לטיול יצאנו
מצאנו

לטיול יצאנו ../images/Emo141.gif מצאנו../images/Emo70.gif

ב"ה יש טיול שנתי וכרגיל לא יצאתי <ולא בגלל שאני לא רוצה> אז מה איתכם? אוהבים/שונאים/אין לכם בעיה עם טיולים שנתיים?

Blue Aura

New member
אם יש חברה איתי אז כיף אם לא אז לא.

לא כיף בלי חברים קרובים. אין עם מי לישון בחדר וכו'.

Infinity AL

New member
אוהבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין יותר כיף מזה... להיות עם חברים נטו 3 ימים..ללכת מלא ברגל ולהתלונן מלא, אבל אח"כ לחזור ולהגיד שהיה הכי כיף בעולם! זה כל הכיף בטיולים שנתיים..

HeNoOsH

New member
אוהבת מאודד !

למרות שעכשיו הכיתה בגדנ"ע והחלטתי לא ללכת אבל זה טיפה שונה מטיול שנתי..

lover boy6

New member
אממממממ

שונא טיולים שנתיים לפחות שנאתי בבצפר הקודם שלי בחדש אני עוד לא יודע זה תלויי לאן נצא... אבל נגיד שנה שעברה הטיול היה שבוע אז העדפתי שבוע חופש וייצאתי עם חברים אחרים שלא ייצאו והיינו בעזריאלי כמעט כל יום חחח

צטלע

New member
אוהבת.

אבל בתנאי שבאמת אין בעיות עם החדרים. זה הקטע הכי מעצבן בטיולים השנתיים, חצי שנה מתכווחים מי עם מי ולמה. ואני גם שונאת את הקטעים שאיכשהו אני נדפקת בקבוצה בלי אף חברה או מישהו לדבר, הולכת לבד, ובנס לא הולכת לאיבוד
אבל בכללי אוהבת מאוד, אפילו את הטיולים המייגעים של ההליכה!

dark dumb

New member
מתה על טיולים שנתיים

ואני הייתי אמורה להיות היום כבר ביום השלישי של הטיול
אבל דחו לנו אותו למרץ
קקות פויות!!

Black Balloon

New member
אני מאוהבת בטיולים שנתיים! ../images/Emo99.gif

אני לא מאלה שמתפנקים במסלולים (ויש לי סיבות להתפנק), החלק שאני הכי אוהבת זה ההליכה והטיפוס והמים במסלול! זה כל כך כיף!
כמה שיותר הליכה- יותר טוב. ^^ אבל אני שונאת את האכסניות. האוכל שם כ"כ מגעיל. שנה שעברה כמעט הקאתי ממנו.
והסדינים גם מסריחים. ומה הקטע של המסיבה בערב? זה דבילי :X טיולים שנתיים רולז!
[רק חבל שזה רק יומיים..] שבוע הבא ^^~

אממ.. שונאתתת../images/Emo33.gif

אוהבת ת'לילה אבל שונאת ת'טיפוסיםם גאדד.. השנה אני לא יוצאת חחח אבל יש לנו מין שבת סמינריון כזאת[ביצפר דתי] שזה אני אוהבת, שם אין טיפוסים
למה לא יצאת

HeNoOsH

New member
חחחח צודקתת !

רק בכיתה ח' היה לי טיול לדרום..וגם השנה יהיה לדרום..אילת :]

למעלה