לטייסים בלבד!!!

Furkal

New member
לטייסים בלבד!!!

תגידו , אם אני אזומן לגיבוש טייס וגם לגיבוש מטכ``ל האם אוכל לעשות את שניהם אפילו אם אני אעבור בהצלחה את גיבוש הטייס (כלומר לגשת לגיבוש מטכ``ל שיתקיים מאוחר יותר , לנסות לעבור אותו ואם אעברוהו לחתום וויתור על טייס). ובמידה ואני אהיה בקורס טייס ואפול בהתחלה... האם אוכל לגשת לגיבוש מטכ``ל???

0ren

New member
מצטער אחי..

אז ככה.. כמוך , אני מניח לפחות, עברתי את הגיבוש לטייס, וכמוך, מניח שוב, הייתי ביום סיירות וקיבלתי זימון לגיבוש מטכ``ל... אבל כמו שידוע לכולם גם אם נראה וגם אם לא , טייס קודם לכל. אין לך שום אפשרות לגשת לגיבוש של מטכ``ל אלא אם כן חתמת ויתור או שנשרת מקורס טייס. וגם אז אף אחד לא מבטיח לך שתעבור את הגיבוש של מטכ``ל. לא יודע מה איתך.. אני לא כל כך מתלהב על טייס אבל זה הגיע לדרכי ואני אנסה, מקסימום אני אשאיר את האופציה הזאת פתוחה... תמיד ישאר לנו את מטכ``ל. מקווה שעזרתי לך..

מזלט

New member
כוסיות

מיועדי מטכ``ל ושייטת למיניהם, הנקראים כוסיות, עושים את הצ`ק פייפר בשלב מוקדם, כך שאם ינשרו יוכלו לעשות גיבוש לאותן יחידות ולהצטרף אליהן במידה והתקבלו.

0ren

New member
כן... גם אני שמעתי על זה...

אבל אף פעם לא הבנתי למה דווקא לאלה שהולכים למטכ``ל, שייטת או חובלים קוראים כוסיות ... הרי הם הכי כלים שיש בקורס..

מזלט

New member
התנאים

שלהם... אוהלים משופרים, שכחתי איך קוראים להם.. עם מיטות, ארונות.. בקיצור, לוקסוס לעומת השאר

0ren

New member
באמת ?!

אתה רוצה להגיד לי שגף הכוסוית באמת מקבלים דברים יותר טובים ? כנראה שזה בגלל שהם לא מתחילים מהטירונות ומי שיעבור את הצ`קים וילך לטירונות יקבל בידיוק את אותם התנאים שהיו לחברים שלו כשהם היו שם.. ואז כאלה שהיו בטירונות יכלו ל`קים והכוסיות ילכו לטירונות אז הלוקסוס יעובר לאחרים ..

amir18

New member
רציתי לשאול אותך

עשית כבר גיבוש טיס.. היה ב1 לאפריל? ומתי קיבלת מטכ``ל? בינואר? כי אם עשית את זה.. היית אמור לעבור גיבוש טיס.. אשמח לדעת.

0ren

New member
בלי קשר...

ביום סיירות קיבלתי מטכ``ל, וגם עברתי את הגיבוש של טייס אבל זה שהייתי מספיק טוב ביום סיירות לקבל מטכ``ל זה לא אומר שאני גם עובר בלי בעיה את גיבוש טייס, נכון, גיבוש טייס באמת גיבוש קל מביחנה פיזית, אבל הוא באמת לא קל מביחנה מנטלית.. אתה בקושי יושן, בקושי אוכל .. ( 7 דקות לפתוח שימורים לאכול ולנקות ) ואתה עומד על הרגליים שלך 18 שעות ברציפות !! 6 ימים ! זה לא קל.. וזה יותר גיבוש של מוח.. אל תשכח.. שלא כל סוס שם בטוח עובר... אני מכיר חבר שלי שעבר את הגיבוש של השייטת בגדנ``ע צלילה אבל לא עבר את הגיבוש הזה.. כאן מסתכלים על דרך התפקוד שלך תחת לחץ ועם יש לך את התכוונת שצריכות להיות לטייס.. יש כאלה שיש ויש כאלה שאין, אבל זה לא אומר שלמי שאין הוא פחו תטוב מהאחר.. זה פשוט אומר שהוא לא מתאים לטייס מבחינת האופי.. זה הכל..

Furkal

New member
ואם אכשל בגיבוש טיס?

האם אוכל לגשת לגיבוש מטכ``ל שייתקיים מאוחר יותר?

מזלט

New member
חבר

אני בטוח שהפקידות הנחמדות ממדור סיירות וצוות אויר , ישמחו לענות לך על כל שאלה שיש לך... תרים אליהן טלפון, בתקווה שלא יהיה תפוס ותשאל. תשובה מובטחת.

0ren

New member
כן אה...

אבל אל תשכח כמה אתה צריך להתקשר לפינ שהם עונות לך.. יש להם 4 קווים ואף פעם הם לא פנויים.. ממש מעניין אותי לראות מה הם עושים במשרד.. אם הם סתם כל הזמן שותים ואוכלים או שהם באמת עסוקים..

0ren

New member
כן.. אבל,

רק אם קילבת ביום סיירות את מטכ``ל ולא עברת את הגיבוש של טייס , אז תזומן אוטומאטית לגיבוש מטכ``ל במועד הכי מוקדם...

למעלה