לטומי שלום איפו אתה

vera2

New member
לטומי שלום איפו אתה../images/Emo35.gif

שמתי לב שכבר יומיים אתה לא כותב בפורום מה שלומך? אני מקוה שהכל בסדר ונשמע ממך בקרוב המשך חג שמח מVera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif מצטרפת לדאגה

טומי, זה לא אופייני אצלך "להעלם" ככה ליומים, מבלי לידע את משפחת הפורום, ולכן טבעי שאנו דואגים! בתקווה, שזה שוב רק בגלל המחשב הסורר. להשמע בקרוב, וחג שמח. evike

B T1

New member
אל דאגה (היום אני המרגיע הלאומי)

בהונגרית אומרים:Rossz penz nem vesz el לכן אין לך מה לדאוג.

vera2

New member
לBT1../images/Emo13.gif

שוב גרמתה לי לחייך מזמן לא שמעתי את האימרה הזאת .ערב נעים Vera .

טומי*

New member
מודה לכן על דאגתכן....../images/Emo24.gif

אתמול הייתי בחיפה מהבוקר עד מאוחר בלילה, והיום כבכל יום שלישי, ושישי אני נוסע לבקר את אמא בנתניה. לא מיזמן חזרתי...בגלל הפקקים של חול המועד, התנועה זוחלת חג שמח!

ברק 188

New member
אה...יופי שמח לדעת שאני לא לבד ב...

בפקקים המעצבנים האלו ,אתמול חזרתי מיום כייף כולה ספרי רמת גן- חזרה לראשון שעתיים בדיוק ,היום חזרה מהעבודה פקקים חגיגות היין בעיר.

mocsari

New member
ובכניסה מצומת עין הקורא

מחסום... פשוט צריך לא ליסוע מהרצל... מרגלית

ברק 188

New member
להרצל לא העזתי לכנס נכנסתי...

דרך באר-יעקב, אבל לא היתי החכם היחידי פה כולם יהודים כולם חכמים תקועים אחד עם השני בכל החגים ,המשך חג שמח והעיקר ה ב ר י א ו ת .

vera2

New member
בעית הפקקים זה כמו חוק כלים שלובים

אי אפשר להנמיך מיפלס אחד Vera -

ברק 188

New member
וארה2 לך יש כלים שלובים אני כלים..

שיבעו לי שלווה בפקקים יש? האמת הרדיו במוסיקה, (לא אקטוליה) עושה משהו אבל אני רוצה עוד כלים מחכה לתשובה.נוסע מחר לרמת הגולן בטח אפגוש פקקים פה ושם כך שהתשובה צריכה להיות בהקדם.

vera2

New member
לברק שלום.../images/Emo73.gif

היות ואי אפשר ליפרוש כנפיים ולעבור מעל הפקק צריך לפתח שיטות ליצלוח אותה במקסימום סבלנות .אם יש לי נכדים באוטו אני מתחילה במשחק להגיד את האלף בית בלב ועל האות שנאמר עצור להגיד שמות כמו ארץ עיר וכו" אם אני לבד יש אפשרות להעלות מילים חיוביות בראש לפי האלף בית.וכך הלאה כיד הדמיון השורה עליך .אבל בשום אופן לא להתרגז זה במילא לא עוזר.נסיעה טובה לרמת הגולן אני מתארת לעצמי שאחרתי עם ההודעה אבל יש גם פעמים הבאות... המשך חג שמח מVera

ברק 188

New member
תודה 2 vera ,קראתי לאחר שחזרתי

נסעתי ובאמת כנפים לא פרשתי לפקקים למזלי לא נכנסתי אבל מטורפים על הכביש פגשתי, אני 100/120 (כן מודה אני) והם הם עוקפים צופרים מאותתים (בחזרה בלילה) ונדמה לי שאפילו מקללים,טוב עכשיו חג שמח לא צריך להתרגז העיקר שחזרנו הביתה בשלום,נכדים עדין אין לי הילדים שלי לא ממהרים טוב להם לגור אצל ההורים יש אוכל,מכונית, לכל אחד/ת חדר (אפשר להביא את החבר, חברה)לא צריך להתחייב ומשכנתא וכ'ו מי צריך במצב של היום,אז בתכל'ס הילדים לא נסעו איתי הנכדים עוד מדמיון והאישה לא מצאה מחליפה בעבודה,וכך נסענו לנו אני ועוד 2 שהיו בגדוד (אז לפני 30 שנים) וראה איזה פלא גם אנחנו שיחקנו במשחק ההוא א' ב' שמות זוכר את צבי,יוסי,אבי, המ"פ המח"ט אוי כה חבל כולם ז"ל .טוב בפעמים הבאות א' ב' רק של בשמחות וכמו שאת כותבת באמת חג שמח ושבת -שלוםםםםםם.

ברק 188

New member
ועוד משהו ל baja אני בכל זאת מתכונן

להגיע אבל זה המקום בעייה שלי, מתי השנה או שנה הבאה .

itaf10

New member
טומי* אם יורשה לי...

כמה אתה מזכיר לי בהתנהגותך את בעלי ז"ל. אמו ז"ל (נפטרה לפני שנה) היתה בת 97 במותה. היה מבקר אותה מדי שבוע (גרה היתה בירושלים) בשבוע. עוד לא פגשתי במסירות כזו. בהתחלה אפילו קינאתי במקצת עד שלא היתה לי ברירה להסכים לעובדה שאמא שלו בשבילו בראש הפרמידה. אך גם ממני לא חסך שום תשומת לב ופינוק. ככה הוא היה... כנראה אופי של הונגרי...

למעלה