לטלבן ולאלעד-הודעה חוזרת,

איקרוס11

New member
לטלבן ולאלעד-הודעה חוזרת,

מנכ"ל FNA איש רב מעללים והמצאות. מרבית מטוסי החברה נקנו עם שותפים.
האצטק האחרון שנהרס בתאונה בסאמוס לא היה שייך עדיין לחברה, כיוון ששילמה עליו בתשלומים, גם הביטוח לא היה על שמה.
אביא מקצת ממעללי המנכ"ל בשנים האחרונות:
1. יבוא ושיווק תחתוני פלא לנשים, אשר מונעים כאבי מחזור. הפרוייקט מומן ע"י
אדם אחר ונוהל ע"י המנכ"ל. הפרוייקט נכשל והמנכ"ל נתבע על סכום גדול.
2. גלולת חשק לנשים אשר המנכ"ל בחר לקרוא לה "שיאגרה". עורכי הדין של
נציגות "ויאגרה" בארץ איימו בתביעה גדולה והפרוייקט נכשל.
3. יצוא כלובי דגים לויאטנם. המנכ"ל יסד חברה עם שותפים רמי מעלה, ביניהם
אלוף במילואים. הפרוייקט נכשל כי הויאטנמים פנו ישירות ליצרן הכלובים
בסין וקנו אותם בחצי כסף.
4. יסוד "אקדמיה" לתעופה שבוגריה ישרתו כטייסים בחברות תעופה. לשם כך
שכר המנכ"ל כיתת לימוד מאל-על בנתב"ג, כדי לרמוז על קשרים עם החברה.
הפרוייקט נכשל ולזכרו יש שלט על חזית FNA בהרצליה.
זה שקונים מטוס חדש לא אומר כלום על מצב החברה. יש מימון גדול של היצרן, שלא לדבר על שותפים פוטנציאלים לפרוייקט, להם הובטחו הרים וגבעות.
תשפטו אתם אם מאדם כזה הייתם קונים מכונית משומשת, כל שכן 30 שעות
טיסה מראש בעלות של 45,000 ש"ח.
מצטער להיות משבית שמחות.
שבת שלום.

אתה לא משבית שמחות

אבל ברור שיש לך עניין אישי כנגד F.N.A.
אני מעולם לא טסתי שם ולא מכיר את הנפשות הפועלות אך לבוא לכאן בעילום שם ולהכפיש זה מגעיל.
מה גם שחוסר הצלחה עיסקית לא הופכת אדם לרע.
למה אתה כותב בעילום שם? מפחד מתביעת דיבה?

טל ר

New member
לא זו הסיבה שהוא כותב בעילום שם

הוא כותב בעילום שם על מנת שלא יקשרו בינו לבין הדברים שהוא כותב, כלומר:
א. שיוכל לדבוק בתדמידו כאדם "נקי" למרות מי שהוא מאחורי הקלעים.
ב. שלא יחזירו לא עם תשובות המכילות דברים שהוא עשה ולא ממש עבדו.
ג. שהמניעים הזרים שלו לכתיבת מה שהוא כותב לא ייחשפו, כלומר מדוע יש לו טינה כנגד ניסים.
&nbsp
פחדן מהסוג הגרוע ביותר. התרופה לכך היא לתת להודעתו לשקוע בלי להגיב עליה. עשה לך מנהג - אף פעם אל תענה לו.

talben

New member
לאיקרוס

מישהו חייב אותך לרכוש 30 שעות? אתה יכול לרכוש רק 10, או לשלם אחרי כל טיסה, או אפילו לטוס כמה שעות ולשלם רק אח"כ (כמו שעושים רבים מהטייסים/חניכים). בכל בתי הספר יש אפשרות לקנות שעות מראש ולקבל את מספר השעות +1/2/3 שעות נוספות. טוב לך? קנה מראש. לא טוב? שלם בסוף הטיסה.
ובעניין הפרויקטים השונים - מה בדיוק אתה רוצה להגיד בזה? שמדי פעם פרויקטים לא מצליחים? ברוך הבא למועדון. עדיין, בשורה התחתונה, החברה פעילה מזה שנים ארוכות ומתרחבת. חושב שהיא על כרעי תרנגולת? זכותך לבחור לטוס במקום אחר.
ובהסכמה מלאה עם אלעד - הוא ואני כותבים בשמנו ואני אף ציינתי שזה מקום עבודתי. חשוף בפני כולם מי אתה, ויהיה הרבה יותר קל לכבד את דעתך...

