לחץ נפשי חזק, צריך עזרה ממש דחוף !

ALON190

New member
לחץ נפשי חזק, צריך עזרה ממש דחוף !

טוב ככה זה אבא שלי, תראו אני חייל בן 20 אני נפקד אבא שלי בן אדם חזק בקשר להכל אבל שזה נוגע לילדים שלו הוא יכול לקבל התמוטטות עם כמה שהוא חזק .. הבטחתי לו שאני חוזר מחר לבסיס, אני רואה שזה לוחץ עליו ואני מפחד כבר עכשיו עכשיו גיליתי שאחותי עשתה קעוקוע אמיתי ביד ולא קטן !! וגם עגיל בגבה ברגע שאבא שלי יגלה את זה, והוא יגלה בסוף .. אני מפחד לחשוב מה יקרה, אני ממש בלחץ ולא יודע מה לעשות עכשיו איך אני יכול לחזור לצבא איך ועוד שאני יודע שאני יקבל כלא עכשיו כי אני הרבה זמן נפקד אני לא יכול ללכת לצבא אני פשוט לא יכול, עוד יום יומיים אבא שלי יגלה את הקעקעות והוא ישתגע .. אני מפחד לחשוב שאני לא יהיה פה ואוכל להרגיע אותו, סעמק סעמקקקקקקקק עם האחותי הזאת היא כולה בת 15 !!! מושפעות מהחברות שלה אני לא יודע מי הכניס לה תרעיון של קעקוע זה הדבר שהכי ירגיז את אבא שלי .. עגיל בגה עוד הוא יקבל אבל קעוקוע יאלללה הוא פשוט ישתגע !!! אני לא יודע מה לעשות לא מסוגל לחזור מחר .. ואני רוצה לחזור אני רוצה שאבא שלי יהיה בלב שקט .. וסכעמקקקק אחותי הזאת יאללה אני פשוט ירצח את החברות שלה מאיפה בא לה הרעיון הזה יאללה !!! ועוד קעקוע ביד יענו הכי קל לראות את זה .. ואבא שלי בלילות בודק את אחותי והוא יגלה את זה !!! אין לי שום דבר נגד קעוקוע אני גם חושב שזה יפה אבל לא בגיל כזה יאללה שאני הייתי יודע שאבא שלי ישתגע וגם זה אצלו אסור לפי הדת .. בקיצור אני בלחץ ואני כבר כמעט לא עומד בזה !!!

goldy

New member
נו? איך זה להיות בוגרת?

העיקר שעכשיו ה'חברות' ה'בוגרות' שלך לא צוחקות עלייך שאת "תינוקת \ קמצנית \ מוזרה".

goldy

New member
פשוט

את נישמעת כמו מי שמיתחזה לחייל. יהיה לך יותר קל לקבל תשובה אים לא תיתחזי.

ALON190

New member
גבר כנס שניה

אני מדבר בשם עצמי אני חייל אני לא מבין אולי לא הסברתי את עצמי נכון .. אבל אני חייל שלא יכול לחזור לצבא ביגלל שאני פוחד לא להיות פה ברגע שאבא שלי יגלה שאחותי עשתה קעקוע .. פשוט לא יכול ללכת לבסיס ולדעת שכל רגע אבא שלי יגלה את זה ומה חס וחלילה יקרה לו.

goldy

New member
יקרה לו או יקרה לה?

אני חושב שזאת הבעיה של אחותך. אים הדבר יצר ניפקדות כניראה שתאלץ לספר למפקדיך שאתה חושש לבריאותו של אביך.

