לטיבעונים

the dark

New member
לטיבעונים

אני צימחונית כבר כל החיים ותמיד אכלתי בייצים עכשיו אני מנסה לא לאכול בייצים, כבר שבוע! אבל עדיין יש לי משהו כזה שבא לי פתאום (בארוחת ערב אתמול) ממש רציתי לאכול ואבא שלי נתן לי ביצה ורק כשהיסתכלתי על זה כבר הייתה לי בחילה. הפסקתי לאכול בייצים בגלל שזה מגעיל הטעם וגם בגלל שזה בא מחיה. לאלה שעברו להיות טבעוניים איך הצלחתם?

K A R I N

New member
איך אני הפכתי לטיבעונית ../images/Emo68.gif

אז כך בדיוק כמו שבוקר אחד (יומולדת 17) קמתי והחלטתי שהיום לכבוד היומולדת,(ובגלל שחשבתי על זה כבר זמן רב, רק שלא עשיתי כלום בנושא), אני אהיה צימחונית. כך קרה גם עם הטיבעונות: חשבתי על זה הרבה זמן ורציתי בזה הרבה זמן, רק שהייתי צריכה פשוט להתחיל, וזה לא קרה. אז ב 1.1.2002 אמרתי לעצמי שלכבוד השנה החדשה אני מתחילה בתזונה טיבעונית, ומאז לא התחרטתי אפילו לרגע. אז נכון שזה סתם תרוצים (השנה החדשה והיומולדת) אבל זה מה שנתן לי את ה"פוש", אז יופי. בהתחלה זה קצת מוזר, כל דבר צריך לבדוק את מרכיביו, ולהפסיק לאכול דברים שנורא רגילים לאכול, אבל עם הזמן מוצאים הרבה אופציות חילופיות וזה ממש כייף!! בהצלחה

Eclipsed 0

New member
איך ? הרבה כוח רצון.

התחלתי להיות טבעונית קצת לפני יום-הולדת 14. זה מעט קשה, אבל הזכרתי לעצמי שוב ושוב את האידאל שלי, את מה שעוברות החיות בשביל אותה החביתה. רק כוח רצון. לא יותר מזה.

Eclipsed 0

New member
וכמובן...

אחרי כמה שבועות, זה לא יהיה מגרה יותר. זה לא נראה לי יותר כמו אוכל, ולמען האמת, אפילו אין לי אומץ לנסות לחזור לזה (כמובן, אני לא רוצה לעשות דבר שכזה).

anonymous3time

New member
הממ...

אני פשוט החלטתי לא לאכול ביצים ומוצרי חלב וזה מה שאני עושה. אני עדיין אוהב את הדברים האלה (וזה כנראה בהשפעת המשפחה שלי) אבל אני פשוט לא אוכל אותם. הם לא מגעילים אותי גם אחרי תקופה שהפסקתי לצרוך אותם, למרבה הצער, ולכן זה קשה לי...

mitzy miaoo

New member
זה לא קשה כמו שזה אולי נראה

כבר הייתי צמחונית והחלטתי שמספיק עם מוצרי ביצים וחלב. האמת שביצים לא ממש אהבתי גם לפני כן. הייתי צריכה לוותר על כמה מאכלים שאני אוהבת, אבל הזכרתי לעצמי למה אני מוותרת עליהם ואחרי כמה ימים זה כבר בא לי בטבעיות. ממש לא תארתי לעצמי שהדברים האלה בכלל לא ימשכו אותי ואפילו יגעילו אותי כמו שהם עכשיו. אז עד שמתרגלים לזה פשוט צריך לדבוק במטרה ולשים את העקרונות לפני היצרים ואח"כ זה כבר ממש קל.

למעלה