לטובת מי אלוהים?

רויהלה

New member
לטובת מי אלוהים?

שלום לכולם ! יש לי שאלה קצת מוזרה איך מתחבר לכם כשיוף ומאגיה שחורה עם אלוהים... אם יש אלוהים אז למה יש מאגיה שחורה? איך זה מתחבר ביחד...? לטובת מי אלוהים לזה שעושה את הכישוף? או לזה שעושים לו? אני בטוחה שיש כאלה שיגידו אין כישוף ואין מאיגה שחורה.. אבל לצערי הרב למרותש גם אני לא האמנתי.. גילתי שיש... האם יש למישהוא תשובה או תגובה בישילי... ...... נ.ב גריני
אין כמוך

גריני

New member
רוילה ../images/Emo24.gif

ראשית - כיף לראות אותך כאן, אז ברוכה הבאה! שנית - תודה על המחמאה (איזה מזל שאין כמוני.... תארי לעצמך עוד אחד כזאת
... סתם סתם... זה מהחלק הנבוך שבי) ולעניין- לא מזמן דנו כאן בעניין המאגיה השחורה וגם בנושא הדואליות של עולמנו. ואני חושבת שזו התשובה לשאלתך: העולם שלנו הוא דואלי. כדי שנדע שטוב לנו - צריך שיהיה רע.... כדי שנכריז על מלכת היופי - צריכים להיות אנשים מכוערים. ככה זה אצלנו... למה?!?!? נו, זה כבר באמת לאלוהים
אני אישית לא חושבת שאלוהים הוא לטובת מישהו או נגד מישהו... אני חושבת שלכל מעשה שלנו יש "תוצאות טבעיות" (מה שנקרא בפי אחרים "קארמה"). לאותם אלו שעוסקים במאגיה שחורה - אני משוכנעת שיש/יהיו לזה תוצאות... מתי שהוא... ייתכן כאן ועכשיו, ייתכן בעתיד רחוק יותר, ייתכן אפילו בגלגול הבא. את מדברת על זה שעשו עליו את הכישוף: האם את בטוחה שאומנם היה כישוף? אולי היו מחשבות שליליות או לא מאוזנות של מישהו - שהוא בעצמו משך את אותן האנרגיות? ואם אכן את משוכנעת שמדובר במאגיה שחורה, אז ישנם אמצעי הגנה כנגד דברים כאלה - את בוודאי יודעת אותם (בועת הגנה אנרגטית, מגן דוד וכיו"ב) - השאלה האם משתמשים בזה? אפשר גם לעשות טיהור כנגד המאגיה השחורה, אבל אני אחכה לתגובתך לפני שאמשיך בזה. ולסיכום: הרי לך
- מוכן בדיוק לטעמך, ומקווה שתישארי איתנו כאן

רויהלה

New member
גריני היקרה!

אכן אני רואה בן אדם מאוד קרוב אלי שהטילו אליו כישוף.. בהתחלה ניחשתי,,, אחרכך קיבלתי תושבה בתיקשור... וגם אחרים בלי לדעת דבר קיבלו תשובה בתיקשור.. שאכן עושים לאיש הזה כישוף. הבן אדם לא ארואה כלום,, הולך כמו סוס עיוור... "כמובן שזה מחזיק תקופה מזוימת זה מפסיק וזה ממשיך". הדבר הזה כמעט הורס את כל בני הבית,, את כל האנשים הקרוביםאליו ביותר... אז אוקיי אני עשיתי לו הגנות,, עשיתי לו טיהור... אבל כאילו יש כאן מלחמת כוחות.. אני מקבלת את כל מה שאת ואחרים כתבו .. אבל זה קשה מאוד לחיות בצורה כזו... תודה לכולכם.. ותודה על הקפה

The Warrior

New member
הבא לטהר ../images/Emo16.gif

אלהים הוא כן לטובת, אם אפשר להגדיר אותו ככה. ישנה אמרה האומרת: "הבא לטמא - פותחין לו, הבא לטהר - מסייעין בידו!", ומנסיון זה ככה. אלהים מאפשר את הכל. אולם מי שבא לטהר, קבל סיוע מיוחד. למה? את יכולה לשאול אותו
- הוא נתן לנו את חופש הבחירה. אמנם האדם יצר את הרע והטוב, אך כיון שזה קיים, צריך גם לחיות עם זה. לא לזרוק את זה על אלהים, כי אנחנו חלק מזה, והאדם בכללותו בחר בזה. כיון שהאדם יצר את הרע והטוב, ממילא ישנה מלחמה בשל הניגוד, וגם לרע יש את המקום שלו, ואין לזלזל בכוחו. אני לא מבין את הבעיה...סה"כ צריך לקבל את העובדה שאותה מלחמה קיימת, ולפי מה שתארת את יודעת לבנות הגנות ולטהר, כך שאינך חסרת אונים. עכשיו ככל שאת עוזרת לעצמך ולבני אדם להיות טהורים, כך את מחלישה את כוחו של הרע, עד שהוא יעלם לגמרי. כל עוד שהוא קיים (והוא קיים גם מבלי שמשהו יטיל כישוף), צריך פשוט להיות ערני, ובסופו של דבר אנו יוצאים מחוזקים. אז אלהים בעד או נגד? הוא בעד שנבחר
שיהיה לך יופי של יום

גריני

New member
ברוך החוזר ../images/Emo8.gif

איפה נעלמת לנו? נשבעת לך, חשבתי עליך אתמול.

