לטיילים המנוסים...

gottfried

New member
לטיילים המנוסים...

כבר שאלתי ולא קיבלתי תגובות, אבל ננסה שוב... אני מנסה לתכנן טיול אופניים באירלנד בקיץ. מה שאני רוצה לדעת זה אם משיהו מפה עשה טיול אופניים שם, יודע מה קורה באירלנד מבחינת השכרת אופני הרים/ טורינג ו/או יודע משהו שיועיל האופן כללי לתכנון הטיול... בתודה מראש, חיים

shl17

New member
שמע

אירלנד אחלה מקום (קצת גשום) היינו שם חודש לפני 9 שנים רכבנו קצת וממה שאני זוכר יש יופי של רכיבה קח אופניים איתך אם אתה יכול החלק היפה יותר של אירלנד הוא הצד המערבי (karry ring) אין בעיה של קמפינג איפה שרק תרצה תוכל להקים אוהל ולפני 9 שנים לא הייתה בעיה של גנבות,לפחות מחוץ לערים כך שאפשר להקים אוהל להשאיר ציודים ולצאת לטייל , ראינו הרבה אנשים שעשו זאת בכלל האירים מאוד נחמדים ומסבירי פנים תהנו

gottfried

New member
למה לקחת אופניים איתי?

בכלל, מה המצב מבחינת ציוד? תיקי אוכף, מעילים, השכרת אופניים??? כמה שיותר מידע יותר טוב

ronenfox

New member
OK

דיברתי על זה עם החבר האירי שלי מהעבודה וזה מה שהוא אמר: 1. בגלל שהכל שם יקר וביורו, כדאי להצטייד כמה שיותר פה מבחינת אופניים, אהל, ציוד קמפינג וכו'. 2. באזור המערבי של אירלנד לאורך החוף יש הרבה מטיילים רכובים על אופניים בתקופת הקיץ. 3. ניתן לעשות קמפינג חופשי. לסיכום: קח את הציוד מכאן ותתחשב במזג האויר/עונה תודה ותהנה, רונן

למעלה