לטיול יצאתי...

mishi79

New member
לטיול יצאתי...

טוב אז חשבתי להראות לכל מי שחושב שווגאס זה רק הימורים וזונות שיש גם מעבר לזה... אז במסגרת פינת: "הסבר פנייך לתייר בווגאס שלא מעניין אותו כלום חוץ מסמים סקס וכסף" אני שמחה להציג מקום שאני ממש ממש אוהבת והוא נמצא בפאתי לאס ווגאס. הלא הוא הRed Rock Canion עשיתי לשם טיול לפני כמה שבועות ולא הצלחתי להעלות את התמונות אז אני אנסה שוב עכשיו בתקווה שהמחשב שלי יחליט להיות יעיל לשם שינוי ולבוא קצת לקראתי... ובפעם הבאה בפינה - "דאון טאון לאס ווגאס והצורך בסכין חדה כשהולכים לשם.." סתם סתם בצחוק לא להיבהל

mishi79

New member
עשינו פיקניק באיזו פינה נידחת

פיקניק צרפתי (היה באגט) של שתי ישראליות בארה"ב.

mishi79

New member
ולמרבה הפלא

האבן שישבנו עליה נראתה כאילו נעשתה מאותו החומר שמכינים ממנו מצות... בקיצור נראתה כמו מצה!

mishi79

New member
השביל אחרי האוטו הוורוד

לא ממש רואים. אבל הוא וורוד ז ו ע ק

mishi79

New member
צילמתי את התמונה הזו בזמן הנסיעה

אח"כ כשהסתכלתי עליה מקרוב קלטתי שיש חורים בתמרור... ירו עליו אני מניחה. טוב אני גם אני הייתי מתעצבנת על תמרור שמורה על עיקול בכביש!!

saritoosh22

New member
היו שאריות שלג?

וחוץ מזה, מה זאת אומרת פאתי לאס ווגס? 12 דקות מהבית.

mishi79

New member
שמעי... את גרה קצת בפאתי גם

גרתי פעם על ראסל וה215 והיה לי ממש קשה כלכך רחוק אז עברתי עם שותפה לגור ממש על הסטריפ... היו שאריות שלג אולי על ההרים הרחוקים לא משהו קרוב.

newbie2

New member
מזכיר לי שהייתי שם לפני איזה שלוש

שנים. אכן קניון מגניב. לא הצלחתי למצוא את התמונות שלי.. (שמתי אותם ב-OFOTO אבל אם נמחקו לי... לא יודע אם יש לי אותן איפשהו.. אבל הקניון נשאר מדהים)

saritoosh22

New member
גלדל, צר לי לאכזבך

אבל השלט הזה עם השם המוזר זה ממש לא ווגס, זה ZZYZX RD אשר בקליפורניה קצת אחרי בייקר.

galgal0ne

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo18.gifHitchhicker's guide

Speaking of "Tremp", I went to watch hitchiker's guide to the galaxy on Saturday... DO NOT MAKE THE SAME MISTAKE, DO NOT WATCH IT
It's really bad, between falling asleep, and just getting agrivated on how someone can ruin a good book, i'd rather stay home.​

OrlyNL

New member
באמת?? דווקא שמעתי שהוא מצויין

אני קוראת ממש עכשיו את הספר, אז אני מחכה לסיים אותו ואז אני אלך לראות את הסרט. ידיד שלי, שהוא מעריץ נלהב של הספרים, מאוד אהב את הסרט (היינו אמורים ללכת ביחד אבל הוא הלך בלעדיי
)

סלסרו

New member
הדיווח שקבלתי מידיד היה בין הקצוות

נחמד, קטעים מצחיקים, עשוי היטב, אבל בסופו של דבר יוצאים מהסרט עם תחושה מפוספסת..

למעלה