נאמר שאברהם אבינו שלח את קטורה

פלגשו ונתן לה במתנה את המגיה והכישופים. כל זה גם הוא חלק מבורא עולם אבל צריך להבין, שיש כוחות שמאזנים זה את זה. למשל כדי שיהיה טוב, צריך רע. הרע והטוב מאזנים זה את זה. כך יש שימוש בכוחות שנעשה דרך הצד הטוב, ויש דרך הצד האחר, השלילי (הסיטרא אחרא) כי זה כנגד זה ברא אותם הקב"ה. אנחנו אסורים להשתמש בכישוף ובמגיה. זה איסור מהתורה.

../images/Emo42.gifהכל תלוי בנו../images/Emo24.gif

"במקרה" זה נכתב הבוקר אצלנו בבית, תודה לצביקי
, ואני שמחה לשתף אתכם
בסין הרחוקה, חי לו באחד הכפרים איש זקן וחכם מאוד. רבים מתושבי הכפר והכפרים הסמוכים היו באים ללמוד ממנו ולקבל את עצתו. אמרו עליו כי מעולם לא טעה ולכל שאלה יש לו תשובה ולכל בעיה פתרון. יום אחד החליטו ילדי הכפר (מתוך שיעמום ומעשי קונדס) לעשות מעשה קונדס ולנסות "לעבוד" על האיש הזקן, ואמרו: "כל הזמן אומרים כי הוא אף פעם לא טועה, ותמיד הוא יודע את התשובה הנכונה, הפעם נסדר אותו ולא תהיה לו ברירה והוא יטעה".
לקחו הילדים פרפר בידיהם, ואמרו: "נחזיק את הפרפר בין כפות הידיים ונשאל את הזקן האם מה שיש לנו ביד חי או מת. אם יגיד "חי", נמחץ את הפרפר ונראה לו כי טעה. אם יגיד "מת", נפתח את הידיים ונשחרר את הפרפר, ונראה לו כי גם כך טעה".
שמחים בטריק שלהם הלכו הילדים אל הזקן ושאלו אותו:" זקן, זקן האם מה שיש לנו ביד חי או מת?" הסתכל עליהם הזקן בעיניו החכמות, ואמר: "זה תלוי בידיים שלכם".
אם כך הכל תלוי בנו, השלילי והחיובי, וגם אם אחרים פוגעים בנו, הבחירה בידנו - אם להיפגע או לא. כדאי לבחור בסליחה, באהבה - ולהתקדם הלאה להצלחה.

rama69

New member
רויה אשה יקרה,

אלוהים זוהי ישות אנרגטית שנמצאת למעלה למען כולנו, כל אחד ואחד, בכל אחד מאיתנו יש מן הניצוץ האלוהי, החלקיק הקטן והמיוחד, לכל אחד מאיתנו יש ייעוד שעלינו לעשות וכדי להגיע לייעוד לעיתים אנו עוברים מכשולים, דרכים עקלקלות וכו', יתכן שהתפקיד של מי שעושה מאגיה שחורה הוא דרך זה להעיר את האדם משינה עמוקה כדי שיפתח את התודעה שלו, שההתפתחות שלו תהיה במקום הנכון ובזמן הנכון, אלה שעוסקים במאגיה לבנה תפקידם לא רק להעיר כי אם גם לעזור פיזית, אלה העוסקים במאגיה שחורה תפקידם לעורר רוחנית, אני יודעת שמאוד קשה לקבל את מה שכתבתי ויתכן שאפילו יהיו מתנגדים לכך, בכל זאת אשמח לקבל תגובה ממך ומאחרים, אור ואהבה, אתי

רויהלה

New member
../images/Emo23.gifאתי היקרה

תודה על מה שכתבת... אני יושבת ומנסה לחבר לי פאזל עם כל קטע שכתבתם.. ומקווה שאמצא את התשובה הנכונה.. אוהבת ותודה לך

גריני

New member
אתי

ראשית, ברוכה הבאה
. אני שמחה שמצאת אותנו ומקווה לראותך כאן עוד ועוד. חשבתי לא מעט על תשובתך והגעתי למסקנה שאני בצד שלך..
עם כל הקושי לראות מישהו סובל, עם כל הרצון שלנו לעזור לו - לחלץ אותו מהמצוקה - ישנם דברים שהבנאדם צריך לעבור בעצמו אנחנו לא יכולים לקחת לו את השיעורים! אז ייתכן שאומנם נשמתו בחרה בדרך זו כ"שעון מעורר", הרי בפיסי הוא אכן סובל ולא כ"כ יודע למה - אבל יש לו את החלקים הגבוהים, החכמים (מלאך שומר, הדרכה...) אם החלקים האלה מאפשרים שוב ושוב, כפי שרוילה מתארת - ייתכן שיש כאן שיעור ואז אפשר רק לקוות שהוא יהיה קצר ככל האפשר ומכאיב פחות ככל הניתן. תודה לך שהארת את עיני יום נפלא

החיים אינם טובים או רעים...

