לטובת כולם-מה בדיוק קורה עם העונה2?

go slayers

New member
לטובת כולם-מה בדיוק קורה עם העונה2?

מה בדיוק נסגר עם העונה השניה? מתי היא תשודר (יש שמועות שלפני ה-8 לנובמבר). באיזה ערוץ? מה בדיוק קורה עם הוט? האם גם בכבלים יתחילו שידורי "זהות בדויה"? אשמח לקבל תשובות

RenanaD

New member
העונה השניה תשודר בערוץ 2

ביום חמישי, ה-4.11 (השבוע), ב-23:30.

לא מדוייק.

השעה 23:30 היא רק לשבוע הזה. בשאר השבועות, העונה תשודר בשעה 23:00. זה חד-פעמי. וכן, מה שקורה עם הכבלים- זה שיש עוד סדרה של הבמאי שמביים את "זהות בדויה", והיא נקראת "LOST". על הסדרה יש ביקורות מ-ע-ו-ל-ו-ת, ואלה בפורום שהורידו אותה בצורה לא-חוקית, יכולים לתת לך חוות דוועת. הכבלים הכלבים (משחק מילים) רכשו את הסדרה, ועכשיו אני במשא ומתן לעבור ל-HOT רק בגלל הסדרה הזאת, שהיא כנראה פשוט פצצות לגבות. זהות בדויה תשודר בערוץ 2 גם בכבלים (הכלבים) וגם בלווין.

RenanaD

New member
דיברתי רק על השבוע הזה

אני לא יודעת בקשר לשבועות הבאים, זה לא כתוב בעיתון.

אתם יודעים מה ממש מוזר?

ש"טלעד" אפילו עוד לא טרחה לעשות פרומו לעונה החדשה. זה פשוט בושה!

RenanaD

New member
לנו זה כבר מזמן לא מוזר

כולנו מודעים לטלעד ולרמה שלהם. עוד מתקופת שידורי העונה הראשונה, זה היה זלזול מטורף.

אבל אז עוד לפחות היו פרסומות.

עכשיו? כלום! זה פשוט בושה. עונה כל כך טובה, בערוץ כל כך מחורבן.

aliasBOY

New member
אני שונא אותם

הסדרה עשתה רעש בכל העולם והם עושים כאילו היא איזה סוג ב`

אם כבר סוג, אז הם עושים ממנה סוג צ'

שזה ראשי תיבות של "צרעת". כאילו הסדרה הזאת מצורעת. מילא זה שהם הביאו את זה באיחור של 3 שנים, אבל עוד לזלזל ככה?! למה.... למה שהסידרה הזאת לא תעבור ל"קשת"? שם עושים כבוד!

ושאלה קטנה.... ../images/Emo58.gif

בתחילת עונה 2, רואים את השיחה בין סידני לאמה? זה ממש מעניין אותי לדעת.

Wiccan Scorned

New member
מי צריך את קשת?

ערוץ 22 לא שם ז** על סדרות הרכש ותוקעת אותם בשעות לא סבירות... אם ערוץ 10 היה משדר את זה היינו מחכים עכשיו לעונה הרביעית ולא לשניה... וגם היינו מקבלים את זה בשעות סבירות. לא רק שטלעד מזלזלת בסדרה וקנתה אותה בפיגור היא הייתה בהמתנה כ"כ הרבה זמן עד ששידרו אותה לראשונה...

../images/Emo163.gifאין לך מושג כמה אתה צודק.

חוץ מזה, עכשיו שלושת הזכייניות (קשת, רשת וטלעד) נלחמות אחת בשנייה, כי מנהלי ערוץ 2 רוצים להעיף לפחות זכיינית אחת מהערוץ. אני מניח שזאת תהיה טלעד. טלעד היא הזכיינית הכי עלובה שיש מבין ה-3, והתוכנית הכי שלה הייתה "מסע עולמי", שגם בזה צפו 3 אנשים, אם לא פחות. וכן, אם זה היה ערוץ 10- היינו מחכים עכשיו לעונה הרביעית, שבטח הייתה משודרת חודש-חודשיים אחרי שהיא התחילה להיות משודרת בארה"ב.

LemonLimeLilach

New member
ערוץ 3 היה צריך לקנות את אליאס וזהו

בלי פרסומות, שעה קבועה, הכל בסבבה. רק חסר שיהיה כמו שנה שעברה שכל שבוע שדרו את הפרק בשעה אחרת ואפעם לא ידענו מתי זה.

למעלה