לטים רייס אוקסלי יש בת!!!!!!

לטים רייס אוקסלי יש בת!!!!!! ../images/Emo2.gif

אתם ידעתם?? כי אני לא
מסתבר שכמו שהחתונה של טים היתה סוד גדול (אבל עם הטבעת היה קשה להסתיר את העניין ליותר מדי זמן), לטים נולדה בת בספטמבר
העניין התברר לי עכשיו, כשחברה שלי מפורום קין מקסיקו אמרה לי שמישהי כתבה על הזה והמנהלים מחקו את זה מהפורום מכיוון שאמרו שאסור לכתוב על זה על גבי הפורום ומסתבר שכל הזמן היה סינון עצבני לחדשות האלה בפורום
הם ממש קיבלו הוראות למחוק את החדשות האלה אם מישהו כותב את זה!!! אבל לפי וידאו של גוון סטפאני בספטמבר, היא אומרת שהיא מקדישה את השיר לטים "כי נולדה לו בת בשבת". לא בדקתי את הוידאו בעצמי כי יש כאן חסימה ליו טיוב במחשב, אבל כאן זה אמור להיות: http://www.youtube.com/watch?v=dR5w07ssCGA אז לפי החישובים של תאריך ההופעה הבת נולדה ב22 בספטמבר, ושמה לפי השמועה הוא מרת'ה. (לפחות לא תפוח:-\) די אני פשוט בהלם! אני מקווה שטים מרוב שהוא נלחץ עם הפרטיות שלו (כך מסתבר) לא יהיה איזה מייקל ג'קסון שמכסה את הילדים שלו מאחורי רעלות וכאלה

אני חוזה עתידות../images/Emo2.gif

בדיוק בזמן האחרון חשבתי לעצמי מתי הם יבואו כבר ילד או שהאם היא בהריון!!!!!!!!!!!!
אני לא חושבת שהוא נלחץ, זה בטח פשוט נורא שכל החיים האישיים שלך גלויים מול כולם (ותראו מה זה עשה ללא מעט סלבים..), אז מן הסתם הוא יגונן עליהם. ותכל'ס, זה דבר טוב שאנחנו לא יודעים כלום עליו, כי אנחנו מעריצים את המוזיקה שלו ולא אותו!
וכן נכנסתי ליוטוב והיא באמת אומרת את זה!! וחחחחחחח לפחות לא תפוח
אבל די מרת'ה זה באמת מזעזע. התעללות!! יאאאאא עכשיו טום וריצ'רד דודים! חחח Uncle Tom C. , Uncle Richard חמודים
מזל טוב טים!!
וכן ירבו!!!! ויאללה, עכשיו צריך לעשות ילד לגיתית
שלא תעלב

../images/Emo6.gifכן שיעשה! ../images/Emo6.gif

מרת'ה זה שם של זקנה בת 70!!!! ולדעתי לדעת שיש לו ילד זה לא כזה חדירה לפרטיות זה לא שביקשתי תמונה של הצאצאית השעירה (הערה לג'יין: אם היא דומה קצת לקלידים, הייתי מתחילה לחשוד) זה כמו שחבר אומר לחברים שלו שנולדה לו בת, מבינה? וגם אני מדי פעם השתעשעתי ברעיון שלטים יש ולד, אבל חשבתי, וואי זה ביחים לא יקרה בטח אין לו זמן והוא לא נארה אחד שישר ירצה ילדים וכאלה... לא יודעת למה

נכון!!

גם אני לא חשבתי שטים ירצה ילד.. קשה ליהיות אבא ומוזיקאי שעושה סיבובי הופעות בעולם.. ורגע גיתית- את רוצה להגיד שאנחנו חברים של טים?
אני מבינה שזה קצת פנאטי ואובססי, אבל זה טים - כמו שהוא אובססי לטום ולפסנתר אז ככה הוא גם בקטע הזה..

אני לא יודעת מה איתך, אבל אנחנו כן

סתם
כן, באיזהשהו מקום אני חושבת שכולנו חברים ברמה מסוימת, לא?

NothingInMyWay

New member
תראי.. יותר גרוע מ'אפל' קשה למצוא.

בעצם הוא יכל לקרוא לה פיץ', או ווטר-מלון. כן האמת שזה נשמע שהוא דיי אובססיבי לפרטיותו
וזה לא נחמד שהמעריצים זוכים לשמוע שנולדה לו בת מפיה של גוון סטפאני

ווטר-מלון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וגוון סטאפני פשוט הייתה צריכה לסתום את הפה. כאילו אם הוא לא אמר, בטח שיש לזה סיבה, ולכן היא לא הייתה צריכה להגיד כלום..

NothingInMyWay

New member
כן, יש לה פה גדול ../images/Emo4.gif

חבל שהיא לא מנצלת אותו כדי לשיר יותר טוב.

NothingInMyWay

New member
אני לא אוהבת שום דבר שהיא עשתה.

החל מ-No Doubt ועד קריירת הסולו שלה. (אולי היו לה כמה שירים נחמדים, לא יותר מזה)

NothingInMyWay

New member
מסכימה בהחלט!

כשחשבתי על שירים נורמליים שלה חשבתי עליו ועל Don't Speak

חח אחלה שמות../images/Emo3.gif

האמת לפחות עכשיו אנחנו יודעים בוודאות שהוא לא נשוי לטום והוא לא הומו, לא?

למעלה