לא נכון, ואני אסביר לך למה:
כיבוש הוא מצב שבו עם אחד כובש את שיטחו של עם אחר. היה כזה בעזה בעבר, יש כזה ביו"ש כרגע. ברגע שישראל תפסיק לשלוט באותם שטחים (עדיף תוך כדי משא ומתן) - לא יהיה שם כיבוש. לא תהיה נוכחות ישראלית. לא יהיה עוד עם אחד שכובש עם אחר. עכשיו, זכות שיבה לא קשורה לכיבוש. למה? זכות שיבה יכולה להתקיים גם אם ישראל שולטת בכול השטחים עם הפלסטינים שחיים תחת שילטון ישראלי. כמו שאת רואה, זה לא סותר אחד את השני ולא קשור. הפלסטינים יכולים לזכות בזכות שיבה ועדיין להישאר תחת כיבוש אבסולוטי או לא להישאר תחת כיבוש ולא להיות זכאים לזכות השיבה. כמובן, שזכות שיבה לא תתממש לעולם. הכנסת הפליטים - אין מדינת ישראל ציונית יותר. מה כן יהיה? מדינת ישראסטין ש-40 אחוז ממנה ישראלים ו-60 אחוז ממנה פלסטינים. מצטער, אני אוהב את המדינה שלי ויותר מדי אנשים מתו על הגנתה בשביל שאני אוותר עליה ואתחלק בה ככה. יקירתי, בכול המלחמות שהיו לישראל, ישראל ניצחה. ישראל הייתה חייבת לנצח, כי אם היא הייתה מפסידה, ישראל הייתה חודלת מלהתקיים. במלחמה המנצח הוא זה שקובע מה יהיה ב-"יום שאחרי". אנחנו ניצחנו, ולכן אנחנו עשינו מה שרצינו, זה מה שקורה במלחמות. המנצח הוא זה שקובע.