לטיפקסית, מחזקים ותומכים

Old Cat

New member
לטיפקסית, מחזקים ותומכים

לטיפקסית, הנמצאת בחזית גם בבסיס וגם בבית, חושבים עליך, מחזקים ומאמצים.

טיפקסית

New member
וואו תנקס אגב הייתי בבית מאז ה-17.7

אחרי שביום שני הקאתי בבסיס אז שלחו אותי הביתה ,בנוסף שהיו לי סחרחורות כאבי ראש וחום שעלה וירד לסירוגין,כנראה היה לי איזה וירוס או משהו כזה,הרופא בבסיס שבדק אותי טען שאני סובלת מלחץ וחרדה,כרגע אני בשלבי החלמה,שכבתי איזה יומיים-שלושה במיטה בחדר ביטחון,כרגע אני בשלבי החלמה מתקדמים [אני מקווה]. אצלינו באיזור נהריה היום הזה עבר בצורה שקטה,היו די הרבה אזעקות ,שהתבררו לשמחתינו כאזעקות שווא,אבל אנחנו לא שאננים ומתוחים לקראת הלילה. הספקתי להיות ביום ראשון בבסיס,היה קצת בלאגן כמובן כל המילואימניקים שמחזקים את המערך הסדיר שלנו ,ובזכותם הרבה מתאפשר. הקיבוץ שלנו נמצא במצור די חזק כבר כמעט שבוע וחצי,אחרי נפילות של 3 טילי קטיושה בתחומי הקיבוץ השונים [בעיקר שטחים פתוחים אבל סמוכים למבנים]. בשער של הקיבוץ נמצא איש כיתת כוננות והן שומר שכיר שמאפשרים כניסה ויציאה של מכוניות. המפעל עובד במשמרות חלקיות אחרי סיכומים בין מנהלי המפעל לגורמי הביטחון הרלוונטיים,כשמי שמגיעים לעבודה מחויבים ללבוש שכפ"ץ וקסדות [הנחיות גורמי בטחון]. אוכל אנחנו הולכים לקחת מחדר האוכל ומביאים אותו הביתה,כיוון שנאסר על התקהלות המונית ,ולכן חוץ מלקיחת אוכל לבתים, חדר האוכל סגור. ענפי החירום עובדים,וטיפולים רפואיים מתאפשרים בכל יום במסגרת שעות מוגבלת,כנ"ל אספקת מצרכים בסיסיים ממרכז המכר שפתוח לשעות מוגבלות בכל יום נעשו בדיקות של תצרוכת החירום בקיבוץ,מצרכי חירום ,והם מספיקים נכון לרגע זה,אבל הם אינם יספיקו למידה וטווח הזמן של המצב יימשך לאורך זמן,אנחנו מחזיקים מעמד בינתיים עם מה שיש. את שעות היום אנחנו מעבירים כל אחד בחדר הביטחון ,או במקלט לאלו שאין להם חדר ביטחון בבית [ויש כאלה],מתעדכנים באינטרנט ובטלויזיה בנוגע למצב האיזורי. בבוקר מתעוררים בדר"כ לקול מערכות הכריזה והאזעקה של העיר נהריה,רוב הזמן הטילים מתחילים ליפול פה בסביבות תשע או עשר בבוקר,לפעמים גם יותר מאוחר,וככה במשך היום אנחנו נמצאים במצב כניסה-יציאה מחדרי הביטחון. הילדים אינם מקבלים מסגרת פורמלית כלשהי,אלא נשארים עם ההורים בבתים. השבוע האחרון היה קשה במיוחד לאור נחיתת 3 טילי קטיושה במתחם הקיבוץ,הרבה מאוד מהאנשים ארזו את החפצים, ונסעו לאיזור המרכז והדרום,ויש גם כאלה כמוני וכמו המשפחה שלי שנשארו כאן לשמור על השלהבת. ביום שבת כנראה שאסע לכמה שעות עם המשפחה לאיזור ראשון לציון למשפחה של בן הדוד של אבא שלי שגר שם,כרגע אין לנו אפשרות כי אין רכב פנוי בקיבוץ,ולנו אין רכב פרטי משלנו,אנחנו מקווים להשיג בכל זאת משהו דרך המפעל. את הנזקים שנגרמו בקיבוץ עקב הטילים נדע בטווח הימים הקרובים,כנראה שהנזק הכלכלי הוא גדול,ואנחנו מחכים לפיצוי [מדובר על סך של כמה אלפי שקלים ככל הנראה]. כרגע הערב הזה עובר שקט עלינו ועל נהריה,ומקווים שכך שזה יימשך הגיגים נוספים........מחר תודה על התמיכה והחיבוק,זה מחזק אותנו מאוד כאן בצפון אנחנו עובהרים תקופה לא קלה,אבל אנחנו חזקים ונתגבר על הכל!

טיפקסית

New member
אההה שכחתי

תודה לחתול ולחיים במיוחד :)
האמת שהייתי אמורה לסגור את השבת הזו בבסיס , אבל דיברתי עם הפקידה של המפקד שלי אתמול,וכרגע אמרו שאין לי מה להגיע לבסיס,התנועה לצפת וממנה מועטה,והם רוצים לחכות שאני אביא לגמרי. כרגע אני בבית,מקווה שלא יקפיצו אותי שוב מחר או משהו

טיפקסית

New member
הופס ../images/Emo208.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo104.gif

אני בסדר לא הצלחתי להקפיץ קודם את השרשור אז הנה הופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססססס למעלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה האייקונים שוב לא עובדים למעללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

טיפקסית

New member
קפיץ קפוץ למעלה למעלה ../images/Emo208.gif ../images/Emo45.gif

למעללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיייייייייייייייייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה