לטומי ולדרדסית ערב טוב..

antush

New member
לטומי ולדרדסית ערב טוב..

ברוח ההתנדבות לקחתי על עצמי לעזור באירגון הנסיעה למוזיאון בצפת. כך עשיתי,והרשימה הבסיסית מוכנה.ומונה להערכתי כ 14 איש. למן הבוקר אני מתלבטת באשר לתרומתי בעניין,פניתי לפורומים נוספים כדי לעניין אותם מתוך תחושה שחויה נחמדה תהייה לצאת בחברותה למוזיאון שאמור לעניין את רובינו. אני ביקרתי במוזיאון לא אחת כפי שכבר ספרתי פה,וחשבתי שאנחנו כבני דור שני נהנה ונתרם מן הביקור אנו ומשפחותינו. ולפואנטה...... לא נעים היה לי להיזרק בין הכיסאות בינכם,טומי לא עונה מהבוקר לבקשות שלי לעזור ולסדר שרשורים,הדרדסית לפתע הפציעה ועזרה קצת, איתכם הסליחה אבל אני לא בנויה להערות מהסוג של טומי,מעתה קשר רק עם הדרדסית,ולא איתי מן פסקנות שכזו שלא נאמר מן צווי שכזה, עם הערות מאחורי הקלעים מתארגנים.וכו...... חשבתי שאני חלק מחבורה ולא פקודה של איש. וכמו כן אינני מוצאת עצמי ראויה להנחיה של הדרדסית באיזה נושאים לשוחח עם טומי ובאיזה נושאים לשוחח איתה.מן חלוקת עבודה נהלים יש לי בעבודה מספיק בביתי הפרטי השתדלנו ליבנות מערכת שיתופית ומתיעצת וסליחה אם אני מגלה רגישות יתר בנושא חברים אני את גן הילדים סיימתי מזמן,סך הכל חשבתי לפגוש אנשים חדשים ונחמדים בהמלצתה של חברה ששותפה לפורום. לא אלעה אתכם יקירי היה נעים להיות חברה בפורום,אני אדם עסוק מאוד למרות דילוגי במשך יום עבודתי לביקורים בפורום. אזי אני מאחלת לכם נסיעה טובה מעניינת ומהנה,ואף ממליצה על הסיור במוזיאון. וכן הנאה מן הפורום ותרומתו. אין צורך להגיב לא במסר אישי ולא בפורום הכללי אני כבר לא פה.

טומי*

New member
כולנו בני אדם שעושים טעויות...

אם את מוכנה בכל זאות לסלוח לי אני מתנצל שפגעתי בך ללא כוונת זדון.אנא ממך antush סלחי לי

לענת..

אני לא מבינה על מה ולמה להיזרק בין הכיסאות את ביקשת עזרה איך לשלב את ההודעה למעלה, ואני נרתמתי לעזרה. אני לא הנחתי אותך אם לדבר איתי על זה או על זה, בסך הכל אמרתי שאת אירגון ההסעה אני לא יכולה לעשות מכיוון שאני גרה בצפון הרחוק ולא במרכז ולא בירושלים, זה הכל. אני בסך הכל ניסיתי לעזור אני לא מבינה על מה הכעס?? ובגלל זה ללכת מן הפורום? אני מקווה שלא תלכי ענתוש בסך הכל לדעתי הכל אי הבנה אחד גדול, אני ניסיתי לעזור עם הקפצת ההודעה ומחיקת מה שאמרת שמיותר אני ממש לא מבינה על מה הכעס ולמה.

למעלה