לטטיה

בנצ43

New member
לטטיה

בדוגמא שצרפתי ונתת לי הסבר , אחרי שני הצבעים שאני סורגת אני לא מצליחה יותר, מה ההמשל להסבר

haya53

New member
דוגמא

לטטיה אני רוצה לעשות שמיכה לתינוק (נכד לאחותי) שצריך להוולד בימים הקרובים וקניתי צמר שנקרא יסמין בגוונים של כחול תורכיז ולבן ניסיתי את הדוגמא ששולי מדברת עליה ומשום מה אני לא מצליחה. לא מסתדר לי ההוראות בעברית והתרשים לא מתחברים לי יחד ניסיתי את שתי האפשרויות ולא הצלחתי האם את יכולה לעשות לי טובה ולנסות לתרגם לי שוב את הדוגמא כמובן בעברית שוב תודה מראש.

tatia

New member
נעזוב את הדוגמא ההיא..:)

אני מצרפת כמה דוגמאות , תבדקי- אם מוצאות חן בעינייך משהו, אז אני אסביר, איך לעשות אם לא יהיה מובן

שאלה בקשר לדגם מס 94

יש שם עמודים שיוצאים מאותה העין (ואולי זה לא עמודים) יוצאת צורה כמו אליפסה גדולה. רציתי לשאול אם זה כל שני עמודים שלא סוגרים אותם ומחברים אותם ביחד? אז אם הבנתי נכון סורגים שש עמודים וכל שנים סוגרים ביחד? תודה רבה

תודה tatia אני לא יודעת אם יצא

לי לעשות את הדוגמא אבל אני שמחה שהצלחתי להבין. תודה על העזרה

haya53

New member
הסבר

הדוגמאות כולן מדהימות אבל לא ברורות האם את יכולה להעביר לי בבקשה את התרשים ביותר גדול על מנת שאוכל לבחור באחת מהן (הצבעים של התרשים מאד בהירים ולא יצא לי בהדפסה). ובינתיים גם תודה על התרשים שמזכיר את מה שבקשתי. הסבר הוא ממש ברור יותר.

haya53

New member
הוראות

אמנם עשיתי כדברייך אבל ומכאן ולהצליח להוציא להדפסה היה לי קשה ונעזרתי בסוף בבן של השכנה. תודה על הרצון הטוב לעזור.

iris3111

New member
תודה טטיה רעיונות יפים לשמיכות

ילדים ובכלל. נתת לי רעיונות חדשים נימאס לי מהגלים וממה שיש לי, אתחיל מהדוגמאות שנתת שמיכה לתינוקת יש לי בריתה מיד אחרי הפסח אז יש לי קצת זמן להתכונן....

iris3111

New member
טטיה אני מחכה ליום ראשדון לקנות צמר

או חוטי כותנה עוד חושבת מה להחליט מגיעים ימים יותר נעימים אז אולי כותנה בכל זאת. אצלנו אין חנות לצמר מיוחד יש חנות מוזרה שיש שם מתנות קצת צמר את בעלה של המוכרת עם מכונות הצילום שלו והיום גיליתי שזו גם סנדלריה ואגב גם תיקוני בגדים..... כששאלתי לחוטי כותנה היסתכלו עלי..קצת מוזר אבל מה לעשות. מזל שיש את המיפגשים שלנו ואת שולי שמשדכת כל הזמן בין אנשים נחמדים עם צמר שיבואו אלינו אז ככה אני קונה וגם נהנית.

tatia

New member
מה שסיפרת דומה לחנויות בנצרת, בשוק

כאשר לבעלי היה אוטו מעבודה, היינו נוסעים לשם בשבתות, ותחילת השוק היה כזה מקום , עם מתנות( רק שלא סנדלריה:))) , נכנסתי לשם וראיתי אקרילים של טדי בצבעים צועקים וזוהרים:))) ושאלתי על עוד חוטים היא הסתכלה עלי במין מבט כזה : " על מה הרוסיה הזאת מדברת בכלל?" :)) זה הצמר מבחינתה:))

iris3111

New member
../images/Emo3.gif תיראי כשאין ברירה מסתדרים עם

מה שיש. מזל שמידי פעם עושים גיחה לתל-אביב ואז יש הסכם אני מזמינה את בעלי למיסעדה והוא לוקח אותי או לחנות צמר או לחנות חרוזים ולא מנדנד לי נו...סיימת.....
אז מזל שפעם ב... מוציאה את הראש קצת לאיוורור.

haya53

New member
דוגמאות

הדוגמאות מדהימות אבל קשה לקרוא אותן בבקשה אם את יכולה לשלוח אותן שוב ואולי ביותר גדול.

למעלה