לחץ משפחתי...

magenta73

New member
לחץ משפחתי...

אררררררג........ טלפון. אמא. "רק רציתי להגיד לך... [פאוזה]... ש...[פאוזה] נראה לי שאין לך ביטחון עצמי.... [פאוזה בנוסף לאינפוף איטי להחריד]... וזה מאוד כואב לי.... אני אוהבת אותך מותק. ביי. עוד טלפון. אמא. הייתי אצל חברה שלי... היא מטפלת הוליסטית... אמרתי לה שיש לי בת בת 31 רווקה שמאוד רוצה זוגיות ומשפחה ולא מצליח לה אף פעם (???!!!)... והיא, היא עובדת ככה שהיא שואלת שאלה ומקבלת מסרים עם תשובות. [פאוזה]. את רוצה לדעת מה היא אמרה???? - נו. ש...במשך שישה שבועות את צריכה להסתכל כל יום במשך שתי דקות על פרח בצבע שמזכיר לך אהבה. איזה צבע מזכיר לך אהבה??? -אדום? - אז במשך שישה שבועות, להסתכל כל יום על פרח, בצבע אדום, ולא סתם להסתכל. להסתכל לעומק. - טוב. ואחרי זה, כהשישה שבועות האלה יגמרו, את צריכה לבחור פרי שמסמל לך פריון. איזה פרי מסמל לך פריון???? - אהה... לא'דעת... - פריון, מותק שלי, איזה פרי מסמל לך פריון? [פה הקוצים נכנסו ביג טיים] - לא יודעת. - טוב, אז תבחרי פרי שמסמל לך פריון ותסתכלי עליו כל יום, שתי דקות, במשך שישה שבועות. אבל תסתכלי לעומק. באמת. - טוב. - ביי. -ביי. וכן, היא פולניה... גם אתם עוברים סוג של לחץ חברתי-תרבותי-משפחתי בקשר לרווקות שלכם? זה באיזה שהוא מקום מעבר ללחץ, זה כאילו אני לא בסדר ומשהו דפוק אצלי אם אני לבד. ממש מעצבן... אבל ממש...

איזה מצחיקקקקקקקק ../images/Emo6.gif

לחץ ? אם את קוראת ל "נו .. יש לך מישהו" ? "בקרוב אצלך" "שנה הבאה בעזרת השם בבית משלך" "את יודעת,היום שמתי פתק בכותל <אההמ אההממ> "שנה הבאה אצל חמותך" "יאללה תביא לנו איזה בחוריקו" "אפשר לסדר לך מישהו" ? לחץ אז.. כן. יש לחץ פיזי מתון

אורזמן

New member
אצלך הכל בסדר

את לא צריכה להתעצבן מלחץ של אחרים(הלחץ הוא שלהם) ולא משנה כמה הם קרובים אלייך. כשיגיע זמן הרווקות שלך לקיצו, את תדעי. את זו שבוחרת את הקצב. לפעמים לבד, טוב יותר מביחד שהוא כפוי. אצלי, למדו לא להציק.....

magenta73

New member
היא לא חושבת שהיא מציקה

זה כל הקטע... היא באמת חושבת שהיא עוזרת...

באופן אישי../images/Emo70.gif

לא חוויתי ת'לחץ הזה.....נו.... התחתנתי בגיל 22..... גם לא הלחץ של " נו מתי ילד" כי ישר נכנסתי להריון(וחשוב לי לציין שלא לפני החתונה). אבל יש לי חברות רווקות..... ואחת מהן צעירונת בת 28 שכל פעם סבתא שלה אומרת לה.... "נו מתיי תמצאי מישהו, אני אמות לפני שתתחתני" (דווקא לא פולניה אלא ספרדיה) אני חושבת שזה נורא ואיום, כל הזמן נותנים לכן להרגיש שמשהו לא בסדר איתכן.... איזה שטויות ....חוסר ביטחון...... אני התחתנתי בשביל לא להתמודד עם החיים שלי לבד
פחדתי לא לעשות מה שהמוסכמות החברתיות אומרות ודורשות.... אז למי יש חוסר ביטחון
אהההההההההההה

