לחצו על ה-TV (באדום)איזה מראה מרהיב

iris3111

New member
שרון יש מקום לסדנא אז.... תלמדי טוב

כדי שתלמדי אותנו

טובה ב

New member
יש לי אחד כזה עגול

שמכרו בארץ בתחילת שנות השבעים. אז קראו לו בשם השיווקי, שמי שהגה אותו אז, בטח חשב שיצאה לו הברקה: "הופ לה לה", אבל למרות השם הדבילי- זה עושה יפה את העבודה.

moncha

New member
מדהים ומדליק תודה לך

באמת נראה דיי פשוט להכנה עצמית אבל לא הבנתי איך תופסים את הכל במרכז. מישהי יכולה להסביר?

טובה ב

New member
במכשיר שלי יש מאחור כפתור ,

שכאשר מסובבים אותו, המסמרים נכנסים פנימה והפרח משתחרר בעצמו. מחזקים את הפרח ע"י כמה תכים במרכז סביב החוטים שנשרגים זה בזה תוך כדי הליפוף. במכשירים שבסרטון ראיתי,שהם כורכים חוט גם בקצה החיצוני, מין מסגרת כזאת. בעזרתה הם מחברים פרח לפרח, בלי צורך לסרוג. בעצם המכשיר הזה "מסוכן" בשבילנו, כי הוא "חותר" תחתנו- זה מיועד למי שלא יודע ולא רוצה לסרוג ! זהירות!

נועה2004

New member
../images/Emo207.gif צעיף שמתקפל בצדדים ../images/Emo41.gif

איך אפשר ליישר את הצעיף שבתמונה? סרגתי אותו לעצמי, ותוך כדי סריגה הוא התחיל להתקפל בצדדים ונשאר ככה.

אלמוג205

New member
שלום לך נועה

אני מניחה שסרגת שורה ימין ושורה שמאל וזה מה שקורה תמיד בסריגה כזו. אם אני צודקת בהנתה שלי, אני ממליצה שלהבא תסרגי לפחות בשוליים דוגמת "פטנט". הצעות לפיתרון: 1. להעלות עיניים מסביב לצעיף ולסרוג כמה שורות בדוגמת "פטנט"(עין ימין, עין שמאל ובשורה שלאחריה - הופכים את הסדר) 2. לסרוג מסביב במסרגה אחת : למשל - שורה ראשונה - חצי עמוד; שורה שניה - עמוד קצר; שורה שלישית-רביעית - לולאות או מניפות.

javascript:InsertIcon('|%D7%A0%D7%A

ועם אני מתחילה עכשיו לסרוג צעיף כזה מה עושים כדי שהוא לא יתגלגל ?

iris3111

New member
אין בעיה ליסרוג צעיף בדוגמא של שורה

ימין ושורה שמאל בתנאי שמספר עיניים ראשונות ואחרונות יהיו הכל ימין או עין ימין עין שמאל.למשל יש לך 40 עיניים לדוגמא אז 8 עיניים ראשונות כל הזמן ימין באמצע שורה ימין ושורה שמאל ובסוף שוב הכל ימין. בהצלחה.

עגלי

New member
אני מציעה לעשות לו גימור בצדדים

עם מסרגה אחת , מניפות כאלה או כל דוגמה אחרת .

88hentai88

New member
זה בגלל שסרגת שורה ימין שורה שמאל

צריך לסרוג 4 או 5 עיניים בהתחלה ובסוף בימין בלבד ואז זה לא מתגלגל, מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה לסרוג מסביב חצאי עמודים, 2 או 3 שורות ואפילו יותר ככל שתעשי יותר כך זה ייתיישר טוב יותר, אחר כך גיהוץ קל וזה צריך לעבוד...

למעלה