ALON190

New member
תראה

עיניין הנפקדות זה כבר בעיה שלי ... לא מזה אני חושש אני חושש שברגע שאבא שלי יראה תקעקוע הוא יקבל את זה ממש בעצבים ומפחד שיקרה לו משהו כי זה קרה לא מזמן, לכן אני פוחד לחזור לצבא, המחשבה שאבא שלי יגלה את זה ממש מפחידה אותי בקשר לתגובה שלו ולתגובה הבריאותית שלו .. כי אני יודע שאני הרבה זמן לא יהיה בבית עכשיו וזה ממש מלחיץ אותי שהוא יגלה את זה מבין ? בקשר לאחותי .. אני כבר ידאג שמי שביכלל עשה לה תקעקוע הזה יצטער על זה .. ועוד זאתי שנתנה לה תרעיון ואני ממש לא דואג בקשר אליה.. להפך אני ממש בעד שהיא תקבל עונש אבל ממש עונש .. כי העידרדרות שלה לגביל ההתבגרות שלה ממש על הפנים (היא גם מעשנת ..) ואת זה אם אבא שלי ידע זה ביכלל הכי מפחיד אותי למרות שזה פחות אפשרי שהוא יגלה .. בקשר לדברים האלה חייב לעשות משהו שהיא תתחיל לתפוס את עצמה בידיים .. תבין, אני לא אומר שמי שמעשן עושה עגילים וגעקוע הוא איזה פושתק .. פשוט הדרך שעושים את זה והכמות של זה צריכה להיות בגבול טעם הטוב ..

goldy

New member
תדבר איתה, תגיד לה מה אתה חושב בתור אח בוגר

שכבר היה בסרט הזה ויכול לעזור לה. תעזור לה לימצוא חברות טובות ושתף אותה בניסיון החיים שלך. אבא שלך כבר יגלה את זה, כשזה יקרה הוא וודאי יצרח עליה - תגיד לה מה להגיד לו ו-וודא שהיא מאמינה במה שהיא אומרת.

Yuval Y

New member
רגע אחד...

איפה אמא שלך בכל הסיפור...? ומה בעצם אחותך חושבת על כל זה? יש לי תחושה שאתה ואבא שלך מתייחסים לאחותך כאל אדם שצריך לעשות את מה שמצפים ממנו, ולא לאכזב אתכם. אבא שלך בודק את אחותך בלילות..?? היא בת 15... האם בשלב מסוים בדיקה כזו לא תיחשב להטרדה? אתה שוקל לרצוח את מי ששכנע אותה לעשות קעקוע או לפחות לגרום לו להצטער על כך??? נסה לחשוב רגע - אחותך לא מתנהגת כך כי נכנס בה השד. אולי היא בורחת ממשהו, ומנסה להשתייך למשהו אחר? אולי בעצם זה שאבא שלך ירביץ לה, ותנסו "להכניס לה בינה" ולגרום לה "לחזור לתלם", בעצם תגרמו לנזק יותר גדול, כיוון שכעת יתווסף לה גורם של רגשות אשם ופחד..? קעקוע זה לא סוף העולם.. דבר עם אחותך, נסה להבין את הצד שלה. מה כואב לה, מה היא מנסה להביע...?

ALON190

New member
וואו .. רגע אחד כנס אחי

לא התכוונתי לתגובה פיזית של אבא שלי .. מה פיתאום שהוא ירים עליה יד ..התכוונתי מבחינה בריאותית שלו אני מפחד שיקרה לו משהו ברגע שהוא יגלה את זה ! בקשר לבודק אותה בלילות .. אני מתכוון שהוא תמיד בודק שהכל בסדר איתה שהיא יושנת טוב שהכל בסדר איתה .. נו אתה יודע "היא עדיין התינוקת שלו"

Yuval Y

New member
בגיל 15 היא כבר לא תינוקת...

אולי אתה מגונן עליה ועל אבא שלך יותר מדי, במקום להתייחס לאחותך כאל נערה מתבגרת..?

ALON190

New member
אבל נערה מתבגרת ,

לא צריכה להיות מושפעת מאחרות .. אם אחותי היתה חושבת על דברים שהיא עושה, באמת חושבת על זה אם היא רוצה את זה ביכלל ולא עושה את זה ביגלל לחץ של חברות ערסיות מושפעות מהעולם הזה, עוד הייתי אומר - סבבה היא חושבת על משהיא עושה לפחות ..

