לטובת Libertad השקועה בלימודים :)

DoVsHaNiT

New member
לטובת Libertad השקועה בלימודים :)

ובכן חומץ [סליחה השפעה מפורום 20 פלוס :)] החלטתי למרות ואולי בגלל שעמומי לתת לך עדכון קצרצר על הנעשה בפורום זה, כל עוד את מדירה ידייך ממנו... המממ... המממ.... ובכן : *איב - עברה הפלה בסופו של דבר והחליטה להתנזר מגברים לזמן מה [יישר כוח איבל`ה אם את מצליחה ספרי לי איך :)]. * נקנק - חי וקיים [ועדיין מתנצל על כל פיפס שהוא כותב!], אבל הוא אחד ממעלי החיוכים אז זה בסדר :] *פושה - לא רוצים שישיבו לו על ההודעות שלו... אמממ... טוב נו תקראי את ההודעה והתגובות ותביני :] *לילית - מדי פעם קופצת לביקור [תקפצי לעיתים יותר תכופות :)], ועדכונה האחרון ב``חיי הצ`אט`` שלה היה שהיא נפלה מכיוון שהשתמשה בשמה האמיתי... *מורנוס - כמו לילית קופצת פה ושם [מה יהייה אתכן!], תני קפיצה לפורום החדש שלה - סטודנטים. *מארק - עדיין מעלה שאלות קיומיות בתקווה לעורר ויכוח או דיון נסער בין המינים [ססתם סססססתתתתתתםםם!!!!!!] *טאיי- קורא ואינו נראה :), למרות שמדיי פעם גם הוא משאיר הודעות חדשות... [מקווה שהכאב התעמעם במקצת...] *הצטרפה חברה חדשה לשורות הפורום - כוכב לילה שמה, או בעצם כוכבית, מה שיותר נוח לך [שימי לב לשיר שהיא כתבה.] *את יעל חוצנית כבר לא שומעים. *גם לא את ללה. *יערית - פה ושם משאירה תגובות [שמחה בשבילך על מציאת הילד :)))]. * And last but not least - קרניבורה הקטנה - שממשיכה להגיב לכולם, לתת מעצותיה, מרוחב ליבה, מחיוכיה, ולנהל פורום זה ביד רמה ונדיבה [מה שמושך הרבה מאוד אנשים להצטרף.] וזהו נראה לי.... אם שחכתי מישהו עמכם הסליחה....

איב 1

New member
דובשנית

איך אפשר בלי הביקורת שלי?!? הסיכום היה אחלה אבל (תמיד יש אבל שהורס הכול..) לא פירטת מספיק - איזה ילד יערית מצאה? אני גם לא מעודכנת ממש.... אגב עד עכשיו הצלחתי להמנע מיציאות עם גברים וכמובן מקטעים מיניים איתם. אני חושבת לעבור לבנות.. לאאאאא איב

naknik

New member
שוב השם הזה .... ;-)

מי זה הנקנק הזה ?!?!? :) יש איזה בעיה אם השם שלי כנראה... נדבק הכינוי הזה ... :)) אהה ... שטויות .. :) זה בכלל לא מפריע לי ..

למעלה