לטופז היקרה שלנו

לטופז היקרה שלנו../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

טופז - כשמך כן את - יקרה אוהבים אותך עד מאד... ומאחלים לך יום הולדת שמח הרבה אושר ובריאות מי ייתן וכל משאלות ליבך יתגשמו השנה....
מאחלים: אמא ואבא, איליי , דניאל, אוראל ועומר...וכל המשפחה

הלנה

New member
מזל טוב לטופז החמודה ../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה כיף ביום הזה.. ובכל יתר הימים.

../images/Emo49.gifלטופז שגן המקסימה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך כל מה שאת מבקשת בחיים תמשיכי להיות ילדה מקסימה בלימודים ואל תשכחי לעזור לאמא כל הזמן אנחנו אוהבים אותך טופזי את ילדה רגישה ומקסימה לא זורקת לעולם את הציור ששלחת לי לחתונה אוהבים אותך מקסימה מזל טוב

שביק

New member
לטופז היקרה ולהורים היקרים. המון מזל טוב,

בריאות טובה, אושר, שמחה רצופה והתגשמות חלומות ומאוויים.
מכל לבי שביק

../images/Emo49.gif../images/Emo171.gif ל- TOPAZ ../images/Emo8.gif הרבה שנים טובות

בריאות, שמחה ונחת להורים
שיתגשמו כל משאלותיך ושתצליחי בכל מעשי ידייך

טופז יקירתי ובת הזקונים שלי ../images/Emo25.gif

טופז היקרה לי מכל מזל טוב לך ליום הולדתך את ילדה מדהימה ומדליקה המשיכי להיות כפי שאת ..ילדה מפרגנת .. מפנקת ..אוהבת ובעיקר הילדה שלנו החמה והקטנה .. תהני מהמתנה שלך והכי חשוב שתיזהרי,סעי בזהירות ותשמרי על עצמך . אוהבים אותך המון ... המון ... המון ... המון המשפחה המורחבת .
|גיטרה
|גיטרה |
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה
|גיטרה

mazy

New member
מזל טוב לטופז המקסימה../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

המון אושר, בריאות והצלחה בכל!
מזי.

לטופז ולשגנים

לטופז., מאחל לך את כל הטוב שבעולם. שבל משאלותייך בעולם יתגשמו. ךהורים שיהיה לכם רק נחת מטופז ומהילדים המקסימים שלכם. , מאחלים משפחת מלמן

../images/Emo51.gif לכל המברכים../images/Emo51.gif

טופז מאד שמחה לקרוא את הברכות, ריגשתם אותה מאד. אוהבת אתכם עד בלי די

דהוז

New member
לטופז ולהורים ../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo213.gif

שיתגשמו כל משאלות לבכם
שהחוויות שמחכות לכם תהיינה אך טובות
ושחייכם יהיו מלאי שמחות
נאוה

למעלה