לטוענים שהם כוחות הטוב - דונלנדים

Teoden of Rohan

New member
לטוענים שהם כוחות הטוב - דונלנדים

הציטוט מתוך האתר הדונלנדינגס - הטוענים כי שייכים לכוחות הטוב שנאספו ע"י איבנדו - ספרן ראשי בספריית אדורס בירת רוהאן:" דונלנד - הארץ הרעה בפי האלפים..." "...לא בכל אחד מצויה היכולת להצטרף לצבא האפל. רוב אלו שניסו מתו - הדונלנדים חסרי הנימוסין. אך אלו ששרדו זכו לבחור בין התגייסות , לבין מוות.

Varkong

New member
אל תקרא בין השורות - אתה לא טוב בזה

אף פעם לא טענו שאנו שייכים לאף קבוצה. ואני מבין כי אינך מבין אלפית. . . דון, באלפית משמעו שחור. אנו קרואים בפניהם "הארץ השחורה". זה הייה רעיון נחמד לספר לי על כך שפרצתם לאתר – זה כמעט עבד…. כמו כן, זה קצת אירוני שהספרן שלך אינו יודע לקרוא . . . אני מצטט מתוך האתר שלנו: "הארץ הצחיחה בה גרים הדונלנדים עכשיו, נקראת דונלנד - הארץ השחורה בפי האלפים. . " וכמובן שחלק גדול מן הנבחנים מתו. זו זכות גדולה להיות בצבא הדונלנדי ולא כל אחר ראוי לכך. אלו שהתקבלו, ועברו את המבחן, ידעו חלק מסודנו ולכן הייה עליהם למות או להתגייס. אנחנו, לאומתכם קצת יותר בררנים לגבי האנשים שלנו, כך שלא כל קבצן, כפי שאמרת יכול להתקבל.

sem

New member
נו באמת!

בוא נתחיל עם השאלה: מהו הסוד הכ"כ גדול שלכם?... ושאלה נוספת, אם האלפים (יצורים טובים וטהורים בעולמו של טולקין!!) קוראים למקום מגוריכם "הארץ השחורה" זה לא אומר משהו עליכם -בני הארץ השחורה (משהו כמו... אתם שייכים לצד שהוא לא של האלפים - משמע לצד האפל)?!! ודבר נוסף, גם אני הייתי באתר שלכם וקראתי מה שכתוב שם. ואכן מהכתוב באתר משתמע שאתם חד וחלק שייכים לקבוצת האופל. אז למי שקורא עכשיו ששייך לאחת הקבוצות מהברית הלבנה, שימו לב, זה בדיוק מה שרדגאסט מדבר עליו.... אל תתנו לצבא האופל לבלבל אתכם עם מלים יפות או הסברים חלקלקים. דונלד שייכת לצד השני -האפל.

dianno

New member
רואים

ידידי, רואים כי אתה גנן במקצועך! האם עלה בדעתך אי פעם שדברים אינם תמיד כמו שהם נראים? האם התעמקת באפשרות שהרוהירים ה"טובים" כביכול החפישו את שמנו- או אולי רק תרמו קלות להחמרת תדמיתו של עמנו המסתגר, שממנו גזלו את האדמות, שאותן הם מכנים שלהם עכשיו? לפני שאתה יוצא בהצהרה כלל עולמית נגד עם שלם- עצור וחשוב. בגלל אנשים כמוך עלולים אנשים באמת ליפול למלכודות מתוחכמות או להחליק על לשון חלקלקה! אסלח לך, ברוח סבלנותו של מלכנו, אך על תמעד שנית - אני נצר לעם גאה!!! שהערפל ירכב עמך!

sem

New member
ועוד דבר

שימו לב להודעה שנקראת "אל הברברי הדונלדי". אחת התגובות להודעה נקראת: "*חץ שחור נתקע בעץ, לידו אתה הולך*" קיראו את ההודעה, ככה נראה לכם שמדבר מישהו שלא שייך לצבא האופל? וגם הסתכלו מיהו החתום בסוף אותה הודעה...

Hest

New member
די!

חסרי בינה! אינכם יודעים דבר, ולמרות זאת אתם מתווכחים? חיקרו את הנושא לפני שאתם קובעים בו עימדה, אחרת הנזק אשר תגרמו רב הוא מהתועלת! האדמות נקראות שחורות עכב העבודה שאנו, הדונלנדים גרים שם. אנו אנשים שחורים, כושים (בלי להעליב), עור שחום! לרשע אין שום קשר למשמעות השם!

dianno

New member
הערה קטנה

בכל התוהו ובוהו שנוצר מסביב לעמנו הצנוע שככנו לציין עבדה קטנה- אף פעם לא הגדרנו את עצמנו ככוחות הטוב!- רק צייננו שאננו בהכרח כוחות העופל. אנא אל תדחפו מילים לפינו- אין זה היגייני...

והאופל אינו נח...

ענני כבשן מרחפים במזרח ושטים באלם מערבה. ממינאס-מורגול עולות הצווחות. מה יש שמה? בצל המלחמה הניטשת באית´ילן לפתע חושפים עצמם בני-לילית, והוביטים יוצאים לטייל, רק כדי לגלות בשורות חורשות רעה של השר האפל, שנלחם היטב בלשונו כמו שנהרות רועציו המשוקצים, ששוטפים את גבולותיו בדם, ומקרצפים אותם בחרבותיהם. ובעוד בני-לילית מדיינים בינם לבין עצמם על קנקנם של בני-אדם ויכולתם להתאחד ולהלחם בשר האפל, כל העיניים מפנות לפתע לדונלנד ולרוהאן...

Ranger One

New member
אממ...

אתה נשמע מפוקפק. איך היית יודע את כל הדברים האלה אם אתה לא מפוקפק? וגבוה מדי! *פוסקו עולה על פוני המלמה הוורוד שלו ורוכב לכיוון השקיעה*

למעלה