לחץ

לחץ

תרדו לי מהגב כי אני בקושי נושמת יש י חיים אתם יודעים! תרדו לי מהגב כי אני עוד שניה נופלת אל תחיו לי את החיים! תרדו לי מהגב אתם כבדים מדי גורמם לי לברוח תרדו לי מהגב אתם גורמים לי לשנוא אתכם תנו לי קצת מנוח! תרדו לי מהגב תנו לי פינה של שקט תנו לי ללמוד בעצמי ואם אני אצטרך עזרה אני אבקש תרדו לי מהגב מי מכיר אות יותר טוב? אני או אתם? תרדו לי מהגב אתם הורגים אותי כן אמא ואבא..אתם..

הדרומית

New member
כל כך מוכר ילדונת...

הורים לפעמים חושבים שיש להם את הזכות להצביע עבורך על הדרך הנכונה, לרוב הם עושים זאת מתוך דאגה לך. הרצון שלנו, הילדים לחיות את חיינו בעצמנו, ללמוד מהטעויות שלנו ולא מהטעויות שלהם.. מחזקת אותך מרחוק... אני.

הורים-

לפעמים הם יכולים להיות קוץ לא קטן... אולי זה יפחית ממך את הלחץ לדעת, שאת לא היחידה שמרגישה ככה, וזאת תופעה מאוד שכיחה, במיוחד בגיל ההתבגרות... ולמרות שהורים מכבידים עלינו כ"כ, אנחנו יכולים להזכר בהשקעה העצומה שהם השקיעו בנו מהיום שנולדנו, על כל האהבה שהם שפכו עלו, וזה בלי לדבר על הכסף... וזה קשה, אני כ"כ מבינה אותך, לכל הורה יש קריזות שלכי תדעי מאיפה הוא הקריץ אותם, אבל ככה זה כל בנאדם... חיה את הרגע-אני שולחת לך חיבוק
מקווה שהלחץ יעבור בקרוב...

ה מוזה

New member
שקט

שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שלח לי שקט מאורגן שלח לי שקט מעודכן שלח לי שקט מפואר תשלח לי שקט מהכפר תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי. שלח לי שקט מהודר שלח לי שקט מאולתר שלח לי שקט ירח תשלח לי שקט בין כוכבים תשלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה. שקט, שקט...

למעלה