לטלוויזיה יתומים בני 9-13

לטלוויזיה יתומים בני 9-13 ../images/Emo202.gif

מצורפת פנייתה של תחקירנית בטלוויזיה שמי טולי ואני תחקירנית בתכנית "בלאגן" בערוץ ג'טיקס (לשעבר פוקס קידס) המיועד לילדים בגילאי 8-13. "בלאגן" הינה תכנית אולפן קומית אולם השנה ,הוחלט לצלם תכנית רצינית וראוייה שתשודר ביום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. במסגרת הספיישל אנחנו מעוניינים ליצור פאנל של ילדים בני 9-13 שהינם יתומי צה"ל או אחים שכולים. הספיישל יונחה על ידי אפרת אנזל, מנחה בתכנית, בעלת רגישות גדולה ואכפתיות לנושא. במסגרת התכנית, הילדים יוזמנו לדבר על יקיריהם וההתמודדות עם האובדן והזיכרון. כל ילד שישתתף, יעבור תחקיר קצר כדי שנוכל ללמוד את סיפורו האישי ולשאול אותו שאלות רלוונטיות. כמו כן, נרצה להקרין תמונות משפחתיות וסרטי זיכרון שונים, במידה והמשפחה הכינה. אודה לך אם תוכלי לסייע לי לאתר ילדים רלוונטים או להפנות אותי לגורם המטפל בנושא. חשוב לדעת שהילדים שיצולמו חייבים להיות ורבלים ומסוגלים לנהל שיחה על הנושא הקשה. למרות שיש עוד זמן רב עד ליום הזיכרון עצמו, את התכנית נצלם באולפני "מימד" ברמת החייל, ת"א ב11.2.07 בשעות אחר הצהריים. בנוסף, חשוב לי לציין שלמרות האופי הקומי של הערוץ כולו, אנחנו מתייחסים לנושא בכל הרצינות והכבוד. תודה על תשומת הלב, לפרטים נא לפנות לעדי כספי 0522515500

למעלה