לחתוך צ'יפס עם מג'ימיקס

Tom8080

New member
לחתוך צ'יפס עם מג'ימיקס

שלום לכולם,
יש לי מג'ימיקס, דגם SC5200XL
רציתי לחתוך איתו צ'פס, בדקתי ברשת והבנתי שיש אפשרות לרכוש את הסכינים הרלוונטים בנפרד.

ויש כמה אפשרויות,
1. יש את הערכה הזאת: https://www.magimix-spares.co.uk/Ma...ton-Kit-17639-Click-Info/product/17639/17639/
2. יש את הדיסקה הזאת בנפרד: https://www.magimix-spares.co.uk/Ma...-4200-5200-4200xl-5200xl/product/17373/17373/
3. ויש גם את זאת: https://www.magimix-spares.co.uk/product.asp?Prd=17016

אני רוצה שהצ'פסים ייצאו יפים ולא דקים מדי.

מה ההמלצה שלכם?

תודה רבה
 

yair_bar

New member
מנהל
הקישור הראשון

שני הקישורים האחרים (לדעתי זו אותה דיסקית) מיודעת לחיתוך ג'ולייאנים
 

פוקסי99

New member
ניסתי הרבה שיטות. אין כמו סכין חדה!!

אחרי החיתוך מכניס לשקית ניילון ולמקפיא .כאשר רוצה להכין צ'יפס מחמם שמן ומכניס בזהירות את המקלות הקפואים לשמן .יוצא קריספי בחוץ .
מי שרוצה מקלות צ'פס יחסית קטנים ניתן להשתמש במנדולינה
 

ga26

Member
שאלה: האם ההקפאה תורמת במשהו או שנועדה רק לשימור

של התפו"א.
האם לחתוך במקום ולטגן יתן תוצאה זהה?
 

ornme1

New member
הצ'יפס באמצעות הדיסקית יוצאים קשתיים, בצורה משונה,

וקצרים מידי.
חותכת צ'יפס בסכין, ידנית.
אני משתמשת בדיסקית לחיתוך סלק ירקות כאשר מספר הסועדים עולה על 10.
הסלט יוצא טוב. חיתוך קצת משונה אבל טוב.
 
צ'יפס ביומנגוס סניף נשר

שלום
אמש בדקתי אותם. אחרי שהיתי ברופין והיה תור גדול וויתרתי, הלכתי לשם בשבת בצהריים. השבת ה-1 שהם פתוחים (הרצה?)
לקח להם להביא המבורגר 25 דקות! אז האחראי משמרת התנצל והביא קצת צ'יפס.
הצ'יפס היה עשוי עם הקליפה וב-2 טבילות. אבל הוא היה ספוגי וספוג בהמון שמן!
האחראי משמרת דיבר על שאולי השמן עוד לא היה חם מספיק...
למיטב ידיעתי, מה שחשוב בעשיית צ'יפס (במיוחד ב-2 שלבים) זה הטמפ' של השמן. ויש למדוד אותה או לבטוח בטרמוסטט. 160 מע' בראשון ו-190 מע' בשני.
אז מה התירוץ המצחיק הזה?
עוד אכזבות:
הזמנתי המבורגר צרפתי (עם כבד אווז ושמן כמהין וחרדל דיזון).
1. אין במסעדה תפריט. המלצר יכול לספר לך. מחירים? אתה בטח מוכן לשלם כל סכום עבור יומנגוס...
2. לא ראיתי חתיכות כבד טווז או חרדל דיז'ון על הקציצה. המלצר אמר לי שזה בפנים מעורבב. נו שויין.
3. הלחמניה גדולה יבשה (ללא רטבים) וחסרת מרקם וטעם. לפחות היו שמים אותה קצת על האש או על הפלנצה. לשולחן הביאו מיונז וקטשופ. האחראי משמרת הציע גם רוטב צ'יפוטלה ו-BBQ. אני עדיין מחכה שזה יגיע...
4. היה לי מוזר שחוץ מזה שילדים קוראים לי חבר, הם גם מתישבים לשולחן במהלך ההזמנה וטופחים לי על הכתף בסיום הארוחה. מזל שזה היה מלצר.
אולי מלצרית היתה מתישבת לי על הברכיים ומבקשת סיפור כמו הנכד שלי.
מה הקטע הזה, של חבר? אני לא מכיר אותך, לא בגיל שלך ואני מרגיש לא נעים כשאחד כזה קורא לי חבר או חברים עבור תשר.
 

Tom8080

New member
בקשר ל Kit שבלניק הראשון

האם מישהו התנסה איתו ויכול לאשר לי שזה באמת שווה את ההשקעה והצ'יפסים יוצאים נורמליים?
&nbsp
תודה לכל המגיבים.
 
למעלה