לחצים בבטן תחתונה

סאלי33

New member
לחצים בבטן תחתונה ../images/Emo10.gif

אני בשבוע 30 עם תפר צווארי ובשמירת הריון מלאה כלומר רוב הזמן שוכבת. בשבועיים האחרונים אני מרגישה לעיתים לחץ ממש לא נעים בבטן התחתונה ובמפשעות זה לא כאב חד ולא בא והולך רק מין הרגשה כאילו משהו מושך ולוחץ. מישהי חוותה משהו כזה? יכול להיות שזה קשור למשקל העובר שיושב על התפר? בלילה זה בכלל מחמיר כשאני מתעוררת לפיפי את ה-4 פעמים לפחות בלילה בתוספת עם הלחץ של השלפוחית זה ממש כואב

היי מתוקה זה עדיין לא עבר ?

מה שיף אומר על העניין. האם את מרגישה בלחץ כל הזמן או שיש הבדל בין שכיבה לעמידה ? לחברה שלי בהריון הקודם שלה היו כאלה "כאבים" משבוע 29 והרופא הסביר לה שזה משקל הרחם שלוחץ על האזור. תחזיקי מעמד - נשארו לך רק עוד 10 שבועות

סאלי33

New member
בעמידה יותר כואב ../images/Emo4.gif

לא עבר אתמול לא ישנתי חצי לילה...אני כותבת לך מסר

כעקרון זה דוקא סימן טוב

כמובן בהנחה שמה שמטריד את כולנו זה צירים... כאבים של צירים לא עוברים בשינוי תנוחה, בעוד שכאב שנובע ממשקל העובר בהחלט מוקל כששוכבים. עם זאת, גם אם לא מדובר בצירים זה לא אומר שמותר להשתולל, במיוחד כשיש תפר. לי עוד לפני שהיו צירים, הצוואר לא עמד בדיוק בלחץ כזה. כל זה לא סותר כמובן את ההמלצה הנבונה לבדוק אם אין דלקת, שאותה חשוב מאוד לשלול. תעדכני מה קורה, עתליה

לא מנסיון אישי

אבל זוכרת תיאור מאוד דומה של חברות עם תפר בדיוק בשלב ההריון שלך, כך שנשמע סביר מאוד, אבל בוודאי שחשוב להתייעץ עם הרופא האישי שלך.

סאלי33

New member
נכון רעיון טוב!

אתמול בלילה התעוררתי כל שעה לפיפי נראה לי שזה קשור גם לבאלאגן. אני אלך מחר על הבוקר.

סאלי33

New member
עדכון - אין דלקת

הכאבים קצת עברו...טפו טפו ממשיכים קדימה כמה שיותר

למעלה