לחש ראשון

magicannn

New member
לחש ראשון

שלום לכולם. מצאתי באינטרנט את הלחש הזה: http://www.everythingunderthemoon.net/spells/spell-to-change-eye-color.htm כדאי לי לנסות אותו בתור לחש ראשון או שאני לא מיומן מספיק ואם זה המקרה יש לכם המלצות בשבילי למשהו שלא יפגע באף אחד כמובן ורק יוכיח לי שאני יכול?

RainBird

New member
נסה... ותחזור אלינו תגיד לנו אם עבד או לא ../images/Emo13.gif

RainBird

New member
אבל אם אגיד לו,לא, אל תעשה את זה אתה כולה ילד קטן וחסר ניסיון בעבודה מאגית, הוא יעשה דווקא. אז שינסה.

magicannn

New member
למה אתה חושב שאני אעשה דווקא?

אולי אני יותר חכם ממה שאתה חושב בסך הכל רציתי עזרה של אנשים שמתעסקים בתחום כבר שנים כדי שלא אפגע באמת סליחה....

RainBird

New member
כי עצם ההתיימרות לעסוק להטיל כישוף לפני שאתה בכלל קראת ולו ספר אחד על הנושא ובלי אימונים אינטנסיביים מראה לא רק על חוסר סבלנות ומצביע על תרבות אינסטנט איומה, אלא גם התעלמות בערך מכל מה שנאמר בפורום בשנים האחרונות- ובכלל.

MaaYan B23

New member
תהרגו אותי, אני לא יודע למה, אבל..

הלחש הזה כ"כ הצחיק אותי.

magicannn

New member
לידיעתך כן קראתי ספרים.....

וזה לא נכון לשפוט אנשים בלי שאתה מכחר אותם אדוני המג המהולל

gwizard

New member
קראת ספרים שמסבירים איך לשרשר נכון?

בלי להעליב, אבל אדם שקורא לעצמו magicannn מצטייר בעיני כילד קטן שמתלהב מהנושא אבל לא ממש למד אותו ברצינות. אשמח אם תציין אילו ספרים קראת ויותר חשוב, לאילו תובנות הגעת כדאי שאוכל להודות בטעות.

gwizard

New member
הכינוי שלי באמת יותר גאוני

זה שאת לא יודעת מה משמעותו לא אומר שאין לו משמעות. חפשי בפורום, הסברתי את זה פעם. לכלוכית סגולה

magicannn

New member
דיברתי אל rainbird ו..

באמת קראתי לעצמי ככה כשהייתי ילד קטן ולא השתמשתי בחשבון אבל דע שאתה לא צריך להתייחס בזלזול לילדים קטנים כי הרבה מהם הובילו להתפתחותה של האנושות gwizard....

RainBird

New member
18, אתה באת לפורום ושאלת מה זה מאגיה שמונה ימים לאחר מכן, אתה חושב שאתה מסוגל להטיל כישוף. יש אנשים שלומדים שנים בכלל לפני שהם ניגשים ללחש. מבין לאן הרוח נושבת?

למעלה