לטייל על כנפי הדמיון
...שרשור

sagiberg

New member
לטייל על כנפי הדמיון../images/Emo73.gif...שרשור

ישנם ספרים בהם המחבר ממקם את הגיבורים במקום דימיוני/ לא קיים..בספרים אחרים איננו יודעים כלל היכן ממוקמת/מתרחשת העלילה ואין לכך כל חשיבות, אבל בספרים רבים למיקום תפקיד חשוב בעיצוב ההתרחשויות או לפחות בהיותו "תפאורה" הולמת. מבין הספרים שקראתם- האם יש לכם מקום מועדף ? מקום שבו הייתם שמחים לבקר, לטייל או אולי אפילו לחיות ?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהמפ...

אני לא יודעת אם הוא מקום מועדף אבל בהחלט הייתי רוצה לבקר בשטיח מהספר של פראצ'ט (The Carpet People)
אבל אני יודעת בוודאות על כמה מקומות שלא הייתי רוצה להיות בהם, כמו המגדל של רייסטלין בפלאנתאס או בעולמות של הבאגים

Athaclena

New member
אז הנה לינק בשבילך:

אנשי השטיח. ובכלל, אני נוטה להסכים. רק לא הייתי חושבת על זה בעצמי. חוץ מזה הייתי רוצה להיות בארצות שמעבר (המגדל הפורח באוויר, אלא מה). וגם לפעל השוקולדה לא הייתי מתנגדת, אם הייתי יכולה לטעום הכל (ואם הכל כשר שם). אני נורא רוצה לראות את ה-square sweets that look round ובאמת הייתי רוצה לפגוש חייזרים (לא כאלה רצחניים), לא משנה באיזה יקום זה.

רק לטייל...

מצד אחד בפנטסיה של אנדה,למרות שקצת מפחיד שם(...) ומהצד הריאליסטי ביותר-אבונלי. גם לסיור במפעל של וילי וונקה לא הייתי מתנגדת אבל בכל המקומות הכייף הוא להיות "נוכחת נפקדת" -להנות מהנוף מבלי לשאת בתוצאות הפחות נעימות... ולשם כך,בעצם,יש ספרים. לא?

אבונלי-לא משהו שקשה למצוא..

תלוי מה את אוהבת בעיר הזאת, בעיניי היא משעממת מאד(חוץ מהנופים, האגמים וכ'ו...שיש בשפע בצפון). בטח אלפי ילדים מבית ספר יסודי יסכימו איתי בזה-אני הייתי רוצה לבקר בהוגוורטס:)

למעלה