לטורקיה יש אינטרס לעשות שרירים

פרויז1

New member
לטורקיה יש אינטרס לעשות שרירים

בשל בעיותיה הפנימיות, בשל העובדה שהיא מחפשת דרך להיראות מנהיגה במזרח התיכון וכחיזור אחר כוחות מובילים בהנהגה המקומית של המזרח התיכון. טורקיה נכנסה למשחק ההנהגה בזירה המזרח תיכונית, חזק, ובכך הפתיעה את ממשלת ישראל שהיתה חלוקה אם להיכנס למאבק הכח הקיים, או לעמוד על עקרונות ההגנה האקטיביסטית שלה. שתי הגישות של שתי המדינות יוצרות מגמת הסלמה, לה אנחנו עדים!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifתקווה גדולה מאוד :آرزوي بزرگ

بيشتر مردها 2 آرزوي بزرگ دارند، اول داشتن خونه، دوم داشتن ماشين براي فرار از خونه למרבית הגברים יש 2 תקוות גדולות : הראשונה שיהיה להם ביתי. השניה שתהיה להם מכונית לברוח מהבית

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifמעשה הבריאה, הגבר והאישה :

خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد. ديد تشنه است آب را آفريد. ديد در تاريكي است نور را آفريد. ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد ה' ראה שהגבר רעב הוא ברא לחם. ראה שהגבר צמא, ברא מים.שהגבר בחושך ברא אור. ה' ראה שנפתרו כל בעיותיו של הגבר. אז הוא ניגש וברא את האישה..
רק בדיחה, אה?!!!

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifמה עושה גבר בביתו?

وقتي زنت خونه نيست چه كار مي‌كني؟ استراحت. وقتي هست چي؟ استقامت תגיד, גבר ! מה אתה עושה כשאשתך נעדרת מהבית? נח! וכשהיא בבית? מתַרגל סיבולת !

פרויז1

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo151.gif העושר והאישה :

הראשון : אבוי! אשתי לקחה את כל הרכוש והעושר והסתלקה! השני : אשריך ידידי ! אשתי לקחה את כל העושר והרכוש ונשארה !
اولي: امان از دست اين زنها! زنم تمام دارائي ام را برداشت و رفت دومي: خوش به حالت! زن من تمام دارائي ام رو برداشت و نرفت

YEKI 1

New member
הארי אחא פרויז !? מגה צ'יצ'י - יו ? גה תו כל-

הארי אחא פרויז !? מגה צ'יצ'י - יו ? גה תו כל-כך בדיחות באישה / ג'אן (ג'אנוד ? ) אתה כותב פה בזמן האחרון ? וגם פרחים שחורים אתה שולח פה לבחורות ? ? האאאא ? ? ? מגה צ'תו - אוו בבו חודה תו הו ג'אנוד , אשנה חאנום גיברת פולאנייה ? ? אההה ? ? מגה דא-אה-בא בבו דיבארה חודה תו הו ג'אנוד ? ? נא אמת ראסי בוגו עאלא ! ! מונאם פאחאת וואונה גה ארקי גה פרחים שחורים שולח לבחורות , פאס תאקליפוש מאעלימו ! ! ! אם תירצה YEKI תבוא ותסדר לך / לכם / בינכם את כל הסוזמון המיותר , ותעשה בינכם האשתי ! ! !
אג'זה אחא מורד אם תוכל בבקשה להסביר את הביטוי : " תאקליפוש מאעלימו " . צ'אש מראש !

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

את היפלת אותי מצחוק ! עוד בשעת עבודה, שאלו אותי מה קרה? אמרתי שום דבר, מישהו שכר חמור כדי להקיף את כדור הארץ, אז זה הצחיק אותי. מה אגיד? שהשפה האספהנית של יקי מצחיקה אותי? מי יבין זאת... ??? פרחים שאני שולח הם או לבנים - צחורים בטוהר. או אדומים - באהבה מכל הלב! ושום בעיות לא קרו בינו לבינה.
הכל מיילים. ואלו הגיעו אלי דווקה מחברה פרסיה שיודעת לצחוק. היא בכירה בבי"ח - שלא נצטרך. " תאקליפוש מאעלימו " = מצבו ברור1
יעני מצבי ברור, אה? הבדיחות הבאות יוסבו לפרסים.
ביי בינתיים !

מורד3

New member
ל YAKI1 חאנום שלום

המילה תקליף تکلیف= בפרסית ,לדרוש מבן אדם דבר הכרוך בעמל רב או סבל כביטוי, מספר וריאציות . וכדוגמה תקליפש מעלומה, تکلیفش معلومه = סופו ידוע מראש=מצבו ברור תקליפש מעלום מיכונם= כאיום,אני אטפל בו דרך אגב , הגבתי על התגובה שלך בנושא דרדשתי , מה דעתך?

למעלה