לטובת כל אלו שמסיבות שונות

אמא לה3

New member
לטובת כל אלו שמסיבות שונות

נעדרו מהאליפות, אשמח אם תעלו סרטונים/תמונות, שיהיה מה לראות...מה הפסדנו...

יובל654

New member
סרטונים מהליגה

http://www.youtube.com/user/777mayakeshet שם יש את כל הסרטונים של הנבחרת של רמת השרון באליפות ישראל

אחלה סרטונים

מי את? האם רואים אותך באחד הסרטונים? מי עשה את המונטאז'ים של המתעמלות?

noaleee1

New member
סירטון של אופיר נצר

אופיר נצר מעמק הירדן מבצעת צוקהרה בקיפול .. מקום ראשון . http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3267611

bonbon27

New member
חבל על הזמן

איזה כשרון בילדה כזו מקסימה, פשוט מחמם את הלב לראות אות המתעמלת הזו ובעיקר שהיא מחייכת!!! :) אני חוששת שכמה מתעמלות שכחו שבפנים יש להם גם שרירים ושאם מפעילים אותם נוצר חיוך מקסים וחמוד, איפה הכייף שבלהיות ילדה ומתעמלת, אופיר לפחות נראה שלא שכחה את זה!

MayTheBee

New member
וואו!

איזו מדהימה! נועה תודה על הקישור, אפשר לשים אצלי באתר? מי צילם?

שימו לב על הזכייה שלה

שימו לב שהיא זכתה במקום השני הכללי (בקרב-רב), זאת למרות שהיא נפלה פעמיים מהקורה. תארו לכם מה היה קורה אילו היא לא הייתה נופלת...

בת 13

אבל מתעמלת בתחרותי רק שנה או שנתיים. וכבר הדביקה את הפער והגיעה לרמה של בנות שמתעמלות תחרותי במשך כל חייהן.

אמא לה3

New member
זה מצחיק...

יש המון בנות מוכשרות בארץ, באמת, מדי פעם אנו שומעים על ילדה זו או אחרת מאוד מוכשרת שמגיעה לרמה גבוהה ביחס לגילה/ אגודתה, זה נפלא אבל... האם יש לה לאן להגיע? האם יש מי שיקח אותה לשם? הרי בסופו של דבר, כשהיא מגיעה לרמה הגבוהה (בארץ), אנו נוכחים לדעת שהיא בעצם ממוצעת, שלא נומר רמתה נמוכה ביחס לסטנדרטים למתעמלות בגילה בעולם. אז למה לדעתכם זה נתקע? ואגב, אני בטוחה שהמאמנים בארץ עושים את עבודתם מתתוך השקעה של החיים, אהבה ומסירות.

אמא לה3

New member
איזה סרטונים מקסימים

מאוד נעים להסתכל עלייך מתעמלת, את מתוחה וזקופה, בקיצור הרבה הצלחה בהמשך.

noaaa 5

New member
יש לה לאן להגיע ..

האמאמנים בארץ באמת עושים את זה מתוך השקעה , אבל זה בלי שום קשר לרצון שלהם שהמתעמלת שלהן תצליח !! אבל אני בתור חברה של אופיר , שמתאמנת איתה , יודעת שהיא עובדת קשה מאוד , יום אחרי יום , ורואים את ההישגים שלה .. היא הייתה בליגה שתיים במסלול העממי , ויצאה ללא מדליות או גביעים , עברה לליגה 3 זכתה מקום ראשון בקפיצות ושני בקרב - רב ומיד עברה למסלול התחרותי לדרגה ג' , רק לפני שנה ! . זה קשה לעבור ככה מהמסלול העממי לתחרותי , יש בהחלט בנות שהתחילו את המסלול התחרותי מהיותן צעירות ואופיר התחילה אותו אך ורק בכיתה ו' .. ( : והיא בעצמה ידעה שהולך להיות לה לא קל , ולא בטוח שהיא תזכה אבל היא זכתה , ועובדה היום היא המתעמלת השנייה הכי טובה בארץ לדרגה ב' ... D : לכן היא לא תתקע , היא מתעמלת מעולה , ובקפיצות היא קפצה קפיצה מדהימה , היא עשתה צוקהרא בקיפול , שאף אחת בכל התחרות לא עשה !! וו .. אופירי ? אני אוהבת אותך בובי 3 > זאת דעתי לכל הנושא !

noaleee1

New member
וואו כמה נועה יש פה :)

כל הכבוד לאופיר שהצליחה להשתלב ככה במסלול האולימפי !

למעלה