לחץ נפשי בפורום

Shusho

New member
לחץ נפשי בפורום

הפורום שלי מתמוטט, נפשית. מתוך 40 גולשות, 20 מהן מעידות שהן דכאוניות. ואני יכולה להשתגע מזה. שעות על גבי שעות במסנג'ר ובאייסיקיו, דמעות והרבה זמן אני מקדישה להן, עם חלקן יוצרת קשר רגשי קרוב, מדברת איתן אל תוך הלילה וגם מתקשרת לעודד ולעצור מהתאבדות אם צרך. ולפעמים אני כולי כועסת ומשתגעת. לא מספיק הצד הטכני של הפורום, עכשיו גם הצד הרגשי מתערער. פתחתי שרשור בפורום. אני מקווה שעשיתי נכון ויהיה יותר בסדר. מצטערת על כל ההודעה, הייתי חייבת להוציא את הלחץ.

sh53

New member
אפשר להוסיף כמה דברים לפורום

למרות שזה לא נושא הפורום, ואפילו לשים כמה שרשורים בנושאים שונים ולא לשרשר אותם לשרשור אוף (למרות שזה לא נושא הפורום, כי הגולשים יותר חשובים והם בני אדם ולפעמים גם להם קצת בא להתפרק וקשה להם), לתת להם קצת "להתפרק" "להשתגע" על מנת שירגישו יותר טוב בפורום: שרשור בדיחות. שרשור 3 הדברים הטובים שקרו לי היום. שרשור משחקי חברה. שרשור משפטים יפים. שרשור מחמאות אחד לשני וכו' (כמו משחק הגמדים, אבל יותר דגש על מחמאות). שרשור אנימציות ותמונות עם לוגו של הפורום - גם מועיל לפורום וגם יעסיק אותם.

../images/Emo12.gif רעיון גדול ../images/Emo140.gif

אפשר לאמץ אותו?? ממש רעיונות מקסימים. כל הכבוד.

לא פשוט בכלל...

ואת צריכה לזכור לחשוב גם על עצמך. אז אולי באמת כדאי,במקביל להצעות הטובות של שושי, להפוך את הפורום גם למעין "קבוצת תמיכה". כדי להעביר מעט מהנטל אלייך אל שאר חברות הפורום. את לוקחת אחריות מאוד כבדה על עצמך...ולדעתי כדאי לך "להאציל סמכויות"

קוקי על סוזוקי יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד כמנהלת בית של תמיכה אני מסכימה עם כל מה שכתבת ובמיוחד עם המושג האצלת סמכויות כי זה מה שעשיתי כשמיניתי את שתי השותפות הנפלאות שלי שמנהלות יחד איתי את הבית. אני מסכימה איתך שזה לא פשוט שכל העומס הנפשי נמצא על מנהלת אחת שלרוב אין לה את הכישורים להתמודד איתם, ולכן יש לנו את הבית הזה (פורום התמיכה הנפשית), שבו אפשר להתפרק ולהוציא רגשות. אני מזדהה גם עם לקיחת האחריות כי זה מושג שאני מאוד אוהבת אותו, וזה בדיוק מה שאני עושה בבית שלי. לדעתי, netaK צריכה לקחת כמה ימי חופשה מהבית שלה כדי שתבדוק עם עצמה איך היא מתמודדת עם כל הנטל הכבד. תראו מי שמדברת, דווקא מי שמתעבת את מושג החופש מציעה למנהלת אחרת לקחת אותו, (הכוונה כמובן אליי), יכול להיות שהחופש יעשה ל-netaK קצת סדר בבלאגן ויפזר את הערפל שבו היא נתונה עכשיו, יכול להיות שהיא תחשוב על דרכים אחרות לניהול הבית שלה, דרכים שיעשו לה רק טוב, נותנת חיבוק ל-netaK
, ליאת.

ToryMaster

New member
לדעתי

אם זה פוגע בך ומפריע לך וקשה לך מדי, את צריכה לעצרו את זה, פשוט חייבת. הפורום שלך הוא לא המקום להודעות האלו, את לא האדם שריך או מסוגל להתמודד איתן, בשביל זה יש סה"ר. תסבירי להן, בעדינות, שזה אל המקום, תסבירי להן, בעדינות, שקשה לך להתמודד עם זה ושגם ככה קשה לך, ותזכרי - טובתך זה הדבר שצריך להיות הכי חשוב לך

למעלה