magenta73

New member
צודקת, באיזה שהוא מקום

שבתא שלי ז"ל כל הזמן אמרה לי "אני לא אזכה להיות בחתונה שלך, אני יודעת את זה"... "אני לא אזכה לראות נין, אני יודעת את זה"... וואלה. היא באמת לא תזכה. לפחות פיזית. אבל אין סיכוי שאני אכנס לזוגיות רק בשביל לא לשמוע את זה. אני לא אכנס לסוגיות רק בשביל להיות ב"זוגיות". אבל לפעמים, חוסר הביטחון עולה לו, כי את אומרת, מה נהייה כאן? למה באמת לא מצליח לי... יש תקופות כאלה. אולי, באמת, בגלל שאני לא מוכנה להתפשר ולא מוכנה להיכנס לכל זוגיות רק לשם זוגיות, הרבה יותר קשה לי למצוא אחת כזאת, שתספק אותי... אבל עדיין, לפעמים נשבר לישון לבד (עם הכלבה זה לא נחשב)... ושיחות טלפון הזויות כאלה, בהחלט יכולות להטריף לי ת'נרווים...

voguemaster

New member
בואי ואני אנענע לך את הסירה יותר

כי ככל שעובר הזמן נהיים יותר ויותר בררנים, זה גם הופך את תהליך מציאת בן (בת בשבילי) הזוג לקשה יותר ויותר. אבל זה לא קשור לביטחון עצמי.

magenta73

New member
עם זה אני לא מסכימה

אני פחות ופחות בררנית או פחות ופחות "שיטחית" והולכת רק על מראה או משיכה, למרות שזה עדיין מאוד חשוב לי. הקריטריונים אצלי מאוד שונים מכל בחורה שאני מכירה. לא חשוב לי מעמד, כסף, תואר... חשוב לי לב. (וגוף נחמד שעוטף אותו). אבל בגדול... זה מאוד אינדוידואלי.

voguemaster

New member
לגבי המראה החיצוני, כן

את צודקת. גם דברים כמו מעמד, כסף וכד' יורדים ברמת החשיבות. זה כי מבינים שהאופי יותר חשוב מהכל. מצד שני, ככל שבעיניי רוחך חשיבות האופי הולכת וגדלה, כך יותר קל לך למצוא "פגמים" באופי של אחר. כלומר, מכל הבחינות את הופכת לפחות בררנית מלבד מבחינת האופי, שם את הופכת ליותר בררנית. וזה הכי חשוב
. ככה זה אצלי בכל אופן.

1נעמונת

New member
פעם הייתה יבשה אחת גדולה

הדינוזאורים קראו לה פופולין, קופי האדם קראו לה פווווווווווווולין. היא נשברה וחלקיה התרחקו זה מזה, אבל בארץ הממותות נשאר שריד לשם, וקוראים לו "פולין". כל בעה"ח, מוצאם פולני, ולא חשוב אם נולדו בסוריה כמו הוריי, או בהונגריה. אבל לא בזה עסקינן, מגנטה, תעשי לך טובה, תקליטי את השיחות האלה, הן ראויות להרשם על לוח האומה. יום אחד תחזרי אליהן ותתפוצצי מצחוק. ולגבי אמא, שום דבר לא יעזור, את תצטרכי ללמוד לצחוק מהדברים האלה, תוך התרכזות בפרי שמסמל פריון, רק תגידי לאמא, שלא כדאי להתרכז בו יותר מדי, כי אז אולי הפריון ימומש לפני הנישואין................ ובבקשה, אל תתרגשי מזה? בבקשה??????????? אל תתחתני בגלל זה? אם את בוחרת להנשא, עשי זאת כי את בוחרת בזה ושלמה עם זה, טוב?ואת יודעת משהו? בכלל לא חייבים להנשא, אפשר לחיות לבד, או יחד, ולהיות מאושרים, עם פרחים אדומים ופירות מניבי פרי. ואהבה כל הזמן וכן הלאה.

magenta73

New member
האמת

קראתי את הודעה שלי והתפקעתי מצחוק... פירות ופרחים.... אהבה ופריון... 2 דקות במשך 6 שבועות... פסיכי לגמרי...

למעלה