לטיפשים ניתנה הנבואה

T a u r u s

New member
לטיפשים ניתנה הנבואה

איפה עכשיו כל אלה שצעקו בקולי קולות "לא תהיה התנתקות, כי לא ניתן!"? איפה כל הנביאי שקר שניבאו ניסים ונפלאות שיעצרו את ההתנקות? כל אלה שאמרו שיהיה מרד ושתהיה מהפכה, ושהחיילים יסרבו פקודה, ושהאלפים יחדרו לגוש קטיף ויעצרו את הבולדוזרים בגופם? איפה כל אלה שעשו "פולסא דנורא" לשרון? הם פה. כולם פה. צועקים "ביבי המלך!", צועקים ששרון יודח, ששרון יכריז על פרישה מהליכוד, ששרון יובס, ששרון ילך הביתה מושפל. צועקים "סוף לגנב תליה" וחוגגים עכשיו כאילו בא המשיח. המשיח שלכם עוד לא בא. אבל אתם תמשיכו בנבואות הזעם, כי הרי לטיפשים ניתנה הנבואה.

spoop

New member
יש לי תשובה בשבילך

ראיתי ויכוח פוליטי בחדשות בין אנשים מועצת ישע לאיזה אחד מ"הארץ",ואז הוא שאל אותם:אתם יודעים שביבי הוא לכזה מציאה,ויכול להיות שהוא גם לא יהיה לכם טוב. אז אחד מהם ענה: "סור מרע ועשה טוב" קודם סור מרע שזה ביבי(כי הוא מעיף את שרון) ואח"כ כבר לחשוב על משהו טוב. נכון ביבי הוא לא הגואל אבל הייתי מצביעה מצנע כדי להעיף את הבולדוזר הזה. חחח בעצם לא נראה לי שמצנע. ולטענה הראשונה שלך,אנחנו בתומנו חשבנו שלא תהיה התנתקות ולא כי הבטיחו לנו,אלא כי חשבנו שאף אחד לא יהיה מסוגל לעמוד שם מול המשפחות ולעשות את זה. נאיבי מאד,אבל זה מה שחשבנו.

T a u r u s

New member
לא על זה אני מדבר

היו כאן (ובכלל) אנשים שאמרו והבטיחו לציבור ש"לא תהיה התנתקות!" לא כי היו נאיבים, אלא כי היו פנאטים, וחשבו שניתנה להם הנבואה לחזות את העתיד. בטח שמת לב לשלל ההודעות פה: "הדיקטטור בא אל שכרו", "נגרש את הבולדוזר" וכו. באופן כזה הם רצו לגרום לקוראים להאמין שתוצאת ההצבעה בליכוד ידוע מראש - שרון יפסיד. והנה, הם בילבלו בין הרצוי והמצוי, ואני מעריך שהם גם לא למדו לקח. אני לא מדבר על טיבם של נתניהו ושרון, אני אומר שהאנשים שמציפים האינטרנט בנבואות סרק כנראה שכחו למי באמת ניתנה הנבואה אחרי חורבן הבית.

למעלה