לטובת כל האמיגואים למיניהם

m e i r

New member
לטובת כל האמיגואים למיניהם

אני מצטער להוציא לכם את האויר מהמפרשים ואני מצטער שאני ממחזר לכם משהו מלפני כחודש. אגב, שימו לב למגיב מספר 21- נשמע לכם מוכר?

PingPong18

New member
לא הבנתי מה ניסית להביא כאן?

הרי מה שהוא אמר (מגיב 21) זה ידוע... וגם אלכס נ אמר את זה כאן

m e i r

New member
פגעסוס הגיב רק אחרי שפרסמתי פה

תסתכל על התאריכים.

geostant

New member
אני יודע...

כל כך העקרוני ? רק ציינתי זאת... (גם במספרים הכרונולוגים הוא אחרי אלכסיס).

geostant

New member
ראיתי שהכתובת אותו הדבר...

אולי זה אחיו התאום שמשתמש באותה כתובת דוא"ל ?

m e i r

New member
כן זה בטח מקרי

זה מקרי שיש פה אלכס נ ושם ALEX NE (תראו את הe-mail שלו) וששניהם טוענים שהם מדברים אלפי דקות בחודש ומשלמים כמה אגורות.
צירוף מקרים

m e i r

New member
מה זה טוענים

טוענים, הכוונה, שהם מציגים דברים שלדבריהם הם אמת, בלא מתן הוכחה מוחשית. אין במילה "טוענים" כדי להביע ערכיות או אמון או אי-אמון בדבריהם של הטוענים

PingPong18

New member
דוגמא...

דיברתי החודש 111 דקות ו-20 שניות אוקיי... כמה זה עלה לי? 37.69 ש"ח יקר? לא!

PingPong18

New member
ואם אני אשלוף חשבונית של אורנג´...

מתאריך... דצמבר האחרון... רשום ככה : 102 דקות שיחה - והס"כ לחיוב 64.76 דיברתי פחות - שילמתי יותר... היתי סורק לך את שתי החשבונות אם היה לי לידי סורק.. אך לצערי אין לי...

אלכס נ

New member
אה, אתה לצידי בויכוח הזה.

קודם חשבתי שאתה מצטרף למאיר ולא מאמין לי גם. אני אסביר - באמיגו בוחרים את המספרים שאליהם מתקשרים הכי הרבה, ולא משלמים עליהם, ולכן החשבונות יוצאים הרבה יותר נמוכים. אין סיבה לא להאמין לזה.

m e i r

New member
אפשר לתת דוגמא לא מאמיגו?

אני דיברתי בחודש שעבר כ-400 דקות (חודש חלש) ושלחתי כ-135 sms. 90 ש"ח כולל מע"מ זה הרבה? (טוב, לא חוכמה, מסלול פרטנרס...)

eranavni

New member
יא אללה

אתה ממש חורש על המכשיר שלך עלק חודש חלש
אני בחודש מדבר בין 70-120 דקות ושולח בין 50-70 SMS וזה לא היגיוני אתה הבנאדם הראשון שאני מכיר שזה עולה לו כזה זול

m e i r

New member
זה הגיוני לחלוטין

אמרתי שאני במסלול פרטנרס. במסלול זה אני משלם 20 אג´ לדקה לorange ולבזק. כך, 400 דק´ ב20 אג´ לדקה יוצא 80 ש"ח (יש לי גם מספרים במשפחה אז זה יוצא קצת פחות). 135 הודעות כפול 10.5אג´ להודעה (אני לקוח ותיק יחסית) זה 14.17 ש"ח. יחד זה יוצא לי כ-90 ש"ח. וכן, זה חודש חלש, בד"כ אני מדבר פי שניים ויותר, שכן הטלפון משמש עבורי גם כלי עבודה. נ.ב. למי ששכח יש לי גם סלקוץ ופלאפון.

למעלה