מה שטוב לאדם היום יכול להיות רע מחר, ולהפך. אדם שופט ומגדיר טוב ורע לפי ראות עיניו באותו רגע, אבל כמו שאנחנו יודעים החיים זורמים...כל מה שעכשיו עוד רגע יהיה עבר...ומראית עיין היא כמו בועות סבון... ואני מצתרף לתומכי האחריות האישית. שבת שלום. אבי

seeyou

New member
לטובת מי אלוהים? ../images/Emo121.gif

אם את באמת מאמינה בקיומו אז למה את שואלת? הרי הוא הכול יכול אם הוא "קבע" שלאדם יש מספר ימים לחיות ...זה סוף פסוק!! לא עוזרים תפילות-נרות,בקשות,רבנים.... ה' נתן ו ה' לקח!

קרנוש21

New member
מדברייך נובעת שאלה פילוסופית גדולה

ועמוקה מאוד והיא בעצם מי בחר להיולד? אנחנו? אנחנו ידענו מראש שאלו הם החיים המצפים לנו? זו לא עובדה כפי שהצגת

seeyou

New member
מי בחר להיולד?../images/Emo121.gif

נכון אנו "חושבים" שמבינים משהו בכול מה שקורה סביבינו! לא שולל דעות הגעונים של כול הדורות או כול התאוריות אבל לי ברור שאנו רחוקים מהאמת! האם החיים שלנו ידועים מראש? דעתי כן וזה רק מבדיקה של מערכת כוכבים לדוגמה! בין כול מה שקיים(לא רק בשמיים) יש קשר גומלין ! אין שום דבר-חומר- שקיים ללא תלות בחומרים אחרים או אין יעוד כלשהוא אז מכאן המחשבה שאם ה"בונה" דואג לתפקיד של כול דבר אז ברור (לי) שהוא ה"ייצרן" דואג גם למסלול החיים שלנו! כולנו "נעים" במסלולים של החיים... אין רכבות "סתם" ללא יעד.... לא אותו דבר בקשר לחיים שלנו-בטוח שיש "הצדקה" למעשה הניפלא הזה-אבל אנו רחוקים להבין את הסיבה

קרנוש21

New member
ואם אני לא מאמינה בכוכבים?

תסביר לי בבקשה את מה שרשמת בדרך אחרת איני מבינה אותך לדעתי כמו שאתה מתכוון הסבר לי מה אתה מתכוון חוץ מזה אנחנו רחוקים???? לא הייתי אומרת אנחנו אולי אתה ולדעתך אולי גם אני אני את האמת לדעתי רק בתחילת הדרך אבל עזוב התיאוריה שלי לא קשורה לנושא השאלה שנשאלה ותתרכז בשאלה של רויה

קרנוש21

New member
לטובתי! לטובתי! לטובתי! לטובתי!

חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חיחיחיחי השאלה כבר מעצם תכליתה אינה נכונה! זו היא שאלה רטורית אלוהים הוא לטובת כולם לכולם הוא נותן צ'אנס ועוד צ'אנס ועוד צ'אנס ועוד צ'אנס הוא נותן לבן אדם את הכוח לקום כל בוקר וכביכול לבחור כל בוקר מה לעשות עם הכוח שלו אני יכולה עם הכוח הפיזי שלי להרביץ למישהו מאידך אני יכולה עם הכוח הפיזי שלי לעזור למישהו שרק הרגע הוכה האפשרות בידים שלך... ואני חוזרת השאלה כבר מעצם תכליתה אינה נכונה! עכשיו תחשיבי מה בעצם כן לשאול ואת מי

רויהלה

New member
קרנוש בוקר טוב!

התחברתי לתשובה של גריני ושל רמה... נכון כל בוקר אלוהים נותן לנו את הכוח לקום אני יכולה לעשות עם זה מה שאני רוצה... אני יכולה לקום בבוקר ולהגיד אוקיי לא בא לי על בן אדם מסוים .. והולכת למחוק אותו מהעולם הזה... נכון אז במקרה הזה.. יש לי עונש... אבל אני מדברת על בן אדם שמופיע בחיים שלך והוא מנסה לפרק לך את החיים ולהורס לך את המשפחה בכוח לטובת העצמי שלו... נכון יש כאן שיעור מאוד גדול.. אבל איפה העונש של אותו בן אדם שרוצה להרוס לך את החיים בגלל הבחירה שלו? קשה לי קצת לקבל את דבריך.. יום נפלא נפלא לך...

למעלה