ALON190

New member
עוד משהו קטן,

אני לא באמת מתכוון "לרצוח" את מי ששכנע אותה לעשות קעקוע או לפחות לגרום לו להצטער על כך אני לא הולך לעשות דבר כזה אני אומר את זה מתוך עצבים .. כי ממש כואב לי שהיא דיי חלשה בקטע חברתי .. למשל העיניין עם הסיגריות .. היא מעשנת כבר חצי שנה .. וביגלל לחץ של חברה שלה .. לא יודע מה עבר לה בראש .. אם זה קול או לא .. אני יודע שללכת ולאיים או להרביץ זה ממש לא הפיתרון פה .. כי שגיליתי שמישהי דרדרה אותה לעשן הלכתי לחברה שלה הזאת ואמרתי לה שאם אני ישמע עוד פעם אחת שהיא מדרדרת אותה לעשן סיגריות אני יוריד לה את כל האצבעות .. וזה עזר ? .. כבר חצי שנה היא מעשנת .. ובכבר התרגלתי לזה .. כמובן שזה בא מתוך עצבים .. זאת אחותי סך הכל יש דברים שאני פוחד שהיא תעשה בגלל הסכרנות והלחץ החברתי שבגיל הזה .. למשל הקעקוע זה משהו לכל החיים ואבא שלי אני לא יודע איך להסביר באיזה צורה הוא יקבל את זה.. סיגריות מילאה אולי מתי שהוא היא תפסיק עוד אפשר לצאת מזה אבל הקעוקע הזה זה משהו שפשוט יאכזב את אבא שלי לגמרה

ALON190

New member
ואחרון (שחכתי להוסיף)

פשוט דואג על המצב הבריאותי של אבא שלי... כבר קרה שהייתי בצבא ואבא שלי קיבל עצבים והוא התמוטט ששמעתי את זה ביקשתי לצאת ולא נתנו לי ופשוט באתי לברוח ורק שראו שאני ממש לחצוץ ובאמת בא לברוח שחררו אותי אני לא רוצה שדברים כאלו יחזרו על עצמם

rasmus girl1

New member
במיוחד העובדה,

שבשביל לעשות פירסינג צריך להיות מעל גיל 16+ת.ז מתחת לגיל הזה צריך אישור הורים,ככה שהיא בטח עשתה אותו במקום מפוקפק. בקשר לנפקדות,מתישהו תצטרך לחזור..אתה תמשוך את הימים אתה רק תגיד לעצמך "יכלתי לחזור אז והייתי מקבל פחות ימים"..פשוט תחזור וזהו,עד כמה שהצבא אדיש השוטרים הצבאיים יגיעו אלייך בסופו של דבר וחבל שזה יגיע למצב כזה. פשוט תחזור,תקבל את העונש וזהו..את המחאה שלך לצבא כבר העברת.

goldy

New member
כדאי מאוד שתבקר יותר בפורום שאתה מנהל../images/Emo91.gif

1) טרול לא מפיק שתי רשומות על סמך הפורום הזה. 2) טרול לא צובר ניסיון בעזרה לזולת. 3) הניסיון שצברתי במהלך השנים האחרונות מאפשר לי להגיב לכל כותב בדיוק מוחלט כפי שמגיע לו. 4) מנהל טוב קודם בודק את העיניין ולא קודם מיזדרז להיתכופף. 5) קודם בוחנים את הנושא - לא קודם מוחקים. 6) קרא היטב את הודעתה המיתנשאת, ואז בחן מולה את תגובתי, תגובה שמתאימה לה בדיוק. אים לא תעשה את זה (כן אני מאיים) אני אפנה להנהלת הפורומים. העובדה שהיא פיזרה את ההתקפה וכל מישפט בניפרד הוא עדין, לא נותנת לה שום זכות שהיא לישלול ממני את זכות הקיום (רק כי קו המחשבה שלי לא זהה לשלה). 7) אים תחבר את כל המישפטים בהודעתה תקבל התקפת "מה פיתאום אתה מעז ליחיות מיבלי להיות זהה לי?". אני לא 'שיא החוכמה' ומאמין בתימצות: ישר ולעיניין. 8) הינה משהו שאתה לא יודע שאני יודע: קודם היא וידאה שאתה חבר שלה ורק אז החלה ליכתוב כאן. באמת מעניין איך אני יודע את זה... בטח היתעוורתה זמנית לקריאת המישפט האחרון בהודעתה ו\או קיבלתה התקפת דיסלקציה - נכון?

למעלה