שבוע טוב

רצית לדעת מיהוא איקרוס?

הנה התשובה, והמבין, יבין...
מיתוס על איקרוס ודדלוס שימש השראה למספר יצירות מופת. אחת המפורסמות שבהן היא נוף ונפילת איקרוס (1558, פיטר ברויגל). יצירה זו נחשבת ליצירת מופת בגלל התיחכום, המניפולציות והמסרים אשר בה. הציור מתאר את נפילת איקרוס בדרך שכמעט מתעלמת מאיקרוס, והדבר בא לידי ביטוי גם בשמו של הציור. לצופה קשה להבחין בדמותו של איקרוס, ואף שלל הדמויות שבציור מתעלמות מן האסון וממשיכות במלאכתן. המסר העיקרי של הצייר הוא הניכור של בני האדם, העסוקים בשלהם, לסבלותיו של הזולת (מסר חריג ויוצא דופן לאמן מן המאה ה-16). ציור אחר (פיטר פול רובנס, 1636) מתאר את מעופם של איקרוס ודדלוס בצבעי צהוב עזים וחמים, ומכאן שהמסר העיקרי של הצייר הוא הדגשת החטא. חטא ההיבריס של איקרוס שהגביה עוף, והעונש, המסת הדונג, ומותו של מי שמתייהר.

האי היווני איקריה קרוי על שמו של איקרוס

שווה ביקור.
נמצא קצת מערבית לאי סאמוס.

דוד.

ronga

New member
קצת באיחור אבל... סחתיין על התיזכורת: רובנס וברוייגל

ציירים נהדרים שכניראה אם היו חיים בימינו, בטוח היו הם חובבי או מקצועני צילום מושבעים (בדגש על נוף, במיוחד ברוייגל)

אז הם נקראו ציירים,

היום הם נקראים צלמים. היכולת הנהדרת שלך לדעתי חבויה ביכולת לראות דרך העדשה את המוצר המוגמר...הרי אין לי כל קושי לקנות את אותה המצלמה שיש לך...
פרט לציון הגאונות והמסרים החבויים של ברוייגלת רובנס ועוד רשימה ארוכה,
כיוונתי בשרשור למוסר ההשכל לגורלם של איקרוס ודדלוס.
שבת שלום.

Donatelo

New member
אין לי מושג מי זה איקרוס

ועד כמה נכונות העובדות שהוא כתב
&nbsp
אבל אני חייב לציין שסעיף 3 בהודעתו אודות כלובי הדגים הפיל אותי לרצפה מרוב צחוק.
&nbsp
הדבר הכי טוב שהיה פה בפורום בתקופה האחרונה
&nbsp
רן

ronashlon

New member
לאחד כזה קוראים בסטונר, ולכן זה מצחיק. וחוצמזה אמרו הגשש:

אנערף, העולם מצחיק אז צוחקים. אני את הסיפור הזה מכיר לא מהיום וכל פעם הוא מצחיק אותי מחדש. זה מה שקורה כשיש עיניים גדולות ומנסים להתפזר לכל כיוון. ולידעתך זהו רק קצה הסיפור.

Donatelo

New member
אין לי מושג מי אתה

ובלי להסכים או לא להסכים עם הדברים שכתבת
&nbsp
יצר הסקרנות שלי לא פוסק, אז אשמח לשמוע בפרטי עוד על סיפור כלובי הדגים
&nbsp
רן

למעלה