, אבל לי עזר כשלא סיפרתי להורים ולחברים על הטסט, איכשהו הרגשתי פחות לחץ להצליח כשהם מחוץ לסיפור, אבל זה ממש תלוי באיך את מרגישה, יש כאלה שנרגעים דווקא כשהם מספרים על הלחץ ומשתפים ונשענים. בכל אופן, שיהיה המוןן בהצלחה וספרי איך היה!

u and me

New member
אז ככה

קודם כל כמו שכתבו פה, רסקיו. זה מרגיע.
ודבר שני והרבה הרבה יותר חשוב - להגיע עם ביטחון!!!
אני יכולה להגיד לך בפה מלא שביטחון בנהיגה וביטחון בעצמך זה הדבר הכי הכי חשוב שיש להגיע איתו לטסט, להגיע בטוחה, להגיד לעצמך "אני נוהגת טוב!! אני יודעת לנהוג!!"
זה דברים שמשפיעים פסיכולוגית. תרגיעי את עצמך. תעשי אפילו תרגילי נשימות כדי להיות רגועה. הכי חשוב לא להגיע בלחץ, לחץ בקטנה זה טבעי שיהיה, אי אפשר בלי, אבל לא לתת לזה להשפיע עלייך. את עשית המון שיעורים, את יודעת לאן את ניגשת, והכל יהיה בסדר אני מבטיחה לך! המון המון בהצלחה ותעדכני כמובן!!!! :)

sharona0909

New member
תודה בנות!

הטסט מחר... קניתי הלקטיום שהומלץ כאן, אני מקווה שזה יעזור..
אעדכן מחר תודה :)

למעלה